szasz_andrei Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Je si blonda din dotare. PREZENTI! Mai vine Jan din Medias +1 sau +3. Aflam Joi dupe care care este punem pe tapet planu' de bataie. Daca mai putem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 O seara placuta la sala Translvania; Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Continuare de la sala Transilvanai al R & B - 08.10.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 sper ca duminica asta sa nu va deranjeze foarte tare un outsider. la sugestia unui cunoscut voi veni (pe jos) sa ma documentez inainte de achizitia din primavara (doamne da). daca cineva crede ca il deranjez, e invitat sa ma impinga in sant inainte sa ajung la motel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 sper ca duminica asta sa nu va deranjeze foarte tare un outsider. la sugestia unui cunoscut voi veni (pe jos) sa ma documentez inainte de achizitia din primavara (doamne da). daca cineva crede ca il deranjez, e invitat sa ma impinga in sant inainte sa ajung la motel Ce urat!!!!!!!! Cum sa fii impins in sant????? Esti bine venit:d, normal.....!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Continuare de la sala Transilvanai al R & B - 08.10.2009 Pfuai tu Ramo! Ce am mai ras de pozele alea...numai fetze fetze....horror....muhahahahhahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Pfuai tu Ramo! Ce am mai ras de pozele alea...numai fetze fetze....horror....muhahahahhahahaha Hehehehe ce sa ii faci tu Nico daca asa sunt fetele noastre bine ca radem cand ne uitam la ele si nu plangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 salut plimbaretilor.. o sa sun si eu pe cineva spre joi, vineri, sa aflu cum si unde si daca va veti intalni pe 17 si 18 luna asta. Ca ma facusem anuntat cu o revedere, prin perioada asta .. vreme buna si vremuri bune pana atunci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 salut, pe 18 ne adunam in camping la ora 12:00 te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Din cauza temperaturii de afara...azi, joi, 15.10.2009 intalnirea este direct in R&B incepand cu ora 19:30. Va asteptam cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Din cauza temperaturii de afara...azi, joi, 15.10.2009 intalnirea este direct in R&B incepand cu ora 19:30.Va asteptam cu drag! Vai ce bine, ca e un cancer afara si era si lapovita acum 10 min urat eu vin pe la 8:45 ca am germana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Putini da' rai Apropo! Inca nu e frig afara. La mai multe. Mesaj completat Nu pot sa ma abtin !!!!!! Big dog & doggy ! Love you guys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Inca o frumoasa dumineca Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Sunny day - Han 25.10.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Sunny day - Han 25.10.2009 Am vizitat pagina din semnatura. E deosebit cu respect Mesaj completat Am vizitat pagina din semnatura.E deosebit cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Am vizitat pagina din semnatura.E deosebit cu respect Mesaj completat Va multumesc pentru apreciere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Salutare tuturor. Din motive de Hunedoara nu am putut sa va onoram cu prezenta. A fost super. Vedeti si voi. /index.php?...p;#entry2163911 La mai multe. Mesaj completat Haloween & day after. Premiul pentru cea mai tare masca merge la? Nu stiti cine E? Nici noi n-am stiut, pana cand... In rest slaba miscare. Sper ca la anu' s-o facem altfel. Poate combinam sfarsitul de sezon cu Haloween-ul. Totul depinde de vremea de afara!?! A mai fost si frumosu' adormit din padure Am mai avut in dotare si cashcheta lu' Planeta Moldova si mastile lu' Dodo. Si a doua zi, canicula nu alta, daca pana si Moldo si-a scos mobra la aer !? SA TRAIM ... MAI BINE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOLDOROCK Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 yeeeahhhh am reusit..salutari la toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 yeeeahhhh am reusit..salutari la toti... Hehe salutari Moldo si bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 yeeeahhhh am reusit..salutari la toti... SUPER!!!! Tine aproape Dar NU uita sa ........alimentezi ca asa e Marauderul........papa MULT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black diamond Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Dragutza intrunirea de duminica trecuta in Dumbrava...am vrut sa venim si noi cu Dnepra...dar nu s-a potrivit. Poate data viitoare! Nu de alta dar incepe sezonul de comuniste!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Vroiam sa pun si eu 2 poze dar este imposibil cu upload-ul. Cred ca a inghetat de la vreme. Tot duminica am fost si noi (eu si Patricia). Sunt asa de bucuroasa ca, pentru prima oana in viata ei, Patricia a fost data cu motorul. Ne-am urcat amandoua in atasul Dnepr-ului si Ema a bagat o mica cu tura cu noi. Dau link-ul mai jos cu cele 2 poze. http://patriciajuliaalexandra.wordpress.co...dat-cu-motorul/ A fost o vreme numai buna de dat cu motorul ....brrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Vroiam sa pun si eu 2 poze dar este imposibil cu upload-ul. Cred ca a inghetat de la vreme. Tot duminica am fost si noi (eu si Patricia). Sunt asa de bucuroasa ca, pentru prima oana in viata ei, Patricia a fost data cu motorul. Ne-am urcat amandoua in atasul Dnepr-ului si Ema a bagat o mica cu tura cu noi. Dau link-ul mai jos cu cele 2 poze. http://patriciajuliaalexandra.wordpress.co...dat-cu-motorul/ A fost o vreme numai buna de dat cu motorul ....brrrrrrrrr Foarte bine trebuie invatata de mica cu motorul asa am fost si eu, ma plimbaa tata pe rezervorul motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 O zi de toamna calduroasa: Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Cu o mica intarziere atases si eu pozele din R & B din 05.11.2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate