Kamikazee Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 O destinatie probabila tot nu se stie? pai hai pana acolo si vezi daca nu poti sa mergi te retragi...cred ca asa o sa fac si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 e numa bine la sala sp, ca este spatiu si se strange multa zapada. facem oameni de zapada cu bujii in loc de nas si poate bagam un razboi cu bulgari la 2 porti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trusk Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 aveti vreo 2 locuri libere sa ne luati pe mine si colegul meu de camera in spate? punem bani la benzina... si n-avem casti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 prietene nu aveti? mai bine le luam pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulea2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) asa, acuma ii 90% sigur ca maine ii vreme relativ faina cu soare si temperaturi undeva pe la 7 grade. cei care au chef, sunt asteptati maine la ora 12.00 la sala sporturilor...asta daca nu se schimba vremea in rau peste noapte, cu toate ca mai rau decat saptamana asta nu se poate. ok...deci maine la 12.00 sala sportului Sa ma F U T in ea meteorologie. Bag ochiul la wunderground de martea trecuta, si aproape toata saptamina asta or aratat ca-i soare simbata, si bag ochiu si azi si ui la ei ce scriu: Cer în general noros (la toate orele), si or scazut si temperatura, apare doar o maxima de 6 grade. Macar Probability of Precipitation sta pe 0% ... Vedem miine ce-o mai fi, oricum apar pe acolo, ca poate or avea la OMV sau la MOL ceva lanturi pt. motociclete ... Editat Martie 20, 2009 de zulea2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Sa ma F U T in ea meteorologie.Bag ochiul la wunderground de martea trecuta, si aproape toata saptamina asta or aratat ca-i soare simbata, si bag ochiu si azi si ui la ei ce scriu: Cer în general noros (la toate orele), si or scazut si temperatura, apare doar o maxima de 6 grade. Macar Probability of Precipitation sta pe 0% ... Vedem miine ce-o mai fi, oricum apar pe acolo, ca poate or avea la OMV sau la MOL ceva lanturi pt. motociclete ... dumneata ai boxerul ala maroniu ce il vedeam anu trecut in zorilor, langa Soclu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulea2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 dumneata ai boxerul ala maroniu ce il vedeam anu trecut in zorilor, langa Soclu? Al meu e negru (dupa ce-l spal) si cind l-am cumparat statea intr-un garaj prin cartierul Gheorgheni. Deci nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Al meu e negru (dupa ce-l spal) si cind l-am cumparat statea intr-un garaj prin cartierul Gheorgheni. Deci nu. Oricum, ne vedem maine cu totii la sala sporturilor, orele 1200 Sambata, Martie 21 - Max:8˚C - Min:-2˚C mai mult insorit Sanse de precipitatii:10% Umiditate: 56% Vant: 11 km/h din directia ENE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trusk Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 prietene nu aveti? mai bine le luam pe ele daca aveam le plimbam noi pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 de ce tre sa lucrez tot timpul cand e vreme faina? asfalt uscat sa aveti poate maine voi veni si eu daca mai sunt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 prietene nu aveti? mai bine le luam pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 ...si nici nu le luam bani de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 no one rides for free. cash,grass or ass. si ca sa inteleaga toti : cash - nu deci,prietenele voastre mai au 2 sanse,sa arata bine sau sa detina substante ilegale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 no one rides for free. cash,grass or ass. si ca sa inteleaga toti : cash - nu deci,prietenele voastre mai au 2 sanse,sa arata bine sau sa detina substante ilegale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trusk Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 v-am vazut azi la sala sporturilor. sper ca ati avut o plimbare faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 O IESRE PT MINE NU SE ANUNTA NIMENI..................................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 O IESRE PT MINE NU SE ANUNTA NIMENI..................................................... O parte din cei care am fost azi la tura,ne intalnim maine la 12:00 la Sala Sporturilor. Vremea se pare ca va fi OK,cer senin,8 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Izu zice cer senin. Oricum sa fie, numai ulei si paine sa fie. Sau otet si paine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 yzu o baut otet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 ,ne intalnim maine la 12:00 la Sala Sporturilor. Cred ca ma bag si eu, ca azi i-am facut revizia de primavara la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Cred ca ma bag si eu, ca azi i-am facut revizia de primavara la motor. Eu am fost tot azi sa-i fac ITP-ul dar culmea cind am ajuns, s-o luat curentul - asta zic si eu razbunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 din pacate nu pot sa vin poate weekendul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 asta parca e cu dedicatie pt mine. o sa fiu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Azi voi zice''pas''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 ASTAZI O ZI SUPERBA AM FACUT O TURA PINA PE MESES , O FOST SUPER , ACUM ASTEPTAM POZE , CINE O FACUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate