Bogdan.MRA Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Iese cineva maine la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Ma bate un gand.... » Post actualizat in 19 Sep 2015 20:33 Desii ma cam doare curu dupa 500km (Bicaz + Transrarau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthy Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Bea si tu o bere rece si-ti va trece si durerea si gandul care te bate. » Post actualizat in 19 Sep 2015 20:55 Si noi am facut o plimbare faina azi la Castelul Corvinilor ! » Post actualizat in 20 Sep 2015 05:20 Iese cineva maine la o tura? Te-ai gandit la un traseu anume ? Eu as iesi si azi la o tura mai scurta (undeva pana in 300 km dus-intors) » Post actualizat in 20 Sep 2015 05:23 Iese cineva maine la o tura? Te-ai gandit la un traseu anume ? Eu as iesi si azi la o tura scurta (undeva pana in 300 km dus-intors). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 in acest weekend, 25 - 27 09 2015 Festivalul Sarmalelor la Praid http://www.kaposztafesztival.ro/ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 stiu, stiu..... dar pe duminica e numai innorat dus-intors vreo 350 km..... si mamaaaaa ce de mancaruri sunt acolo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 ioi ce fain ar fii ,cine stie poate gresesc cei de la meteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 bune au fost sarmalele, si vinul si berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Sal.fara poze nu credem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Sal,ceva propuneri pt.sfarsit de saptamana ,posibil asfalt ,zic timp frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Sal,orice doar sa invartim roata eu sant prezent doar sa fie asfalt. daca ii timpul asta zic sa profitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 9:45? brr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 prezent la ce ora se propune ,pentru mine este mai mult ca si ok traseul care o fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Pai cu tine tocmai am convenit ca esti mototciclist adevarat, si nesperiindu-te frigul... nu esti etalon pt mine. Mie imi trebe unu de-ala care abia se trezeste cu 2 plapume pe el si caldura data drumul, la ora 10, sa vina si sa-mi confirme sau sa infirme ca la 9:45 e brr rau de tot... ) Azi am calarit pe la 9 si nu pot spune ca mi-a fost frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiH Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Ma tenteaza si pe mine dar nu stiu daca se merita sa imi mai fac acuma asigurare la motor sau sa astept pana in primavara sa-i fac pe un an.... ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiH Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Nu e vorba de bani, e vorba de vreme sa mai prindem zile cat de cat calduroase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiH Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 O sa vin si eu Duminica dar o sa fac asigurarea maine pe la amiaza. Daca e numarul tau o sa te sun maine pe la 4 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Maine daca sunt doritori se face o tuta scurta pana la Hunedoara suntem 2 motoare la 11 intalnire OMW Calea Turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Mare atentie !!!! azi am dat o tura cu mobra pana in satu` lui Iohanis adica Sibiu ,si se lucra pe portiunea Turda-Alba ,la cat au razalit baietii nu stiu daca reusesc sa acopere ,2 nu mergeti pe centura de la Alba nu este semnalizat cu nimica punctul in care incepe razalitura totala adica tot pe ambele benzi(mai mullt de jumate din centura ) ,risti sa intri cu 100 (ca bou de mine azi )si te trezesti taman in razalitura.Deci grija mare Editat Octombrie 2, 2015 de teby05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Sal,deci ramane pe duminica la 9,45 pod manastur catre floresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiH Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Eu raman pentru duminica. Sambata am treaba si nu am cum sa ies la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvilicious Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Venim si noi! 3 mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthy Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Vin si eu si l-am convertit si pe Martin sa vina. Gristi G. nu vine de data asta. Deci inca doua trotinete la socoteala pentru maine ! Mergem pe Alesd, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Daca ma acceptați si pe mine as iesi si eu la o tură☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthy Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Daca ma acceptați si pe mine as iesi si eu la o tură Ne-ar face placere sa vii cu noi ! Ne vedem dimineata la locul si ora stabilita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Ok atunci,prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate