Dan Cata Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Vineri, Martie 13 - Max: * ˚C - Min:-1˚C * Sanse de precipitatii:60% Umiditate: * % Vant: * km/h din directia * ploaie / ninsoare Sanse de precipitatii:60% Umiditate: 85% Vant: 13 km/h din directia NNV Sambata, Martie 14 - Max:5˚C - Min:-2˚C partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 70% Vant: 21 km/h din directia NNV partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 85% Vant: 13 km/h din directia NNV Duminica, Martie 15 - Max:7˚C - Min:-1˚C partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 69% Vant: 14 km/h din directia N partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 80% Vant: 3 km/h din directia N Luni, Martie 16 - Max:9˚C - Min:-1˚C partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 69% Vant: 11 km/h din directia N partial innorat Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 81% Vant: 5 km/h din directia NNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 daca se depune care iese la o sanie cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 e Sf Ilie duminica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Maine,15.03.08,ora 11.00,sub podul trefla de pe Calea Floresti se face adunarea pt mititei de la Negreni. Pana acum sunt 5 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Maine,15.03.08,ora 11.00,sub podul trefla de pe Calea Floresti se face adunarea pt mititei de la Negreni.Pana acum sunt 5 motoare Cum e drumul?(bun,rau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 mai baga 2 in calcule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Cum e drumul?(bun,rau) Daca te tine motorul,poti sa-i dai si 300km/h in unele zone. E bun,doar e E60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 +2 (je & mirceanebunu') ps: cuki, nu uita cartzile alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Maine,15.03.08,ora 11.00,sub podul trefla de pe Calea Floresti se face adunarea pt mititei de la Negreni.Pana acum sunt 5 motoare cat costa iesirea asta( sunt incepator si habar nu am) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 depinde de motor. daca e diesel, consuma putin. daca e benzina, consuma max 10 mici la Negreni. Pana acolo sunt vreo 80 de km si mici la discretie. fa un calcul rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 +2 (je & mirceanebunu') ps: cuki, nu uita cartzile alea... N-o sa fiu singuru' cruiserist ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 o sa mai vina si un suzuki intruder de 750... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) o sa mai vina si un suzuki intruder de 750... ma gandeam la un cb de 400 ca cu dacia mi-e prea frig Editat Martie 15, 2009 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 + 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 baieti organizam ceva intr-o zi cu soare:) nu ma refer la distractie....am lucrat la o firma de publicitate si daca punem niste banuti (ati vazut triunghiurile alea cu atentie la motociclisti ) sa mai facem cateva...sute...n-ar fi frumos sa le impartim direct in trafic cand ne srtecuram printre masini pe la semafoare de pasagerul din spate:). vine sezonul si totusi trebuie sa ii atentionam nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buneaadrian Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ma bag si eu pt negreni daca promiteti ca nu mergeti mai mult de 300. nu am decat un etz...max250!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ma bag si eu pt negreni daca promiteti ca nu mergeti mai mult de 300. nu am decat un etz...max250!!! nu esti bunea de pe scortarilor? sau cel putin pe-aici pe-aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 baieti organizam ceva intr-o zi cu soare:) nu ma refer la distractie....am lucrat la o firma de publicitate si daca punem niste banuti (ati vazut triunghiurile alea cu atentie la motociclisti ) sa mai facem cateva...sute...n-ar fi frumos sa le impartim direct in trafic cand ne srtecuram printre masini pe la semafoare de pasagerul din spate:). vine sezonul si totusi trebuie sa ii atentionam nu? deci o parere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LVP Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 deci o parere? eu ma bag la chestia asta...... cu cea mai mare placere ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 baieti organizam ceva intr-o zi cu soare:) nu ma refer la distractie....am lucrat la o firma de publicitate si daca punem niste banuti (ati vazut triunghiurile alea cu atentie la motociclisti ) sa mai facem cateva...sute...n-ar fi frumos sa le impartim direct in trafic cand ne srtecuram printre masini pe la semafoare de pasagerul din spate:). vine sezonul si totusi trebuie sa ii atentionam nu? ma bucur ca esti pentru. daca ne strangem multi nu stiu daca o sa depaseasca mai mult de 10 lei de persoana... merita daca te gandesti ca-s o gramada de motociclisti si sa nu uitam de scuteristi care-s mai vulnerabili imi las id-ul de messenger: necenzurat_ul@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LVP Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 deci o parere? ANUNTAMA CAND VREI SA FACETI TREABA ASTA .... SI O SA FIU PRIMUL CARE SARE IN AJUTOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 baieti organizam ceva intr-o zi cu soare:) nu ma refer la distractie....am lucrat la o firma de publicitate si daca punem niste banuti (ati vazut triunghiurile alea cu atentie la motociclisti ) sa mai facem cateva...sute...n-ar fi frumos sa le impartim direct in trafic cand ne srtecuram printre masini pe la semafoare de pasagerul din spate:). vine sezonul si totusi trebuie sa ii atentionam nu? spuneti-va parerile aici pentru weekendul viitor daca vreti:) daca mergem weekendul acesta sa facem o intalnire in timpul saptamanii care vrea sa vina:) eu pana atunci am sa ma interesez cat ar costa in jur de 100 de bucati si cand ne vom intalni vom vedea cam cat punem de fiecare am pus imaginea pentru fluturasi mai jos...vor fi pe autocolant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Sa revenim on topic. Nu a iesit nimeni azi? E vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Sa revenim on topic. Nu a iesit nimeni azi? E vreme frumoasa. Ba da,am iesit vreo 15 motoare la Negreni la un mic si un ciolan afumat. O asteptam pe Fata Verde cu pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate