sandruvlad Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 iese cineva la o tura azi? Daca vrea cineva eu pe la 6 sunt in Mol de pe dorobantilor .... nu mai am acces la net azi. Sper ca va veni cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vip86 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 fratii mei mam recupareat cat de cat...is gata de drum..... stef is back zilele astea 3-4 cate o fost ..o fost un cosmar pt mine ca sa stau tot in pat si la calc.....bine ca o trecut repede....si feritiva de liniile de tranvai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 faine pozele o iesit destul de bine,faina plimbare sa speram ca vor fi mai multe iesiri.asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KidoCJ Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 salut mi`am schimbat de curand setu` motor pe un rs 125....inca e in rodaj.... se baga care maine la o iesire asa chill prin zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 mie nu mi-ati facut poze railor ..stiu ca am plecat mai repede ... see ya next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Are cineva chef de plimbare pana la meses?? de joi se strica vremea pe toata saptamana cel putin asa sustin ce-i de la meteo asa ca as vrea sa profit de vremea buna Eu la ora 18.00 sunt la petrom baci cine vrea este bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 apoi mai Sanyi nu potzi sta acasa sa pot sa fac si eu un schimb de ulei ca am deja 3000 km cu el si ma tot chinui sa il schimb si nu ma lasa prietenii:P Incerc si io sa vin la 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) vai mah....da tare mult iti place mesesu, cred ca in fiecare zi ai merge acolo...ce mai muta-te acolo ce as veni si eu, da de la ora 17.00 am examen la facultate...da na...nu prea am invatat asa ca se prea poate sa ies mai repede din sala. Oricum nu ma asteptati, daca vin atunci pe 18.00 is in pompa Cand vad ce sacrificii faceti nu cred ca o sa ma pot abtine ... la 18 ziceati ? Editat Iunie 3, 2008 de mr.magic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 eu zic sa nu iti mai iei aparatul cu tine ca vesnic ramai tot fara sa fii "tras in chip")Multumim Stai linistit ca o sa iti fac un CD cu pozele pe care le-am facut si o sa fiu atenta sa iesi in cat mai multe Babuta cu motoru gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 Ma fratzilor, nu are nimeni ceva filmare cu marsul de la SETH ON FIRE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Ma fratzilor, nu are nimeni ceva filmare cu marsul de la SETH ON FIRE ? are peter,a si posta pe "iutub" http://www.youtube.com/watch?v=Q-0EZ8bkOTQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 are peter,a si posta pe "iutub" http://www.youtube.com/watch?v=Q-0EZ8bkOTQ asta l-am vazut dar de prin oras nu are nimeni???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 se baga careva la o plimbare pe topa? pe la 19:00 daca da, dati un tel. de 0721449812 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 si eu!!!! La 19 petrom baciu Daca e 19.10 nu ma asteptati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 ok, ne vedem la 19:00 in baci, mai chemati lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 eu as iesi, dar mai repede..cine vrea 0730391954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 examen azi de la 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 vai mah, dar voi chiar sunteti disperati dupa curbe, chiar si in ziua si ora cand joaca romania cu franta la Euro Oricum...eu nu pot veni ca tre sa imi schimb lantu Off topic: Hai Romania Ce e aia euro? Ce joaca Romania Cu franta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Ce e aia euro?Ce joaca Romania Cu franta??? folbal ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 se pare ca ramane pe alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 se pare ca ramane pe alta data nu fii suparat ca iesim maine la o tura de meses Deci maine la petrom baci ora 18.15 (in mare ca se poate schimba da stiu ca lucrezi pana la 18.00) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Sanyi e de vina ca nu am ajuns....ne-am schimbat uleiurile in motoare si eu am terminat repede,la el a fost mai greu ca in monopostul lui intra 5 kile si pana a curs tot........ D-apoi pana l-am turnat inapoi pe ala nou inca 5 kile... Las' ca facem maine o treaba daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 super daca se schimba ceva postati pe aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 eu am fost azi pana la piatra craiului, apoi valea draganului. am primit si amenda ) damn cops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Sanyi e de vina ca nu am ajuns....ne-am schimbat uleiurile in motoare si eu am terminat repede,la el a fost mai greu ca in monopostul lui intra 5 kile si pana a curs tot........ D-apoi pana l-am turnat inapoi pe ala nou inca 5 kile... Las' ca facem maine o treaba daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate