dark_alinutza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 si io merg pe varianta tequila, si acolo sa stabilim...trebe sa ne luam si ramas bun de la locatia de iarna... si eu ... pt ultima data ... si poate pana joia viitoare se deschide terasa la transilvania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas 17 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Daca tot in tequila am fost pana acuma zic sa mergem tot acolo pentru ramas bun. Votez tequila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Tequila zic si eu ... ( daca imi este permis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Tequila zic si eu ... ( daca imi este permis) eu as propune un ursus rece ca e cald de nu mai pot..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Bine....Tequila sa fie....si bere sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Bine....Tequila sa fie....si bere sa fie... ....sa intelegem ca vii si tu?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ....sa intelegem ca vii si tu?.... muhahahahaha....te-a intepat !!! deci ramane tequila! bun! Sim daca vi adu tricoul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ....sa intelegem ca vii si tu?.... vin...dar numai daca mai au vreo bere doua p'acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Asteptam poze si de la nico-pico, ca si ea a facut. Am si eu 5 poze de la intalnirea de duminica 05.04.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 pai se pare ca tot Tequial ramine pt inca vre-o 1-2 sapt,pt ca ceilalti nu au deschis terasele(am verificat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 salutare tuturor celor care vor sa scoata capul la lumina, in sensul ca azi sa ne intalnim in Coton sa nu mai stam pe vrenea asta buna in pivnita.... la ora 7 o sa ma intalnesc cu Bunicu si Dan in Coton cine mai vrea sa vina are o bere gratis din partea chelneritei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 DUPA CE VA BETI BEREA , NOI VA ASTEPTAM IN TEQUILA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 scuze ca am postat anuntul asa tarziu, tocmai ce am fost certat de nico pico , toti cei care au bani de dat sa mearga in teqila.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Am fost in Cotton. Brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sp00ky Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Deci s-a reiinnodat traditia Bumbac Club... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Am fost in Cotton. Brici. Deci pana la urma intalnirea de JOI se va tine in Tequila sau in Cotton de acum in colo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Deci pana la urma intalnirea de JOI se va tine in Tequila sau in Cotton de acum in colo??? in cotton nu e loc de motorete decat pe trotuare si nu e nici acolo destul. deci altundeva. in plus si berica e cam scumpa pe criza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 in cotton nu e loc de motorete decat pe trotuare si nu e nici acolo destul. deci altundeva. in plus si berica e cam scumpa pe criza asta... daca e vorba de locuri pt mobre, la tequilla e o adevarata penurie de astfel de locuri. macar la cotton sunt 2 trotuare, circulatia nu e prea mare si marele avantaj... aerul curat, nu tu fum, nu tu muzica de-ti bubuie urechile si-ti obosesc mainile de atata vorbit. asteptam cu interes sa termine de amenajat terasa de la sala transilvania, da la cum se misca romanii si la cheful lor de munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 ....pana se deschide terasa Transilvania, eu votez Teguila.......plus ca nu e chiar fff cald ca sa stai la 9 seara pe terasa....inca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sp00ky Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Se zice ca s-ar fi redeschis si fostul Motors, tot cu specific rock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 asteptam cu interes sa termine de amenajat terasa de la sala transilvania, da la cum se misca romanii si la cheful lor de munca... ..."Terasa" de la Sala Transilvania e inchisa cu termopane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 dar daca se merge la han in Dumbrava si joia,e vre-o problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 dar daca se merge la han in Dumbrava si joia,e vre-o problema? ar mai fi si varianta Cabana V Aurie, ca sa nu se plictiseasca oamenii de han. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 ar mai fi si varianta Cabana V Aurie, ca sa nu se plictiseasca oamenii de han. Ceau Alinutza, unde e Cabana V Aurie, ma gandesc ca in Valea Aurie dar cam pe unde? ar mai fi si varianta Cabana V Aurie, ca sa nu se plictiseasca oamenii de han. Ceau Alinutza, unde e Cabana V Aurie, ma gandesc ca in Valea Aurie dar cam pe unde? si intradevar am auzit si eu ca sa deschis fostul Motors dar nu stiu cum arata acum, stiu doar ca e tot cu specific ROCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ceau Alinutza, unde e Cabana V Aurie, ma gandesc ca in Valea Aurie dar cam pe unde? Ceau Alinutza, unde e Cabana V Aurie, ma gandesc ca in Valea Aurie dar cam pe unde? si intradevar am auzit si eu ca sa deschis fostul Motors dar nu stiu cum arata acum, stiu doar ca e tot cu specific ROCK cobori din cartier, paralel cu strada principala care da in calea dumbravii, si pe dreapta undeva...e Str. V Aurie ) ...are terasa acoperita, e ok si pe soare si pe ploaie...si este loc de motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate