autosos Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Deci ............... pozele pentru iesirea de la sucutard. Asa cum a zis si sergiu din pacate am fost putini . Dar vremea a tinut cu noi. S-a pierdut asadar : 1 bucata salcie cu apa ( erau mai multe salcii ... ) 1 bucata masa imbelsugata ( pt a nu starni poftele .... am pus poza in care masa e goala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Deci ............... pozele pentru iesirea de la sucutard.Asa cum a zis si sergiu din pacate am fost putini . Dar vremea a tinut cu noi. S-a pierdut asadar : 1 bucata salcie cu apa ( erau mai multe salcii ... ) 1 bucata masa imbelsugata ( pt a nu starni poftele .... am pus poza in care masa e goala ) FRUMOASA IESIRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Data viitoare vreau sa ma intalnesc cu salcia aia la ... o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 iese cineva la o tura scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 mai baieti, ceva organizare pt 10 mai? nime, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 intra pe comunitati regionale-salaj Noi suntem prea jupani,si am fumat totul,nu mai organizam nimik. Si cand spun asta ma refer la cei club less ca mine:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 intra pe comunitati regionale-salajNoi suntem prea jupani,si am fumat totul,nu mai organizam nimik. Si cand spun asta ma refer la cei club less ca mine:)) sunt dezamagit ca intr-un oras asa mare ca si clujul, nu am reusit sa ne organizam sa facem un mars de ziua motociclistilor..... propun totusi o iesire pe la ora 8 seara sa dam cateva ture pe oras, sper sa ne adunam cativa... (eu lucrez pana la 6) ma gandesc ca e o ora rezonabila chiar si pt cei care lucreaza. zic sa ne adunam la 8 seara in benzinaria mol din marasti(de la podul din marasti) asfalt uscat pt cei care merg spre ... oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 sunt dezamagit ca intr-un oras asa mare ca si clujul, nu am reusit sa ne organizam sa facem un mars de ziua motociclistilor.....propun totusi o iesire pe la ora 8 seara sa dam cateva ture pe oras, sper sa ne adunam cativa... (eu lucrez pana la 6) ma gandesc ca e o ora rezonabila chiar si pt cei care lucreaza. zic sa ne adunam la 8 seara in benzinaria mol din marasti(de la podul din marasti) asfalt uscat pt cei care merg spre ... oriunde Eu, daca nu intervine ceva vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 propun totusi o iesire pe la ora 8 seara sa dam cateva ture pe oras, sper sa ne adunam cativa... zic sa ne adunam la 8 seara in benzinaria mol din marasti(de la podul din marasti) I'm in! (asta daca nu ploua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 me 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 vine cineva intr-o scurta plimbare pana in Feleacu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Unde e punctul de intalnire? Si care e ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Ce ai vrut sa zici serj ? Mergem la o plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Unde e punctul de intalnire? Si care e ora? Daca la mine te refereai, m-am intors deja.Am fost pana la motoland sa imi caut cablu de ambreiaj.NECASTIGATOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgh20 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 am aruncat un ochi pe-aici si mi-am dat seama ca nu va fi prea curand o iesire ceva...desi vremea e destul de frumoasa!!! cum de nu e nimeni interesat? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 mah.. io as avea chef in oricare dupamasa insorita.. dupa 5.30 sau 6 ar fi perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 mai, care va infingeti? in seara asta pe la ora 10 jumate ma intalnesc cu marius si mergem la o tura de oras ne vedem in benzinaria mol din marasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 mai, care va infingeti?in seara asta pe la ora 10 jumate ma intalnesc cu marius si mergem la o tura de oras ne vedem in benzinaria mol din marasti uuuu ce romantic ... puteti veni cu placere si stati linistiti nu mergem ca nebunii nu suntem genu ... frumos ca pensionarii sa ne bucuram de peisajul nocturn si de orasul in sine de care nu prea ne bucuram ziua cand e sufocat de masini ... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgh20 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 fratilor, care e benzinaria??? asta de langa sesnsul giratoriu??? ca si eu am chef de o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 fratilor, care e benzinaria??? asta de langa sesnsul giratoriu??? ca si eu am chef de o tura Benzinaria MOL de langa pod, sau capat Dorobantilor (nu OMV aia e langa sensu giratoriu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgh20 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ok...mersi mult! ne vedem acolo la si jumatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ok...mersi mult! ne vedem acolo la si jumatate baieti, daca se opreste ploaia si se usuca asfaltul, facem una mica in seara asta? ma gandesc la ora 10 in benzinaria mol in marasti. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgh20 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Sergiu imi pare rau dar de data asta fac pas...tocmai am degustat vreo doua pahare de vin rosu Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 baieti, daca se opreste ploaia si se usuca asfaltul, facem una mica in seara asta?ma gandesc la ora 10 in benzinaria mol in marasti. asfalt uscat cred k ma bag si eu la o miscare nocturna..., vb la tel Sergiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 baieti, daca se opreste ploaia si se usuca asfaltul, facem una mica in seara asta?ma gandesc la ora 10 in benzinaria mol in marasti. asfalt uscat Sergiulica nu ai mai venit aseara la mol. V-am asteptat si am mers pana la urma singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate