yonick Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Ma bag si eu la un meses Va mai faceti poze, bueyyyy!!!! Io am ajuns acasa si beau bere d'aia adevarata cu alcohol in ea si inca mult... Faina plimbarea de azi. Am reusit (zic io) s-o invat pe Neagra cum sta treaba si cu curbele la dreapta ... Astept pozele cu Neagra pe mail, sa ma laud si io, asa ca pozaru' de serviciu este rugat sa-mi dea un PM, sa-i transmit adresa de mail, saru'mana multumesc. Azi m-am indragostit de Neagra mea pentru a doua oara si mai mult ca oricand. Cand o sa-i rezolv si seaua, sa nu-mi mai rupa cooroo in prima suta de metrii o sa o ador Salutari la tate lumile, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 A fost frumos intradevar, niste emotii extra pentru "lebenita"mea barberita de pe spate , dar a fost bine pana la urma ...hornetul n-a mai scos asa consum mic de cand se stie, cred )) La mai multe p.s. vreau si eu pozele ...tote , merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 cateva poze : Faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Maine 1 Mai la 10 sub pod. capat de manastur.Io si ANdor am stabilit o ruta. Gilau TarnitaBelis, Dangau sau Huedin apoi cluj. La 10.15 am decolat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Am fost ieri Gilau-Tarnita-Belis-Huedin-Cluj si pe portiunea Tarnita-Belis e ft. praf drumul , depinde cu ce motoare mergeti , drumul e plin de gropi , dar aia e problema cea mai mica , e nisip si pietris din belsug pe drum , cum acceleram putin spatele fugea in toate partile , grija mare ! Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 ok merci. schimbam ruta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 ok merci. schimbam ruta nu v-ar tenta o plimbare pan' la Sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marv Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Intradevar de la Marisel la barajul de la Fantanele e foarte rau drumul + o gramada de nisip, dar Belis-Rasca-Dangau-Capusu e ca-n palma ( mai putin vreo 2 km) ,virajat, ingust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wiggin Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Intradevar de la Marisel la barajul de la Fantanele e foarte rau drumul + o gramada de nisip, dar Belis-Rasca-Dangau-Capusu e ca-n palma ( mai putin vreo 2 km) ,virajat, ingust. Belis-Rasca am fost eu ieri. Plin de pietris si nisip pe toata zona Rasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Ceva planuri de plimbare pe weekendul asta? Ma gandeam la ceva de genul asta http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=209777506578876388409.0004bf36ee3c0911e419a cu plecare sambata pe la pranz lejer, stat la cort in Padis peste noapte, iar duminica intoarcerea. Cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Da, ii fain. Dar eu am o problema: la 100 km intra rezerva de 2 L ... si nu am suport de bagaje Si nush cat de frig ii la munte, mai ales cu ploile astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Cine are chef de un Meses, maine(Duminica), la 12:30 in Petrom Baci. Stau pana la 12:40, dupa care am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Ceva planuri de plimbare pe weekendul asta? Ma gandeam la ceva de genul asta http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=209777506578876388409.0004bf36ee3c0911e419a cu plecare sambata pe la pranz lejer, stat la cort in Padis peste noapte, iar duminica intoarcerea. Cineva interesat? Pana la urma am facut traseul asta: Cluj-Napoca, Marisel, Poiana Horea, Doda Pilii, Padis, Pietroasa, Beius, Rosia, Borod, Huedin, Cluj-Napoca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 frumoase poze,un big LIKE pt ce ai pe saua moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 adevarat paradis padisul ...merita sa faci si un traseu acolo sunt multe de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Pana la urma am facut traseul asta: Cluj-Napoca, Marisel, Poiana Horea, Doda Pilii, Padis, Pietroasa, Beius, Rosia, Borod, Huedin, Cluj-Napoca. te-am depasit sambata prin Floresti .....mi-era ciuda ca eu is intre 4 pereti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 As face o excursie uichendul asta , de genul Doda Pilii (Belis) sau coada lac Dragan, de sambata pana duminica, cu cortul, seara foc de tabara, etc, sa dam bu batul in balta la peste care ii pasionat, stat la soare, cules de ciuperci cu consoarta, chestii de genul asta. Care vrea o excursie de genul, sa spuna. Masini, motoare, mopede, biciclete sau pe jos, oricine e binevenit. Cine nu are mijloc de transport, poate sa se anunte , ca un loc se va gasi. Buget 60 -100 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 care mai vrea sa iasa la o plimbare ... la 8-8 juma va astept la colopot pe eroilor ... poate mergem la un gratar , mic .... o bere buna si plimbare .... etc , va astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 bun clopotu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peperonaldo19 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 am si eu nevoie de o iesire inainte de sesiune :DDDDD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpeter Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Mâine la ora 9 plec la întălnirea de la Homorod Băi (http://eaglesmc.ro/) pe ruta A3, Tg-Mureș, Bălăușeri, Sovata, Odorheiu Secuiesc (aproximativ 220 km). Mănânc un mic, "verific" motoarele, și vin înapoi. Dacă mai sunt doritori ne vedem la 9 la stația Rompetrol din capătul Floreștiului. Conform prognozei meteo sunt 0% șanse de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Sau duminica mergem la rosia montana . Uita-te pe sectiunea enduro adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Un Meses maine, careva? Am chef de o plimbare pana acolo, deci daca mai sunt doritori, spuneti aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate