aronbmw Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Multzam' fain Mr. Magic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 intrebasem mai sus daca astazi pe la 17-18 nu iese nimeni la o plimbare.Si maine eu sunt disponibil. Hai domnilor ca nu am cu cine sa ies si eu. Daca doriti,datzi un apel 0752191516 Bogdan Pascu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 tari pozele domu aron, dar cam multe cu motoru tau cred ca deja ai mai multe poze cu el dacat kilometrii Sincer..., de sambata de cand l-am luat so cam adunat ceva km , peste 700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Dat fiind faptul ca se anunta ploi pana Duminica in afara de ziua de maine, eu o sa profit si ies la o tura. Ma gande-am sa ma duc pana la Lesu Ursului sau oricum undeva in zona, fara gratar si alea - alea. Gratarul pe drum la ceva restaurant. Daca vrea careva sa vina si il tine motorul pe drunul ala e bine venit. Plecarea - undeva pe la 10 - 11. Nu e nici o graba, nu este traseu fix...etc. Bafta maxima si bucurati-va de ziua de maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 suna la o752191516,Bogdan Maine pe la 10 daca nu ploua plec cu un prieten cu ceva motor asa mai de cursa lunga si odihnitoare inspre Oradea si avem de gand sa ne abatem de la E60 inspre ceva locatie mai pitoreasca si mai retrasa pentru niste aer proaspat si niste mititei la o cabana ceva. Ideea e sa iesim din E60 pe un drum pe care sa pot merge si eu cu vitezana,adica un minim de asfalt sa prezinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Sincer..., de sambata de cand l-am luat so cam adunat ceva km , peste 700 imi place carpa aia neagra cu ceva frunze de pe capul tau domnule aron ,de unde o ai? te pupa tati,faina iesire si sa stiti ca am mai supravietuit inca o data!!! sa ai noroc de scula!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 imi place carpa aia neagra cu ceva frunze de pe capul tau domnule aron ,de unde o ai? te pupa tati,faina iesire si sa stiti ca am mai supravietuit inca o data!!! sa ai noroc de scula!!! Mersi Mircea, te astept cu nerabdare sa revi printre noi, mi-e dor de tine , ...si ai grija sa nu o mai comitzi "recidivistule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 duminica punem de-o tura??? acuma m-am uitat pe weather watcher si na, anunta 70% sanse de ploaie, da cine stie poate isi schimba directia vantul. no se baga careva?? asta daca se intrunesc conditiile meteo bineinteles io ma bag!daca tot ploua ne vedem in crasma si eu is toba mare.promit sa conduc coloana, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freddy Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 eu astazi vin in cluj. Daca nu ploua, prea rau, ma bag si eu maine. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 3, 2008 Autor Share Postat Mai 3, 2008 duminica punem de-o tura??? acuma m-am uitat pe weather watcher si na, anunta 70% sanse de ploaie, da cine stie poate isi schimba directia vantul. no se baga careva?? asta daca se intrunesc conditiile meteo bineinteles M-as baga cu placere, dar din pacate azi plec in cursa . Distractie faina dak iesitzi si Asfalt Uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 salutare ,daca vrea careva sa mearga pana la muntele rece ,pe drumul spre racatau vreo 110 km dus si intors,bineinteles cu prajeala si stat la soare ,se poate face si soft enduro care vrea va asteptam duminica 4 mai la ora 11,30 sub pod la calea floresti.....care nu drum bun prin alte locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 salutare ,daca vrea careva sa mearga pana la muntele rece ,pe drumul spre racatau vreo 110 km dus si intors,bineinteles cu prajeala si stat la soare ,se poate face si soft enduro care vrea va asteptam duminica 4 mai la ora 11,30 sub pod la calea floresti.....care nu drum bun prin alte locuri am o propunere mai buna pt cei care nu se omoara dupa enduro: fiti atenti! propun sa mergem la sucutard, am eu cabana acolo, pe malul lacului, facem o frigare, stam la soare daca o sa fie, dam o carte bineinteles... a doua varianta ar fi sa ne oprim la o pensiune super meseriasa pe malul lacului, in apropiere si mancam ceva acolo. ruta ar fi: cluj - mociu - sucutard (cine stie zona poate sa confieme ca e drum super si liber) intoarcere sucutard - gherla - cluj ar fi un total de 130 km. propun sa ne intalnim la sala sporturilor la ora 12 sper sa fim cat mai multi, oricine e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lungu Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 si eu daca reusesc sa ajung pana la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 salutare ,daca vrea careva sa mearga pana la muntele rece ,pe drumul spre racatau vreo 110 km dus si intors,bineinteles cu prajeala si stat la soare ,se poate face si soft enduro care vrea va asteptam duminica 4 mai la ora 11,30 sub pod la calea floresti.....care nu drum bun prin alte locuri NU SE ANUNTA NIMENI ASTEPTAM DORITORI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Presupunand ca nu toata lumea este plecata azi...Nu are nimeni chef de o tura in seara asta..cu mine, ca pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 pun niste poze ca sa vada cine nu a participat ce a pierdut, si sa incerce sa nu piarda urmatoarea iesire. nu am fost multi tare, dar vremea a tinut cu noi. nu postez de fapt ca nu mere cacatu de forum numa daca is mai mici de 1 mb pozele le manarim un pic si le pun mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 daca vrei trimitemi-le mie pe mess ( ti-am dat PM ) si pana incepe meciul le maneresc eu de le sar capacele. haotika ti-am dat si tie PM ca dupa meci nu e exclus sa mai ies la un Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 pt cei ce au stat acasa sau care sau dat pe asfalt si au cu ce sa mearga in teren toate in 75 km ..............aventura continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Si traseul care o fost? Ca din poze nu mi-am dat seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 secret cine vine vede undeva de la muntele rece spre gilau pe coclaurimai sunt si alte trasee tot asa ...cine vrea si poate..ii asteptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Si traseul care o fost? Ca din poze nu mi-am dat seama daca vrei puetm face si un traseu ca al lor dar cred ca e mai placut cel pe care l-am facut noi saptamana trecuta.. stai linistit ca stiu si eu treseele alea asa ca vei avea ocazia sa mergi pe acolo.. promit data ce vine fac un traseu mai lejer si am unul pe care ff putini il stiu l-am facut o parte din el saptamana asta vei vedea e ff tare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Mai Piti, tu inca ai impresia ca is suparat ca o fost prea greu traseul Atata ca a fost mai greu pt. mine, asta pentru ca nu am experienta suficienta de offroad ... inca Asteptam cu interes noul traseu atat de laudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Nu se baga nimeni la una mica azi pe la 18-18.30 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 @ sergiulica2: Hai Sergiu cu pozele alea sa ved si eu ce am pierdut.... , vezi k dak le micesti sub 1 MB se incark foarte repede pe forum. Succes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Nu are nimeni chef de o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate