yonick Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 La Yzu cre'ca i-o picat netu' ca o disparut total... No, nu se baga nime' la o tura maine?!? Daca nu da nime' semne de viata, maine merg singur unde m-o duce Neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 @ Nick: -merem sau nu merem maine undeva? Io cu Jacki am vrea sa mergem in Padis cu cortul, sa stam pana duminica... Drumul vreau sa fie cat se poate de asfaltat, desi merg cu XT-ul, in ideea sa vina cat mai multa lume. 0744 973 166 Yzu P.S Poti suna oricand incepand de maine dimi de la 8. Mesaj completat Maine, sambata, ora 12.00 sub podul trefla, directia Padis, via (duminica) Pestera Ursilor. Cazarea la cort. Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 @ Nick:-merem sau nu merem maine undeva? Io cu Jacki am vrea sa mergem in Padis cu cortul, sa stam pana duminica... Drumul vreau sa fie cat se poate de asfaltat, desi merg cu XT-ul, in ideea sa vina cat mai multa lume. STF (sa-ti traiasca familia) Yzule cand am strigat dupa tine ce facem sambata mi-ai dat cu tifla acu mi-am facut program pe sambata da poate vin inspre seara, sa va puneti undeva unde ai semnal la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 @ Dane suna-ma maine daca ai chef ca si io ma duc pe dupa-amiaza, ca pana atunci incropesc un sistem de prindere de mobra pe masina - io te sun sigur pa oringi:D @Yzu tine telefonu deshtis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 STF (sa-ti traiasca familia) Yzule cand am strigat dupa tine ce facem sambata mi-ai dat cu tifla acu mi-am facut program pe sambata da poate vin inspre seara, sa va puneti undeva unde ai semnal la telefon Rusine mai rusine dapoi tu ai facut program da pe mine nu m-ai sunat te dureau tastele rusinica rusinica da nu scapati voi de mine duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Salutare. Eu cred ca ma duc la tarnita maine cu cortul, dar daca stiti voi ceva ma puteti anuna si pe mine. Yzu ai nr meu daca nu deranjez as veni si eu.(in limita a max 60 km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 soare + apa sarata la 8===0 si (l) = cojocna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Ceva plimbarica azi? paraca se arata vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Se baga careva week end-ul asta la o iesire pana langa Brasov, la Cheia? Este vorba de o plimbare de cca 600 km, de stat la cort, impreuna cu alti 35 de BMW-isti si nu numai. Este oricine binevenit. Plecarea ar avea loc vineri, 16 iulie, intoarcerea pe duminica. Eu unu' merg sigur. Aici gasiti mai multe detalii: BMW Camp Daca are careva o propunere si de deviere a traseului, sunt deschis oricarei sugestii (Transfagarasan de ex. ) Eu am sa plec la ora ~ 9 ale diminetii. Yzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 vineri la 0900 de la omv turzii plecam si noi (eu si Kiki si inca altii) tot spre brasov la intrunirea teneristilor mi-ar placea sa mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 vineri la 0900 de la omv turzii plecam si noi (eu si Kiki si inca altii) tot spre brasov la intrunirea teneristilormi-ar placea sa mergem impreuna Dane, te primesc teneristii? Ca zicea un transalpist pe forumul nostru ca el a vrut sa mearga cu fratele sau(care are tenere) si nu au vrut sa il primeasca, fiind o intrunire doar pentru teneristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Dane, te primesc teneristii? Ca zicea un transalpist pe forumul nostru ca el a vrut sa mearga cu fratele sau(care are tenere) si nu au vrut sa il primeasca, fiind o intrunire doar pentru teneristi. Eu ma duc sa ma plimb cu moto ca vor avea trasee faine , ce va zice unu sau altul ma doare la 3 metri in spate Mesaj completat Nu trebuie bagate in seama cazurile izolate, toti ne dam pe doua roti si asta-i important Si deja majoritatea intrunirilor de anume model de moto invita pe oricine ceea ce a confirmat si Yzu mai devreme Facem Transalpina in 23-25 iulie? Mesaj completat sau la itrunirea de la Predeal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 lol, al doilea de la dreapta la stanga e coleg cu mine de etaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Cosmo e celor de la Antract. Motorist si el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 sau la itrunirea de la Predeal ? pt Predeal suntem 3 pe lista. plecare: sambata dimineata pe racoare . cine se mai inscrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 pt Predeal suntem 3 pe lista. plecare: sambata dimineata pe racoare .cine se mai inscrie? I will be there, keep in touch. Romeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Eu ma duc sa ma plimb cu moto ca vor avea trasee faine , ce va zice unu sau altul ma doare la 3 metri in spate Mesaj completat Nu trebuie bagate in seama cazurile izolate, toti ne dam pe doua roti si asta-i important Si deja majoritatea intrunirilor de anume model de moto invita pe oricine ceea ce a confirmat si Yzu mai devreme Facem Transalpina in 23-25 iulie? Mesaj completat sau la itrunirea de la Predeal ? [/quo eu m-am inscris pt. Predeal!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Ar fi cineva interesat de un drum pe Transalpina si Transfagarasan(~300km) pe 3 zile in primul(6-8 august) sau al doilea(13-15 august) weekend din august? Plecat vineri, chiar si dupamasa fiindca multa lume are servici, mers pana la Obarsie Lotrului(~200km), sambata facuta Transalpina-Novaci-Ramnicu Valcea -Curtea de Arges si campat la poalele Fagarasilor, iar duminica ar ramane Transfagarasanul si drumul spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Dane, te primesc teneristii? Ca zicea un transalpist pe forumul nostru ca el a vrut sa mearga cu fratele sau(care are tenere) si nu au vrut sa il primeasca, fiind o intrunire doar pentru teneristi. intre a vrea si a merge e mare diferenta .dan a fost si nu a comentat nimeni nimik,in schimb altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Ar fi cineva interesat de un drum pe Transalpina si Transfagarasan(~300km) pe 3 zile in primul(6-8 august) sau al doilea(13-15 august) weekend din august?Plecat vineri, chiar si dupamasa fiindca multa lume are servici, mers pana la Obarsie Lotrului(~200km), sambata facuta Transalpina-Novaci-Ramnicu Valcea -Curtea de Arges si campat la poalele Fagarasilor, iar duminica ar ramane Transfagarasanul si drumul spre casa. buna ideea ta, dar eu abia pe 13 am poligonul pt. permis... eu am o idee zic eu mai buna. Hai sa mergem la intrunire la Radauti dar pe un traseu putin mai lung si foarte frumos( Vatra Dornei, Obcinele Bucovinei, Manastirea Moldovita, Sucevita, Putna, si de acolo spre Radauti). si sa facem plecarea pe 19 august din parcarea Polus. ce parere ai ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 buna ideea ta, dar eu abia pe 13 am poligonul pt. permis... eu am o idee zic eu mai buna. Hai sa mergem la intrunire la Radauti dar pe un traseu putin mai lung si foarte frumos( Vatra Dornei, Obcinele Bucovinei, Manastirea Moldovita, Sucevita, Putna, si de acolo spre Radauti). si sa facem plecarea pe 19 august din parcarea Polus. ce parere ai ?? Din pacate ii alta mancare de peste traseul pe care il voi face. Dar, daca as avea bani, as veni sincer. Chiar maine plec la Iasi, dar din pacate cu masina, si pasul Tihuta ma ispiteste enorm de vreo 3 ani incoace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Din pacate ii alta mancare de peste traseul pe care il voi face. Dar, daca as avea bani, as veni sincer. Chiar maine plec la Iasi, dar din pacate cu masina, si pasul Tihuta ma ispiteste enorm de vreo 3 ani incoace... [/qu Pai fa o economie si hai sa mergem posteaza pe forum (ca eu nu stiu prea bine sa lucrez cu el ca is nou) traseul meu si poate se mai ofera si altii. si lasa numarul meu de contact 0740725457. ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 @ nigthfox : Poti sa imi zici daca numai pe 13 e poligon luna asta in cj? ca eu ajung in 9 aug in tara si vreau sa ma programez si eu sa iau odata tzidula si din ce tin minte parca numai odata pe luna dau astia examenul practic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) @ nigthfox : Poti sa imi zici daca numai pe 13 e poligon luna asta in cj? ca eu ajung in 9 aug in tara si vreau sa ma programez si eu sa iau odata tzidula si din ce tin minte parca numai odata pe luna dau astia examenul practic numai pe 13 este examen. problema e in felul urmator.. tu ai dosarul scos de la scoala ??? ca daca da pe 10 dimineata poti sa te duci sa te programezi si sa dai legislatia si sa intri in examen. dar cu ce scoala ai facut ?? si nu numai luna asta si nu numai in cluj. in toata tara. sa dat o lege si asa va di deacum incolo Editat Iulie 27, 2010 de nightfox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Azi plimba careva ceva motor pe undeva ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate