HondaSan Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Ieri a venit bijuteria.FJR1300 din 2006 da nou.La tipla.Nici nu m-a lasat nevasta-mea sa-i desfac tipla.A zis ca se prafuieste.Nu mai pot de dragul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 poze man sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Yamaha FJR 1300 Taticul motoarelor touring! Felicitari pt. alegere si sa te bucuri, calare pe ea, timp indelungat! Pozeeeee..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 la multi km ... POZE ( cu tot cu tzipla ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 ne-ai facut curiosi pe toti omule! Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 vrem pozzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee multa multa kilometru impreuna sanatosi si voios, uscat asfalt si grija sa aveti unul de cealalta deh, limba romana e greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Hai cu pozele alea, ca ne-ai fiert destul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 io nu cred ca si-a luat motocicleta aia...altfel de ce nu pune poze ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 io nu cred ca si-a luat motocicleta aia...altfel de ce nu pune poze ?!?! Baexact aia am luat.Bag si poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 POZEEEE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiLu_HD Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Sa o stapanesti sanatos fara nici o problema !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Ieri a venit bijuteria. FJR1300 din 2006 da nou. La tipla. Nici nu m-a lasat nevasta-mea sa-i desfac tipla. A zis ca se prafuieste. Nu mai pot de dragul ei. De dragul motocicletei, presupun, nu al nevestei Bai miliardarule, sa stii ca la ora asta fejereul e singura trotineta pentru care as renunta la Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 Cine se supara ii cade nasu. Pe bune e in tipla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 sa te frec. nici bine nu ai luat-o, si deja ai ganduri sa o bagi pe bikeshop? oricum, este urata cu crengi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Mama catamai caterinca... Eu (probabil si voi), credeam ca e vorba de un motor adevarat, nu o macheta la scara... Hahahah... si nu este 1 aprilie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Cine se supara ii cade nasu. Pe bune e in tipla. Da-mi si mie adresa ta, sa-ti trimit sa-ti trimit nasul meu Vezi, poate patesti si tu ca ciobanul din poveste, ala care a fentat tot satul ca vin lupii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 Da-mi si mie adresa ta, sa-ti trimit sa-ti trimit nasul meu Vezi, poate patesti si tu ca ciobanul din poveste, ala care a fentat tot satul ca vin lupii Stiu ca sunteti toti cu simtul umorului la greu asa ce de aia mi-am permis o astfel de gluma.Pentru cei care s-au simtit ofensati de gluma mea cu sinceritate imi cer scuze. In cepriveste faza cu lupu m-am gindit si eu ca e posibil.Insa,exista un insa.Fiind destul de in virsta si avind un motor ce nu se mai cere inlocuit,nu cred ca mai sunt sanse sa cumpar altceva.Oricum pe amatorii de Gibraltar ii astept pe 25 luna curenta la Bikers otopeni la ora 19.Cu simpatie,as.us. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 BREEEEE!??!?! Eu am ras! ... Chiar ma gandem, de ce sa iti iei un FJR 1.3 cand ai un X$?!?!!... dar, palaria mea ... totul e posibil! ... m-ai pacalit, recunosc! SA AI PARTE DE EA ! ) Mit grosse ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Eu am ras! ... Pe mine m-a ambitionat In urmatorii 15 ani voi pune euro langa euro si imi voi lua FJR Pentru ca e de vis Aia adevarata, nu copia aia jalnica din tipla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 felicitari, HONDAsan... ..recunoasteti ironia situatiei ? ps: in continuare vrem pozeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 adevaru e ca omu a zis in titlu ca a venit bibelou' .. da noi ne-am gandit repde la un motor adevarat. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 HondaSan, ai incercat sa scoti "gentile" ? Portbagajul "bibeloului" ma rog... M-a intrebat fii-meu daca se pot scoate, am incercat si nu am reusit, de fapt nu am vrut sa stric ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) HondaSan, ai incercat sa scoti "gentile" ? Portbagajul "bibeloului" ma rog... M-a intrebat fii-meu daca se pot scoate, am incercat si nu am reusit, de fapt nu am vrut sa stric ceva... N-am incercat.Tre sa-l scot din tipla si nu ma lasa nevasta. Catalin,ca si premiu pentru cea mai mishto remarca fata de gluma mea doresc sa-i daruiesc fiului tau "bibeloul "cu pricina. Cum ne putem intilni? Editat Ianuarie 29, 2008 de HondaSan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 NRFB MODEL sau cum era ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 NRFB MODEL sau cum era ? Ceata.Ce e ala NRFB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate