claman Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Am înţeles ! Nu e nimeni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Ba da,dar sunt acas' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iulian chirita Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 kawasaki ZX6R.verde.valea lunga.daca va hotarati de vreo iesire de zi sau seara astept ideile voastre.si in week-end se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator romeoradu Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 salut. ma alatur si eu acestui grup. cbr600rr. locuiesc in Militari rezidence. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iulian chirita Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 REPET : daca va hotarati la o ieseala astept vreun semn ceva pe forum sau 0767893363. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 REPET : daca va hotarati la o ieseala astept vreun semn ceva pe forum sau 0767893363. ieseala nu stiu dar de obicei joia pe la 19:30 - 20:00 ne strangem in politehinca la rectorat/ coloana infinitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Ieseala se face de regulă în grupuri mici sau foarte mici . Nu-ţi imagina ca mergem grămadă la plimbare ..doar joia ne întâlnim mai mulţi la o.vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Apropo de grup sefu', ca sa fim grup (potrivit legii) tre' sa fim 3. Asa ca mai gandeste-te la inca unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Apropo de grup sefu', ca sa fim grup (potrivit legii) tre' sa fim 3. Asa ca mai gandeste-te la inca unu Borris the dutch ! he's the chosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Salut. Imi puteti recomanda un electrician pentru un cablaj pentru far in zona noastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 de ce iti trebuie un electrician pentru un far ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Pentru ca am avut o masca pe motor, iar acum cand am pus carena si farul original am observat ca trebuie legate doua fire care sa se poata conecta la becuriele h11.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duduistul Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 De alaturat ne-am alaturat multi, de facut gasca mare si iesit la plimbare cand facem? Marius Yamaha r6 funky_ffresh ymsgr / 0726.491.840 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Pentru ca am avut o masca pe motor, iar acum cand am pus carena si farul original am observat ca trebuie legate doua fire care sa se poata conecta la becuriele h11.. esti din constanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 esti din constanta? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) maine un cico ceva ? cat despre noii veniti ... apareti si voi in poli sa va vedem ... de plimbari vb dupa aia Editat Mai 15, 2013 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 maine un cico ceva ? cat despre noii veniti ... apareti si voi in poli sa va vedem ... de plimbari vb dupa aia Ce pacalesti ma populatia care plimbari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 lasa-i ma sa vina sa ii vedem la fata ... si daca vor neaparat plimbari in grup vad ei daca au cu cine sau nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 maine un cico ceva ? cat despre noii veniti ... apareti si voi in poli sa va vedem ... de plimbari vb dupa aia Ia zii zven... tu te plimbi numai cu oameni mishto... asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iulian chirita Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 maine un cico ceva ? cat despre noii veniti ... apareti si voi in poli sa va vedem ... de plimbari vb dupa aia venim cu fisa medicala ceva sau cu parintii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Ia zii zven... tu te plimbi numai cu oameni mishto... asa-i? momentan nu ma plimb deloc. venim cu fisa medicala ceva sau cu parintii? nu tati ... da dece sa iti zic de plimbari cand eu momentan nu prea pot calari, si sa te vrajesc ca vino bre ca sambata merem pana pe luna. plus ca pe la noi se mere chill ... nu prea sunt alergatori printre noi, de asta va tot zic sa veniti sa vedeti ce si cum ... ca nu face nimeni nici o selectie nimic. vii si vezi daca iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Da vroiam sa te ajut cu becurile dar na......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 vroiam sa te ajut cu becurile dar na......... Stau in bucuresti, in militari:) Am rezolvat, multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iulian chirita Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 momentan nu ma plimb deloc. nu tati ... da dece sa iti zic de plimbari cand eu momentan nu prea pot calari, si sa te vrajesc ca vino bre ca sambata merem pana pe luna. plus ca pe la noi se mere chill ... nu prea sunt alergatori printre noi, de asta va tot zic sa veniti sa vedeti ce si cum ... ca nu face nimeni nici o selectie nimic. vii si vezi daca iti place bine sef!!!!!o sa vin maine p-acolo.daca nu va gasesc ma strigati voi.am un ninja verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Pe la ce ora e strangerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate