07ary Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 mai motociclistilor, va doare capul sau isi fac besinile efectul ??? ce plm parca suntem bitangi de clasa a-2-a, eu vreau aia, tu aia, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 ....si cine nu vrea macar sa puna mana sa scrie Uite ca SCIU ACUMA TRANSILVANIA!! si am si fost cu inca fo 8-9 care au venit cu MOTOARELE!!!! Cinste LOR!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Mei, numai sa nu va luati la bataie, pleaseeeeeeee Ce loc de intalnire sa tot alegi, ca pana si soarele este in criza:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Uite ca SCIU ACUMA TRANSILVANIA!! si am si fost cu inca fo 8-9 care au venit cu MOTOARELE!!!! Cinste LOR!!!! Acum haideti sa ne luam la intrecere care unde vin mai multiiiii, ce naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 ok, we have a deal. ready,set gooooooo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 S-A ANULAT INTALNIREA DE LA TRANSILVANIA SI DE LA SFERA SI DE LA BOLTA !!! ATENTIE !!!! SE VA MERGE IN BOARTA LA BARU LU NELU CHELU DE LA BUTELII DIN DEALU FRUMOS CATRE POPLACA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 S-A ANULAT INTALNIREA DE LA TRANSILVANIA SI DE LA SFERA SI DE LA BOLTA !!! ATENTIE !!!! SE VA MERGE IN BOARTA LA BARU LU NELU CHELU DE LA BUTELII DIN DEALU FRUMOS CATRE POPLACA!! A uitat sa scrie ca acolo se intilnesc toti "pietonii" posesoti de motorete DEFECTE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Ieri, in han. In rest caldura de se muiau gumele. Pe curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 duminica pe la 10:30 iesea o trupa mare de motoare din cisnadie spre DN. 10-15bucati, din care vreo 3 erau transalpuri. erau de-ai nostri sau doar in trecere? n-am ajuns sa vad numere ca eram prea ocupat cu facutul cu mana (si cu oftica, ca nu sunt si eu cu ei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 e posibil sa fi fost din HD...un grup mare au participat sambata la o SUPER cununie civila in cisnadie ... poate k au stat peste noapte (e doar o presupunere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 duminica pe la 10:30 iesea o trupa mare de motoare din cisnadie spre DN. 10-15bucati, din care vreo 3 erau transalpuri. erau de-ai nostri sau doar in trecere?n-am ajuns sa vad numere ca eram prea ocupat cu facutul cu mana (si cu oftica, ca nu sunt si eu cu ei) ce ai facut cu mana? Mesaj completat duminica pe la 10:30 iesea o trupa mare de motoare din cisnadie spre DN. 10-15bucati, din care vreo 3 erau transalpuri. erau de-ai nostri sau doar in trecere?n-am ajuns sa vad numere ca eram prea ocupat cu facutul cu mana (si cu oftica, ca nu sunt si eu cu ei) ce ai facut cu mana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) ce ai facut cu mana? Mesaj completat ce ai facut cu mana? banuiesc ca ceva de genul asta.. sauuuu.... mai stii ce-si face omul cu mama lui.. Editat Iulie 20, 2010 de Viomaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 a dreaq tastatura, scrii una si iese alta.. cum, mai, cu "mama" lui? lasa ca si io am patit, am vrut sa scriu "misto" si o iesit "muisto". ce sule mi-am luat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 duminica pe la 10:30 iesea o trupa mare de motoare din cisnadie spre DN. 10-15bucati, din care vreo 3 erau transalpuri. erau de-ai nostri sau doar in trecere?n-am ajuns sa vad numere ca eram prea ocupat cu facutul cu mana (si cu oftica, ca nu sunt si eu cu ei) Au fost cununasii de la cununie, are dreptate alinuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 banuiesc ca ceva de genul asta.. sauuuu.... mai stii ce-si face omul cu mama lui.. .......asa e ....din cauza tastaturii......am vrut sa scriu "mana".....SORRY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 oricum ne-ai amuzat un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Numai la prostii va ganditi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 salutare...sunt membru nou pe aici...va intalniti in fiecare duminik la han??? inca ceva se tine itrunirea de la crazy bike weekendu celalalt??? care mergeti la brasow weekendu asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 salut ...la han in fiecare duminica la 12:00, weekendul celalalt este ceva organizat de crazy bike dar nu o intrunire ca pe vremuri ci un concurs de hill climbing pe deal la gusterita weekendu asta merge o parte la predeal , de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Pe la cat plecati? Aveti vreun loc de adunare/start/engage? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 cred ca se va stabilii azi la transilvania, ora si punctu de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Am fost azi pe la Sfera si si-au amenajat parcare langa terasa....ce ziceti....yo unul m-am saturat de fitele, meciurile si bimbourile de la Sala Transilvania?! CE ZICETI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Salutare all, am uitat sa intru ca sa scriu cam am ajuns cu bine duminica inapoi acasa dar mi-am amintit acum cand am vazut topic-ul. Vroiam sa zic ca mi-am creat un nou record personal, implicit 3 ore in conditiile in care pe dealu negru m-a si prins putin o furtuna cu putina ploaie iar traficul era super aglomerat. Binenteles ca ar mai fi ceva, si anume ca pentru prima data nu am oprit decat de o tigare si mai mult am mers cu un rezervor tot drumul (rezervorul la mine are 19l), dar nah, nu vreau sa va plictisesc @szasz_andrei - numai pe mine m-ai ratat in poze, mai ales dupa ce am parcat mobra tipic bucurestean de incomodam lumea Poate ne vdm in wk-end la Predeal, binenteles cu unii care vin (sincer nici eu nu stiu daca ajung, dar promit ca anunt) Salutari everyone! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) Am fost azi pe la Sfera si si-au amenajat parcare langa terasa....ce ziceti....yo unul m-am saturat de fitele, meciurile si bimbourile de la Sala Transilvania?! CE ZICETI? joia trecuta am fost la sfera si mi se pare ok, mai linistit, nu mi-am mai iritat ochii de la rozuri, alburi etc si nici nu mi-am mai facut greata de la bronzuri si untura pe corpuri eu sunt pt Editat Iulie 22, 2010 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) Pe mine nu ma deranjeaza rozurile si albele Am implinit 300 posturi! Dau de baut ... not! Editat Iulie 22, 2010 de kinzo_2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate