tasse Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 (editat) gasiti [aici] inca 40 de imagini Editat Aprilie 10, 2005 de tasse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Mersi pentru poze, laudabil efortul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Buei..ma bucura ca la ora asta nu-s multi forumisti pe site. Inseamna ca ati dat fuga la Smaeb Uite inca vreo cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Mah! Io am niste obiectii! Asta e discriminare! Nu exista numai motociclisti, ci si motocicliste! Fetelor, astia s-au rasfatzat cu atatea fete, iar noua organizatorii nu ne-au oferit nici un exemplar superb! Io, personal, mi-am clatit "vizorul" cu cativa colegi de taste si sosele de pe motociclism.ro Merge... Nu tocmai Chippendales, da'... fiind vorba de Romania... Ma bucur ca v-am cunoscut! Va pupa mama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Mah! Io am niste obiectii! Asta e discriminare! Nu exista numai motociclisti, ci si motocicliste! Fetelor, astia s-au rasfatzat cu atatea fete, iar noua organizatorii nu ne-au oferit nici un exemplar superb! Io, personal, mi-am clatit "vizorul" cu cativa colegi de taste si sosele de pe motociclism.ro Merge... Nu tocmai Chippendales, da'... fiind vorba de Romania... Plange-te lui Dobrescu Poate la anul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Poate vedem la anul stripperi la SMAEB!... Acu' pe bune, prea ati pus ochii pe fete... Sa bag si eu niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 da' nu pot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Purghy insista mama. Daca se poate niste poze cu fetele alea cu tricourile facute franjuri in fata. Unde se agatzasera saracele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 m-am prins de ce nu merge! sunt mai mari de 200k. si nu am photoshop... s-o puea modifica marimea cu acdsee 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Purghy, poti si cu Paint sa le micsorezi (dar o sa-ti ia un pic din calitate). Judas Iscariot, mersi mult pentru poze si mai ales pentru rabdarea pe care ai avut-o sa le postezi pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 lasa ca o sa le pun eu cand ma lamuresc. in paint imi da eroare... da' nu ma las eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nashu' Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nashu' Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 rontz era pieton???? sau n-avea curaj sa se suie pe motor, chiar daca staziona??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate