Sergiono Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Am mai avut o zi libera si am profitat de vremea frumoasa. Rezultatul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthy Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Foarte fain.Felicitari! Uite un om care nu pierde timpul degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pausan Cosmin Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Școala moto, imi cer scuze. 'Multumesc de informație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 fain, Sergiule fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Asa ca de ultima tura mai lunga pe anul asta. Trebuia sa fie fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI G. Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Asa ca de ultima tura mai lunga pe anul asta. Trebuia sa fie fain Pacat ca nu ti-ai montat suportul de schiuri, ca la ce zapada fania era faceai o tura si pe schiuri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 De schiuri nu era zapada, dar cu un nylon făceam senzatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI G. Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 De schiuri nu era zapada, dar cu un nylon făceam senzatie. imi pare rau ca nu am putut veni, dar din pacate nu mai am zile de concediu pe anul asta... Poate mai prindem un weekend cu vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pausan Cosmin Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 In Dej se face scoala numai pentru A. Eu in vara asta am terminat, daca vrei i-ti dau nr.tel al instructorului. Esti sigur ca se face doar A?! Pentru ca eu nu am 24 de ani si nici experiența anterioară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 (editat) tu ai intrat pe linkul ala pe care ti l-am pus? scoala Ghiran Dej: http://scoala-auto-moto.ro/ ......................... Școala de șoferi Ghiran din Dej a luat ființă în data de 10 iunie 1991. În cei peste 22 ani de activitate, au fost pregătiți în cadrul școlii peste 11.000 de cursanți pentru obținerea permisului (categoriile A1, A, B1, B, C, CE ) având : • vârste diferite (între 16 si 72! de ani), ................... amu daca ei nu scriu adevarul pe site-ul lor, atunci scuze, my bad.... Editat Octombrie 28, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pausan Cosmin Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 tu ai intrat pe linkul ala pe care ti l-am pus? scoala Ghiran Dej: http://scoala-auto-moto.ro/ ......................... Școala de șoferi Ghiran din Dej a luat ființă în data de 10 iunie 1991. În cei peste 22 ani de activitate, au fost pregătiți în cadrul școlii peste 11.000 de cursanți pentru obținerea permisului (categoriile A1, A, B1, B, C, CE ) având : vârste diferite (între 16 si 72! de ani), ................... amu daca ei nu scriu adevarul pe site-ul lor, atunci scuze, my bad.... Da, am intrat. Am mai găsit vreo 2 scoli de sofer. Mi se pare putin dubios sa nu faci a2. O sa sun sa ma interesez, îndată ce stiu ca am si eu zi liberă de la lucru, căci momentan am lucrat o luna fara zi liberă si n-am prea avut timp sa ma interesez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre1968 Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Ghiran nu mai face pt.moto ; la VASROM se face dar numai A si scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) Deci,maine ne dam o tura,asfalt,pana pe Meses. Intalnirea la Petrom Baciu,la 11:30. No ati iesit? Cum a fost? Editat Februarie 27, 2017 de Sergiono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Saptamana asta îmi montez si eu bateria, îmi fac rca- ul si următoarea tura sunt prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Suna bune, posibil sa aterizez si eu! Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) PREZENT SI EU apoi chiar ca ii bine venit orice tip de moto doar sa invartim roata conteaza si doua vorbe Editat Martie 29, 2017 de romyc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 :Nu-i pacaleala de 1 aprilie,i pi bunii. no shit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_biker Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Si eu prezent cu pasagera mea care vrea sa vina la 10 sub podul din capat manastur spre polus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_biker Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Desigur. Ne auzim la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthy Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Incerc sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LIVE Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Si eu prezent cu pasagera mea care vrea sa vina la 10 sub podul din capat manastur spre polus. Salut vin si eu la 10 sub pod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_biker Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Salut vin si eu la 10 sub pod. Mno haida. Ce Motor?? Ca sa stiu care sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_biker Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 (editat) Las si eu o poza revin peste cateva zile cu video » Post actualizat in 13 Apr 2017 17:10 Aici v-am lasat videourile de la iesirea din 01-04 pe Alesd. Partea 1 » Post actualizat in 13 Apr 2017 17:11 Partea 2 » Post actualizat in 13 Apr 2017 17:23 Partea 3 Editat Aprilie 1, 2017 de adrian_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_biker Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Faina treaba,Adriene! Buna treaba cand iese treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Mâine mi-am propus o tura de 300-400 km. Încă nu am un traseu stabilit. Dacă mai sunt doritori sunt deschis la propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate