unnamed Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Micutzu Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 eu am prins 75-78km/h(pe bord) nu iti pot spune exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 pe ce erai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 yamaha aerox 95 indicat, suzuki AP50 - 70-75 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Benelli 491 90km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 (editat) o prinde el 90 km/h, dar ce stabilitate ai pe un scuter de 75-90 de kg la viteza asta???? shi mai sunt shi gropi in asfalt shi mai sunt shi shoferi care nu semnalizeaza cand schimba banda ...... Editat Aprilie 7, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 normal ca stabilitatea este foarte mica la, viteze de peste 70km/h simti ca fuge de sub tine . oare cu cat merge un peugeot 50 cc speedfight 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 82km/h pe Geely; e destul de stabil chiar si la viteza asta pentru ca centrul de greutate e mai jos decat la aerox, speedfight, sr etc. (saua nu este asa de inalta). Dar mai tine si de viteza de reactie a pilotului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 8, 2005 Autor Share Postat Aprilie 8, 2005 eu o sa-mi scot limita la scuteru meu in cateva zile, si de aia eram curios. am gasit pe un site de scutere second hand, ca cica peugeot speedfight (dasta care am eu) ar prinde 60 de mile pe ora !!!! (96km/h) este oare posibil ?! mi se pare cam mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 8, 2005 Autor Share Postat Aprilie 8, 2005 vad ca nu prea umbla nimeni pe la scuter mania ... sunt curios daca o sa mi se raspunda pana scot limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Eu zic ca cel mai bine este sa vezi cat merge al tau. Dar ca sa iti satisfaci curiozitatea, am un prieten care are tot speedfight si al lui merge cu 80. Cu limitarea scoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 160 - 200 km/h. Ei, nu chiar scooter, ci jucariile care au participat la clasa de viteza de 50 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 eu o sa-mi scot limita la scuteru meu in cateva zile, si de aia eram curios. am gasit pe un site de scutere second hand, ca cica peugeot speedfight (dasta care am eu) ar prinde 60 de mile pe ora !!!! (96km/h) este oare posibil ?! mi se pare cam mult... la vale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 vad ca nu prea umbla nimeni pe la scuter mania ... sunt curios daca o sa mi se raspunda pana scot limita daca o sa fuga mai mult de 75, sa faci Cu o toba sport o sa ajunga aprope de 90 garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 am fost la service si mi-a scos o shaiba de undeva pe langa cureaua de transmisie, si merge are acceleratia mult mai buna, si merge cu vreo 55 km/h, dar mai trebuie sa taie din toba si sa umble la bujii, ca sa mearga cu 75 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 am fost la service si mi-a scos o shaiba de undeva pe langa cureaua de transmisie, si merge are acceleratia mult mai buna, si merge cu vreo 55 km/h, dar mai trebuie sa taie din toba si sa umble la bujii, ca sa mearga cu 75 km/h carnet cel putzin A1, ai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 spre rusinea mea, nu am a1, (nici nu pot la 15 ani ), dar ma apuc de scoala saptamana asta si dau permis peste 2 luni si las scuterul asa, cu 55km/h pana dupa ce iau permisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 sal, am un scooter piaggio sfera de 50 din 1992 cu variatorul modificat, shi carburatorul marit, racire cu lichid, frana disc, furci monobratz, etc ideea este ca merge normal pe la 80km/h, shi cand ii dau gaz maxim se duce pana la 90-92km/h -mentzionez ca am 90kg reversul e ca are un consum enorm - in jur la 5l/100km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 stai linistit, al meu consuma in jur de 6 daca dau in el si cand te gandesti ca motorul imi ia 10 si e de 1000cmc ... si al meu e modificat, 70cmc, piston cu un singur segment pt o compresie mai buna, variator marit, toba etc, dar merge cat e bordu, 120 km/h !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 yamaha aerox 95 indicat, suzuki AP50 - 70-75 ... mai ai suzuki-ul ? nu ne-am mai vazut sa-tzi dau acea hartie rushine mie dar sa shtii ca te-am cautat de fo' 2 ori pe la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Ma scuzati baieti ca s-ar de la subiect dar stie careva ce e "induction pipe" ( in engleza) ca am cautat in dictionar si nu am aflat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cameleon_boy Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 Sal eu pe un Sprinter de la First Bike am mers cu 80 km\h si era stabil precizez ca este nelimitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Salut mi-am luat si eu o aprilia SR 50 cc Racing si am prins cu ea 85km/h si am desfacut sa ma uit la bile si avea o prostie din dabla in spatele bilelor o fi un limitator ceva??? da ori cum sunt multumit de el si vreu sai cumpar o toba sport si cred ca o sa ia ceva mai mult si alte mici odificare pe viitor .... app eu nu am permis A1 da dau la sfarsitu luni astea si sper sa iau sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 eu o sa-mi scot limita la scuteru meu in cateva zile, si de aia eram curios. am gasit pe un site de scutere second hand, ca cica peugeot speedfight (dasta care am eu) ar prinde 60 de mile pe ora !!!! (96km/h) este oare posibil ?! mi se pare cam mult... cum se scoate limitatorul,daca nu te superi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 cum se scoate si unde este limitatorul la un scuter de 50cc.am un scuter de la F BIKE merge f. bine prinde cf. vitezometru 55 km/h dar cica este limitat. poate cineva sa ma ajute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate