Buggy12000 Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Eu am un Gilera Runner de 49 cmc si am mers cu el cu 110. Depinde ce scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 nu se stie...e foarte posibil......pentru ca eu prind 70 cu limitator...si am un malaguti centro din 1995 de 49cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 aprilia scarabeo 1998- 49,2 cc, 1,8 kw .viteza maxima 75 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Eu am un Gilera Runner de 49 cmc si am mers cu el cu 110. Depinde ce scuter. De unde esti si eu am Runner....ce cul e al tau si din ce an e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Eu i-am dat 120 la un Yamaha Aerox, adevărul e că era cel mai bun scuter de 50cmc din Deva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 la de km/h nu prea cred ca ai rezista la o plomba asa ca ai grija,eu am un Aprilia Scarabeo din 2004,de 49 si pe bord are 80 da acu trece dincolo de el un pic si am un demaraj destul de bun da nu stiu dc nu fuge mai tare ca astea(daca nu ma insel)au motoarele la fel ca cele de pe Aprilia SR,parca poductie Miarelli?Si la oba nu am mai umblat,eu sunt primu proprietar,si nu stiu daca mai are vre-un limitator,daca aveti vre-o informatie in legatura cu problema mea sa-mi spuneti si mie,multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtzu_ro Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 160 - 200 km/h. Ei, nu chiar scooter, ci jucariile care au participat la clasa de viteza de 50 cc bainene ce face marmota?????mai inveleste ciocolata in staniol.....da cu apa pe fata bai frate si nu mai visa atat eu am un rs 50 si fug cu el pana la 100km/h...motorul este perfect e k nou dar la suta ajung in 1,5 km strada dreapta ... asa ca nu va mai faceti iluzi eu am mers cu scuterul si nu m-am luat dupa ce arata in bord m-am luat dupa prietenul meu care era cu masina in spatele meu si se uita in bord bai fratilor nu mai vb aiurea si nu va mai laudati un scuter nu merge mai mult de 100 ....eu am un rs 50 si are motorul perfect aproape nou...ii pun benzina super aditivata 99+ si cel mai bun ulei si am mers cu el cu 100 km/h ....am 120 in bord am asa ca nu va mai unflati in pene ...nic un aerox si nimic nu face un rs asa ca stiu motoare de 125 care nu ajung la 110-120km/h ...daca vreti sa stiti cu adevarat cum merge scuterul vostru,luativa un prieten cu masina si sa se tina din spatele vostru pe un drum drept...ata am avut de zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 asculta bai nene scooterul meu atinge viteza asta si daca nu crezite invit la o calatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtzu_ro Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 bainene ce face marmota?????mai inveleste ciocolata in staniol.....da cu apa pe fata bai frate si nu mai visa atat eu am un rs 50 si fug cu el pana la 100km/h...motorul este perfect e k nou dar la suta ajung in 1,5 km strada dreapta ... asa ca nu va mai faceti iluzi eu am mers cu scuterul si nu m-am luat dupa ce arata in bord m-am luat dupa prietenul meu care era cu masina in spatele meu si se uita in bord bai fratilor nu mai vb aiurea si nu va mai laudati un scuter nu merge mai mult de 100 ....eu am un rs 50 si are motorul perfect aproape nou...ii pun benzina super aditivata 99+ si cel mai bun ulei si am mers cu el cu 100 km/h ....am 120 in bord am asa ca nu va mai unflati in pene ...nic un aerox si nimic nu face un rs asa ca stiu motoare de 125 care nu ajung la 110-120km/h ...daca vreti sa stiti cu adevarat cum merge scuterul vostru,luativa un prieten cu masina si sa se tina din spatele vostru pe un drum drept...ata am avut de zis ....aveti grija de voi si fiti atenti la soferi care iau permis cu spaga.... asta ptr. ei si ptr voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 QUOTE(ZIDU @ Apr 22 2005, 07:46 PM) 160 - 200 km/h. Ei, nu chiar scooter, ci jucariile care au participat la clasa de viteza de 50 cc bainene ce face marmota?????mai inveleste ciocolata in staniol.....da cu apa pe fata bai frate si nu mai visa atat eu am un rs 50 si fug cu el pana la 100km/h...motorul este perfect e k nou dar la suta ajung in 1,5 km strada dreapta ... asa ca nu va mai faceti iluzi eu am mers cu scuterul si nu m-am luat dupa ce arata in bord m-am luat dupa prietenul meu care era cu masina in spatele meu si se uita in bord bai fratilor nu mai vb aiurea si nu va mai laudati un scuter nu merge mai mult de 100 ....eu am un rs 50 si are motorul perfect aproape nou...ii pun benzina super aditivata 99+ si cel mai bun ulei si am mers cu el cu 100 km/h ....am 120 in bord am asa ca nu va mai unflati in pene ...nic un aerox si nimic nu face un rs asa ca stiu motoare de 125 care nu ajung la 110-120km/h ...daca vreti sa stiti cu adevarat cum merge scuterul vostru,luativa un prieten cu masina si sa se tina din spatele vostru pe un drum drept...ata am avut de zis Daca te referi la ce a zis ZIDU sa stii ca are dreptate , insa sunt facute special pentru circuit si sa reziste o cursa , e ca si cum ai compara un peugeot 206 standard cu cel din WRC Scuterul tau nu prinde mai mult pentru ca nu ai modificat la el nimic , e stock ... cauta pe internet ce modificari ii poti face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 bainene ce face marmota?????mai inveleste ciocolata in staniol.....da cu apa pe fata bai frate si nu mai visa atat eu am un rs 50 si fug cu el pana la 100km/h...motorul este perfect e k nou dar la suta ajung in 1,5 km strada dreapta ... asa ca nu va mai faceti iluzi eu am mers cu scuterul si nu m-am luat dupa ce arata in bord m-am luat dupa prietenul meu care era cu masina in spatele meu si se uita in bord bai fratilor nu mai vb aiurea si nu va mai laudati un scuter nu merge mai mult de 100 ....eu am un rs 50 si are motorul perfect aproape nou...ii pun benzina super aditivata 99+ si cel mai bun ulei si am mers cu el cu 100 km/h ....am 120 in bord am asa ca nu va mai unflati in pene ...nic un aerox si nimic nu face un rs asa ca stiu motoare de 125 care nu ajung la 110-120km/h ...daca vreti sa stiti cu adevarat cum merge scuterul vostru,luativa un prieten cu masina si sa se tina din spatele vostru pe un drum drept...ata am avut de zis uite ce face marmota, cauta pe google. recordurile in mile pe ora http://www.landracing.com/records/bonnevil...oto50175rec.htm cauta si istoria tomos http://www.juen.com/racing50cc/ Tomos and Kreidler We are concentrating our efforts on restoration and creating replicas of the two best and fastest 50cc racing motorcycles, Tomos and Kreidler. Those motorcycles in early 1980s produced over 20 HP, weighed less then 100 lb, and achieved speed of over 200 Km/h. With today materials and technology, perhaps we can push this limits even further. @neamtzu_ro - incearca sa vb cu marmotica aia, poate te invata sa folosesti internetul si cate ceva despre miracolul GOOGLE iti pun o poza sa vezi despre ce e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 Ehee... Tomos, Kreidler, Zundapp, Puch... nume tari in vremurile de demult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 (editat) Eu am un Gilera Runner de 49 cmc si am mers cu el cu 110. Depinde ce scuter. Nu cred. Editat Ianuarie 20, 2006 de Drake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik86 Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Cu Peugeot Speedfight2 de 49cc, 85km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 @mirciulik86 cum ai prins tu 85? ca la mine mai mult de 70 nu merge... si are 80 pe bord , am tot un speedfight2 din 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik86 Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Eram in pasaj la lujerului. Nu stiu cum. Cati km ai tu cu el? Si de cand i-ai scos limitatoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 scuterul are aproape 6000km , l-am delimitat la 1500km. , 70km/h prinde maxim ... nu vrea sa mearga mai mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik86 Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 eu am 6140 cu el si a fost delimitat la 5900. Din cate am inteles este un limitator la toba,unul la variator si inca unul la un jigler.Le-ai scos pe astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 da, sunt scoase toate limitatoarele.... @mirciulik86 pana acum i-ai facut setul? ai schimbat segmentii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik86 Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 da, sunt scoase toate limitatoarele.... @mirciulik86 pana acum i-ai facut setul? ai schimbat segmentii? Din cate stiu eu,nu. Am luat scuterul acum 1luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 Eu mai am si un scuter First Bike Spinter 4t si in bord a indicat ca a prins 85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 eu am 6140 cu el si a fost delimitat la 5900. Din cate am inteles este un limitator la toba,unul la variator si inca unul la un jigler.Le-ai scos pe astea? unde ai delimitat-o??? da, sunt scoase toate limitatoarele.... @mirciulik86 pana acum i-ai facut setul? ai schimbat segmentii? UITE ASTA E TOBA MEA! unde ar putea sa aiba limitator, de desfacut nu potzi sa o desfaci ca e dintr-o bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 (editat) UITE ASTA E TOBA MEA! unde ar putea sa aiba limitator, de desfacut nu potzi sa o desfaci ca e dintr-o bucata Se poate (nu se vede din poza daca ai sau nu) sa aiba la prezon, un fel de saiba cu diametrul interior mai mic decat cel al galeriei, si atunci impiedica gazele sa iasa. Ai putea sa tai jos si ramificatia aia si sa refaci galeria in locul respectiv; in unele cazuri are efect. Asa e toba si la mine, inchisa ... cred ca si evacuarea finala (terminatia tobei), mai mica diametral decat galeria propriu zisa are efect negativ. Editat Ianuarie 27, 2006 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik86 Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Du-te la nciprian. Lucreaza bine,repede si este ieftin. Eu acolo l-am delimitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 (editat) Trimis: Joi 04 21, 2005 11:41 am Titlul subiectului: -------------------------------------------------------------------------------- Yo am o Yamaha TZR50 2001 cu modificari (cilindru de 74cc nu de 50, carburator de 24 si amestecatorul de ulei si benzina scos, adica fac yo amestecatura, si alte modificari minore) care ajunge pe la 160km/h , si va zic motocicleta iti da o senzatie chiar unica caci are o acceleratie de eram sa cad pe spate prima zi, si am mai condus si Suzuki Marrauder 250cc daca iti plac coperele asta o sa-ti placa mult caci e super comoda si usor de condus, yo recomand tutoror celor care nu au mers pe o motocicleta s.o faca ca dupa aceea nu or sa mai vrea sa mai coboare , yo va zic ca yo n-am coborat pana n-am ramas fara benzina. _________________ P4C 2.8 + PCU21-FD, 512 DDR400 Kingston, Asus P4P800-E Deluxe, Asus Rad9550Ge/TD 370/540, Maxtor 120gb S-ATA + Seagate 200gb S-ATA, DVD-rw Emprex Dual 8x, Vina 450W -gasit pe un forum Editat Februarie 6, 2006 de revo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate