cosmin_sn Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Sa vedem cine mai intra, pe ploaia asta ar merge o coloana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 sau o șpirală? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Eu cred ca va supraestimati. Decat o coloana mai bine o crâsma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Ne vedem intre Craciun si revelion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Am un motociclist pe str. TIMONIERULUI care de 2 zile tot se plimba cu motorul pe vremea asta. Daca e pe aici doresc sa fac si eu cunostinta cu el eventual o poza, e idolul meu. Daca nu ai mai tura motorul in halul ista ar fi perfect. Am inteles, ti-ai luat motor de 2 zile......sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente. Ne vedem la VARA acum e IARNA si vrem sa hibernam. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Am un motociclist pe str. TIMONIERULUI care de 2 zile tot se plimba cu motorul pe vremea asta. Daca e pe aici doresc sa fac si eu cunostinta cu el eventual o poza, e idolul meu. Daca nu ai mai tura motorul in halul ista ar fi perfect. Am inteles, ti-ai luat motor de 2 zile......sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente. Ne vedem la VARA acum e IARNA si vrem sa hibernam. Multumesc Da' tu vara cum faci ?! ai dreaq satanisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian41 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Apropo de vara..nu mai bem si noi o bere /vin/coniac la Sole? Asa de sfârșit de An.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 A trebui sa organizam petrecerea de sfarsit de an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Sole ?..vin fiert ? .. Ma bag daca o sa concretizeze ceva curand Editat Decembrie 12, 2014 de karate-kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 Salut,se baga cineva la fotbal pe teren sintetic?eu am o echipa, daca se mai strang 2 echipe si purcedem la joc,teren gasim in militari.Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Pfff ... Prea multi ...) » Post actualizat in 26 Jan 2015 01:10 De ne invitai la un vin fiert ... Era altceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 La miscare nu se prea baga lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 (editat) Nu se mai bagă la nimic Editat Ianuarie 26, 2015 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Au inviat oamenii pe aici ? Pff si eu care ziceam ca ma mut inapoi in Militari si o sa fiu singurul motociclist. Sunt un pic dezamagit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Acum am vazut ca podul care trebuie sa lege autostrada de splaiul unirii e in impas datorita expropierilor,sa bage buldozerul ,si sa le plateasca la pietul pietei ,dar cred ca sunt unii care vor mai mult ca pana lor le trece soseaua prin curte, si noi stam in aglomeratie pe iuliu maniu,Cte probleme ar rezolva acel pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sicran Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Salut Sunt nou in bransa si vreau sa-mi achizitionez o Honda cbr 600 rr. Ma ajutati va rog cu cateva sfaturi? An, km, posibile probleme tehnice, la ce anume ar trebui sa fiu atent cand o voi cumpara,service Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Salutare Ia cu tine un MECANIC sau cineva care cunaste si a mai avut moto, nu te zgirci la citiva leuti si o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Cel mai bine asculta sfatul lui colegu' de mai sus .. Daca nu ai pe cine sa iei iti pot lasa un nr de tel a unui coleg mecanic te poate sfatui in privinta motorului ales de tine . . Locuieste si el tot in cartierul Militari , n ar fi mare deranj pt el sa te ajute , da' tre ' sa-l cinstesti ... Daca vrei nr lui da-mi un PM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Hai baieti trezirea, ne vedem si noi JOI facem o coloana ceva ? Laurbalaurcbr trebuie sa ne prezinti noul membru + o bere doua sa-l vedem mai bine ))) Un_aiurit da-mi un PM poate ne strangem de un fotbal. HAI CU VARA.......!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Ce membru vrei de la Laur ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 o tura cu BMW-ul, noul membru in familia moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 maine cica se anunta mici si bere la terasa..asa zice claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 si ???? v-au stat in gat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Sunt in stomac, si cu niste bere peste ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 va recomand niste Furazolidon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate