Zircon Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Daca mai facem rost de un FZ6 depasim Busele la numar. Deocamdata suntem la egalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Cei care se ataseza de grup numai pt traversarea bulgariei pot sambata la 14 sa treaca sa va salute si sa schimbam 2-3 vorbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 (editat) 1. Bubucaty ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 2. Mih ( Honda CBR600F ) - 1 pers 3. Alex ( Aprilia Pegaso 650 ) - 1 pers 4. Rocristea ( Suzuki GSX-R 1300 ) - 1 pers 5. Guy_ana ( Honda CB 500 ) - 1 pers 6. Reaper ( Suzuki GSX-R 1300 ) - 2 pers 7. I-nox ( Suzuki GSX-R 1300 ) - 1 sau 2 pers 8. Romi ( Honda CBR 900 ) - 2 pers 9. Dabix (BMW R 1100 GS) - 1 pers 10.Otto.tun( Honda 1000 rr )- 1 pers 11.Boomer (Yamaha R1 )- 1 pers 12.Zamonkh ( Honda 1000F ) - 2 pers 13.George ( Yamaha R1 ) - 2 pers 14.Zircon ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 15.Carmen ( pasager Rocristea ) - 1 pers 16.Sparcky ( BMW F 650 CS ) - 1 pers 17.Adi ( BMW 12OO CL ) - 1 pers 18.Razvan,Cristina ( BMW 1100 S ) - 2 pers 19.Calin ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 20.Masina 1, Anca si Mauro ( Vw ) - 2 pers 21.Masina 2,Corina, Alina, Dana ( VW Golf ) - 3 pers 22.Masina 3 ( BMW ) - 2 pers 23.Masina 4 ( Audi A6 ) - ? Total : 18 moto, 4 masini, aprox. 32 de persoane Daca am omis pe cineva de pe lista , va rog sa-mi spuneti. Cazarea este rezolvata pentru cele 28 de persoane scrise cu albastru. Pentru ceilalti vom gasi cu siguranta o solutie la fata locului. Cei care se ataseza de grup numai pt traversarea Bulgariei pot sambata la 14 sa treaca sa va salute si sa schimbam 2-3 vorbe? Bineinteles! Editat Martie 11, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 audi A6 e condus de boomer si/sau de alina din vw golf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 eu nu pot scapa de la servici decat cel mai devreme la ora 14.00. dar pana se incing treburile pe acolo sunt si eu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Eu si cu Alex suntem dispusi sa primim nr 21 sa doarma cu noi daca nu se supara nimeni .. nu conteaza ca suntem in inferioritate numerica ps: Alex , ramane cum am stabilit --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 21:12 ------------- Cazarea este rezolvata pentru cele 28 de persoane scrise cu albastru. Pentru ceilalti vom gasi cu siguranta o solutie la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Eu si cu Alex suntem dispusi sa primim nr 21 sa doarma cu noi daca nu se supara nimeni .. nu conteaza ca suntem in inferioritate numerica Imi permit sa intervin si eu, daca nu-i cu suparare.....Numarul 21 e o masina!!!!! Credeti ca o sa fie de acord? In alta ordine de idei, contati pe mine la ora 14,00. Hai, ca parca asa se mai apropie un pic plecarea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Eu si cu Alex suntem dispusi sa primim nr 21 sa doarma cu noi daca nu se supara nimeni .. nu conteaza ca suntem in inferioritate numerica ps: Alex , ramane cum am stabilit <small>--- Mesaj completat în 12 Mar 2008 21:12 -------------</small><br/> imposibil . nu mai sunt bilete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 ellou , In cazul in care s-a inteles altfel decat o gluma ceea ce am scris mai sus , imi cer scuze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Daca mai facem rost de un FZ6 depasim Busele la numar. Deocamdata suntem la egalitate I feel so lonly ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 ellou , In cazul in care s-a inteles altfel decat o gluma ceea ce am scris mai sus , imi cer scuze . stai linistit ca si noi suntem glumeti si intelegem glumele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Ieri a fost o zi plina : am reusit sa ne cunoastem/revedem, sa facem schimb de impresii, impreuna am strans suma necesara pentru avans, s-a trecut in revista inca o data itinerariul, am stabilit ca vom merge pe grupulete functie de motoare cu viteze corespunzatoare segmentelor de drum prin care vom trece, la ora 05.30 - 05.45 ne vom intalni inainte de granita de la Ruse urmand ca pe la max 6.00 - 6.15 sa trecem la bulgari. Va multumesc tuturor pentru prezenta de ieri, abia astept sa ne revedem din nou pe 12 - 13 aprilie unde vom bate in cuie exact orele de intalnire si alte detalii legate de excursia noastra. Sa aveti o saptamana frumoasa si aveti grija de voi ! Editat Martie 16, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 cred ca am sa merg si eu, 2 pers -bmw 1200gsa. in halkidikki nu prea e nimic de facut 2 zile, am fost de vreo 6 ori. mai interesant ar fi de trecut cu ferry si intors prin italia dar se lungeste drumul rau. la athos nu stiu cum se intra dar nu e liber, femeile nu au acces. celelalte doua brate au un drum de coasta ce poate fi facut pe ambele in cca 4 ore. cred ca o sa mai mearga cineva tot cu gsa 1200. in bg radarele sunt in banda x si nu bat la distanta, in ultima vreme am vazut ca nici nu le mai tin in boscheti sa-ti sara in fata in ultima secunda, le pun in drum. spaga e 5-10eu si politistii nu sunt agresivi. am dat si 10 eu pt grup de 5 sau cati eram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 In Grecia aveti grija la "marocani" , se prefac ca vorbesc la telefoane publice si intr-un moment de neatentie ramai fara bagaj , sau cand auziti replici de genul "My friend come to show you some good stuff" fugiti in directia opusa joking..nici chiar asa , oricum iti baga pe gat orice prostie/facatura si asa mai departe.Va doresc distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Multe salutari Cati&Ro si multumim pentru toata grija si timpul vostru.Va asteptam la noi --- Mesaj completat în 21 Mar 2008 01:52 -------------....am auzit pe la primarie ca o sa inceapa programul de asfaltare abia peste 2 ani aici in nord......bata-i Dumnezeu sa-i bata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 completare pt a nu fii neclaritati: 19.calin (yamaha FZ6S )plus din 21.vw golf DANA nu mai vin. au motivat ca nu vor sa vina fara a avea ceva sigur in ceea ce priveste cazarea,deci caty te rog sa ii scoti din tabel. pe curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Salutare. Vin si eu, imi iau cort si sac de dormit la mine, de back-up, daca nu gasesc cazare acolo. Moto - honda vfr 750, am trecut de rar, deci sunt in linie dreapta spre numarul permanent, ca sa pot iesi din tara. Cand e tura de "incalzire" si care-i destinatia, m-am intalnit cu Guy_ana si mi-a spus ca ar fi ceva cu Bistrita... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Da,da, tura de ''incalzire este la Bistrita Insa nu cunosc data si numarul participantilor la ''incalzire'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Da,da, tura de ''incalzire este la Bistrita Insa nu cunosc data si numarul participantilor la ''incalzire'' Nici noi, dar de-abia asteptam! Las ca nu raminem noi neplimbati si ne-om hotari in toate privintele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 In weekend vreau sa merg la Sighisoara sau Brasov.Daca ajunge careva pe acolo,dati de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 Da,da, tura de ''incalzire este la Bistrita Insa nu cunosc data si numarul participantilor la ''incalzire'' Vom fi acolo in weekendul 12 - 13 aprilie . La Sighisoara ne vedem cu voi si colegii de drum din Tg-Mures ( daca doresc si dispun de timpul necesar ), de unde vom pleca mai departe spre Tg -Mures ( unde vom face un mic popas de papica, un suc, o vorba ) si in final Bistrita unde vom innopta. Returul spre Bucuresti a 2-a zi. Toate detaliile despre intalnire le-am dat pe mail celor din Bucuresti ( loc si data de intalnire , buget estimativ, etc ). Eu vin negresit la Bistrita in acel weekend, la fel si RoCristea ( daca nu va avea alte prioritati legate de job ) . Ii rog pe cei care stiu deja ca pot veni in aceasta tura de ,,antrenament,, sa se anunte pentru a putea sa ne facem o idee cat de cat , ca sa nu mai spun ca e necesar pentru cazare . Sa ne auzim cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 I`m in anyway, caci e tura la care ma hotarasc cu ce merg in Grecia. Se pare insa ca la mine s-a blocat teava de mail, ca inca mai astept.... si abia astept sa plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 O mica intrebare: daca venim in Bucuresti in seara de 27 pt a pleca impreuna pe 28 dimineata spre Grecia ne poate ajuta cineva cu un garaj sau loc de parcare pt doua motociclete ? cazare avem cu moto este problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Le poti parca intr-o parcare platita a unui hotel de exemplu...sau in fata blocului Noi asa o sa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate