Grave Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 no ...am fost cu caprele la pascut! Poi motoarele alea chiar ca is capre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Grave, o data si o singura data iti spun din tot sufletul: F.ck ya ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Grave, o data si o singura data iti spun din tot sufletul: F.ck ya ! Ai vrea tu, perversule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Poi motoarele alea chiar ca is capre is capre dara ca asa am scris,dau si lapte si cred ca am gasit cine sa ni le mulga! Mesaj completat am fost si eu azi pan pe Topa...jale mare, era un pic ud pe jos nisip in curbe pe banda 2...nu o fost prea interesant asa ca ne-am intors inpoi in cluj. daca maine vremea permite iersiri cu motoarele va recomand calduros sa nu mergeti pe topa...nu se merita peste tot cam asa este soseaua plina cu pietris marunt si nisip,dar tot a meritat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Poi motoarele alea chiar ca is capre kibaszott gudron teszta , katrany kecske vagy te ..... Sa-ti traduca cineva, ca mi lene.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 is capre dara ca asa am scris,dau si lapte si cred ca am gasit cine sa ni le mulga! Mesaj completat peste tot cam asa este soseaua plina cu pietris marunt si nisip,dar tot a meritat.... Si daca nu ai fii scris scumpule, alea nu is in primu rand motoare. Alea is capre de pe vremea lui bunica. Poate dau lapte stricat, sau expirat. Mesaj completat Capra volt egy anyuka, ha egy szĂźletett. Am tradus.(capra o fost maicata cand te-o proiectat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) daca imi spui cum arata motor iti dau o cana cu laptic ! Editat Ianuarie 9, 2010 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Si daca nu ai fii scris scumpule, alea nu is in primu rand motoare. Alea is capre de pe vremea lui bunica.Poate dau lapte stricat, sau expirat. Mesaj completat Capra volt egy anyuka, ha egy szĂźletett. Am tradus.(capra o fost maicata cand te-o proiectat) Gresit : nu asta am scris io, induci oamenii in eroare, cauta alt traducator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 daca imi spui cum arata motor iti dau o cana cu laptic ! Cam asa arata un motor, stimate domn Mesaj completat Gresit : nu asta am scris io, induci oamenii in eroare, cauta alt traducator.... Google translate am folosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 un motor arata asa: sau asa: ce ai pus tu alea sant altceva nus motoare... da tot iti dau lapticul promis,ca e tarziu si trebe sa faci nani ,copilele la somnic... aici e lapticul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 un motor arata asa: sau asa: ce ai pus tu alea sant altceva nus motoare... da tot iti dau lapticul promis,ca e tarziu si trebe sa faci nani ,copilele la somnic... aici e lapticul: Am uitat ca is blonda.Ce sa fac, se mai intampla.Da mai bine hai tu la mine si iti dau laptic tie direct de la sursa. Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Am uitat ca is blonda.Ce sa fac, se mai intampla.Da mai bine hai tu la mine si iti dau laptic tie direct de la sursa. Ce zici? auzi ma g.a.u.a.z.a.r.u.l.e,io-ti dau sa-mi s.u.g.i p.u.l.a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Am uitat ca is blonda.Ce sa fac, se mai intampla.Da mai bine hai tu la mine si iti dau laptic tie direct de la sursa.Ce zici? auzi ma g.a.u.a.z.a.r.u.l.e,io-ti dau sa-mi s.u.g.i p.u.l.a. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 azi nu stiu daca mai incape o plimbare ,toata noaptea a plouat... nu este frig,in schimb e mizerie pe sosea. Mesaj completat sa miscat si azi suza un pic,dar nu ai place soarele cu dinti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Am uitat ca is blonda.Ce sa fac, se mai intampla.Da mai bine hai tu la mine si iti dau laptic tie direct de la sursa.Ce zici? auzi ma g.a.u.a.z.a.r.u.l.e,io-ti dau sa-mi s.u.g.i p.u.l.a. Probabil ai vrut sa zici: gauazaro , ca mormanta asta zice ce are pino, nem fos. Sau o fi avand de amandoua? Editat Ianuarie 11, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Probabil ai vrut sa zici: gauazaro , ca mormanta asta zice ce are pino, nem fos. Sau o fi avand de amandoua? Hey frumosule. Am vazut cateva poze cu tine, si chiar esti sexy.Ce-ar fii daca ai intra pe mess si am vb noi un pic, poate ti-as arata ce am. Te astept. kiss you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Hey frumosule. Am vazut cateva poze cu tine, si chiar esti sexy.Ce-ar fii daca ai intra pe mess si am vb noi un pic, poate ti-as arata ce am.Te astept. kiss you Adevarul e ca mormanto isi atinge telul : sa iasa in evidenta si sa enerveze. Tratamentul e simplu: just ignore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 azi, la 12:00.. in petrom baci ? cineva? pt. un mesesh ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 io o sa astept pana duminica, ca cica o sa fie -22 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adamke Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 azi, la 12:00.. in petrom baci ? cineva? pt. un mesesh ?! v-am asteptat, dar nu a venit nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 am iesit azi dar e prea incins asfaltul,aproape ca mi sau topit gumele,uleiul aproape a fiert in motor poate se va racori un pic...sa putem iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Saliu Merge careva la Hunedoara la Bikes on Ice la sfarsitul lui Februarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and_Justice_for_All Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Bikes on Ice - in fata si pe strada cu garajul .... ... macar in rest a fost uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Scuze pt offtopic, insa nu stiu unde sa postez acest link, astfel incat sa fie citit cu siguranta de clujeni: /index.php?...t&p=2299323 Intrati, este f important, este din zona voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 vremea s-a incalzit si totusi observ ca nimeni nu organizeaza o iesire. pe mine ma inteleg ca nu am permis. oricum de organizat pot organiza. deci: pe maine un meses, se baga careva? si nu in ultimul rand urarea asfalt uscat, ca se pare ca a venit primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate