Sari la conținut

INTRUNIREA PUBLICA DE LA CLUJ


Xtreman
 Share

Postări Recomandate

INTRUNIREA PUBLICA DE LA CLUJ SE TINE!

Motoclubul âTransilvania Bikers 1990â anunta: In timpul scurt care a trecut de la reactivare, noi am parcurs drumul de la vorbe la fapte si organizam in spiritul consacrat âTransilvania Bikersâ a opta intrunire publica a clubului nostru dupa doi ani de absenta. Aceasta este deschisa in primul rind tuturor motociclistilor(organizati in cluburi sau nu, adevarati sau nu) si de asemenea tuturor simpatizantilor si tuturor acelora care doresc sa petreaca alaturi de noi un sfirsit de saptamina de neuitat in cadrul feeric oferit de Muntii Apuseni,la 40 de km de Cluj Napoca. Pentru cei care vor sa porneasca alaturi de noi din oras va fi o defilare(va vom comunica locul de intalnire si ora plecarii), vor fi ca de obicei jocuri si concursuri, va fi distactie si muzica. Ne vom stradui sa va simtiti cu totii excelent. Intrunirea va avea loc in perioada 27-29 mai (cei care vor pot sa vina si de joi, iar cei care vor sa mai ramina in zona au in continuare asigurata cazarea), la poalele Muntelui Baisorii, pe Valea Ierii, in locatia âPensiunea Asklepyosâ.Pe masura ce le vom cunoaste si noi, va vom tine la curent cu toate detaliile. Deocamdata sint certe urmatoarele elemente: Data si locatia. Deasemenea taxa de intrare va fi la indemina tuturor.Accesul la intrunire este 100% pe asfalt. Terenul disponibil este de circa doua hectare. Avem la dispozitie 60 de locuri de cazare in conditii mai mult decit decente(camere de 6 si 8 locuri cu acces la dusuri si baie) 33 locuri in cabane(250 mii lei pe pat/ noapte) si restul in pavilionul central (300 mii lei pe pat/ noapte). In perioada intrunirii locurile de cort nu se taxeaza. Va exista si o infrastructura alimentara ( mincare calda, tonete cu mici, bautura, minuturi, cafea, tigari etc.) Atractiile turistice in zona sint multiple. Voi enumera doar citeva: pitoreasca Vale a Ierii cu trasee colaterale de soft si hard enduro, cu acces la cabana Muntele Fili , statiunea turistica Baisoara, lacurile de acumulare Fintinele si sistemul Tarnita, acces pe valea Ariesului cu posibilitati de vizitare a carstului apusean(pesterile Scarisoara, Pestera Ursilor sistemul carstic din Padis si altele), statiunea Stina de vale, valea Iadului cu cascada Iadolina, etc.

Deoarece capacitatea de cazare excluzind corturile este limitata cum am aratat la 60 de locuri, va rugam sa sunati cit mai curind la telefon Suciu Calin(Galen) 0744-545622, Kabdebo Ocsi 0744-248501, sau Buia Laurentiu 0745-702229 deasemenea mail galen6122@yahoo.com sau laurentiu.buia@personal.roVa rugam sa faceti cit mai din timp rezervarile pentru a putea in caz de nevoie sa mai cautam cazare in zona.

-Acces dinspre Cluj Napoca

Din vestul municipiului se iese pe drumul european E60 directia Oradea.Dupa localitatea Floresti la postul de control se face stinga prin localitatea Luna de Sus spre localitatea Baisoara.(cei care vin dinspre Oradea vor face natural dreapta la post control Floresti) La circa 25 km dupa postul de control, inainte de a intra in localitatea Baisoara,se face dreapta pe Valea Ierii spre localitatea omonima.La intersectie veti gasi o tabla de reclama pentru pensiunea Asklepyos.Locatia este vizibila din sosea pe stinga, pe malul Ierii, la circa 4 km dupa intersectie.

-Acces dinspre Turda

De la giratoriul din sudul orasului se ia directia Cimpeni prin localitatea Mihai âViteazu. Dupa 19 km se ajunge in localitatea Buru. Aici se ia dreapta spre localitatea Baisoara. Dupa iesirea din Baisoara se face stinga spre localitatea Valea Ierii. In intersectie o sa gasiti o tabla cu reclama la Pensiunea Asklepyos. Locatia este vizibila de pe sosea pe stinga pe malul Ierii, la circa 4 km de ntersectie.

- In masura posibilului vom pune panouri de directionare in intersectii.Anexam aici harta cu rutele de acces.Din partea Clubului âTransilvania Bikers 1990, Galen.

:grinbandit:

post-13-1112691681_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 137
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

felicitari!!!! :ok: :ok: :ok:

iata ca are cineva grija sa nu dispara Clujul din calendarul meu... :banana: :laugh:

bafta in continuare la organizare... :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa, oameni buni! :laugh: :grinbandit:

 

Doua intalniri la Cluj? Cat mai multe sa fie, daca este cine sa vina la ele!!! :banana:

 

Tinem pumnii!

 

Edit ultrior:

Hmmm, acum vad ca se suprapune peste cealalta intalnire de la Cluj. Asta nu prea e bine! De ce sa-i fortati pe cei care fac parte dintr-un club si beneficiaza de invitatii sa opteze pentru una din intalniri!

 

Sau de ce sa-i provocati pe suporterii mai zelosi ai unuia din cluburi sa dea o tura "de recunostrere" pe la cealalta intalnire!?

 

O initiativa deosebit de laudabila ca cea pe care ati luat-o, risaca sa se transforme intr-o actiune de adancire a disensiunilor dintre motociclistii clujeni!

Poate puteti face ceva pentru a reprograma intalnirea in asa fel incat sa nu se suprapuna cu o alta intalnire! :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La faza cu suprapunerea intalnirilor, dupa parerea mea, problema sta in felul urmator....cine vrea sa vina la aceasta intalnire vine linistit, iar la intalnirea privata sa mearga (si probabil vor merge) motociclistii adevarati (the real bikers). Eu le urez acestora din urma distractie placuta!!!

Editat de MadRider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu-mi plac alegerile... acum, daca exista vreun motiv intemeiat pentru suprapunerea intalnirilor, nici o problema, dar altfel, nu-mi place ideea. Eu nu am nimic de demonstrat nimanui, deci nu vad rostul in a creea tensiuni inutile, asta mai ales pentru cei ce suntem din Cluj, si vorba aia, ne vedem pe strada...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici mie nu imi plac disputele...si eu sunt student in cluj...si de loc nu sunt de departe....dar faza cu real bikers m-a jignit enorm....si in conseciinta....nu simt nimik pentru ceilalti..in afara de mila si antipatie (probabil ura).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi pare un lucru prost sa faceti 2 intruniri in acelasi oras in acelas timp. Nu o sa aduca NIMIC BUN !!!!!!!!

Se va ajunge la SCANDAL!!!!!

De ce nu incercati daca tot vreti sa faceti intrunire in alta zi ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi pare un lucru prost sa faceti 2 intruniri in acelasi oras in acelas timp. Nu o sa aduca NIMIC BUN !!!!!!!!

Se va ajunge la SCANDAL!!!!!

De ce nu incercati daca tot vreti sa faceti intrunire in alta zi ?

Scuze, dar va fi o intrunire, si un "private party" in acelasi timp. Majoritatea motociclistilor nu primesc invitatie la Real bikers party, cu toate ca multi ar vrea sa fie acolo, daci au o alternativa. Si oricum la Cluj e una din primele intilniri din sezon.

 

Sincer eu as merge la ambele.. dar cum oricum nu se poate... :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt Gogu007 sau altii....eu asa vad lucrurile: pe viitor vor fi tot mai multe intruniri,vor fi in fiecare weekend,vor fi mai multe in acelasi weekend,foarte bine,pot sa aleg intre ele,in functie de timpul si banii pe care ii am,de specificul lor,de distanta etc. .....nu e normal asa?

 

cand ma duc sa cumpar benzina,aleg nu?care benzinarie e deschisa nonstop,care e mai aproape,care are calitate,si nu in ultimul rand in functie de pret.....

 

unde gresesc?

 

 

B.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este foarte normal si bine sa avem de unde alege.In tari mult mai mici decat Romania se fac enspe intalniri (care se suprapun) in fiecare weekend.

Cu timpul se va cristaliza specificul intrunirilor, o sa fie pe marca, pe categorie (chopper-cruiser, viteza, touring etc.).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este foarte normal si bine sa avem de unde alege.In tari mult mai mici decat Romania se fac enspe intalniri (care se suprapun) in fiecare weekend.

...

Rugati cluburile sa reprogrameze toate intalnirile in weekendul 27-29 mai.

Atunci in sfarsit veti avea de unde alege si va veti simti ca in "alte tari". :banana:

 

Avem si noi vreo cinspe' intalniri si si din alea cateva se suprapun iar doua se suprapun in acelasi oras! Super! :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...