autosos Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 se apropie iarna asa incet si vrand - nevrand va trebuie sa punem pocnitorile jos in garaj . propun pe maine o ciorba de burta in marime XXL la gheghie . plecarea la ora 11 de sub podul din manastur . is cam 100 de kilometri pe sens iar ciorba de acolo merita drumu . desigur si plimbarea e binevenita . vine cine vrea si cine poate . viteza de croaziera 90 - 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byanca Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Salutare tuturor! Se anunta cineva la o baita la Tarnita ca e vreme buna? Pana acum suntem 2 persoane. Las un nr meu pentru persoanele care vor sa vina 0744693519. O zi excelenta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 se apropie iarna asa incet si vrand - nevrand va trebuie sa punem pocnitorile jos in garaj . propun pe maine o ciorba de burta in marime XXL la gheghie . plecarea la ora 11 de sub podul din manastur . is cam 100 de kilometri pe sens iar ciorba de acolo merita drumu . desigur si plimbarea e binevenita . vine cine vrea si cine poate . viteza de croaziera 90 - 100 buna zama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 (editat) Superba plimbare azi Fara poze, fara carnati, fara samanta, fara "socializari", just pure riding time Map Editat Septembrie 9, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_clau2003 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Vine cineva la plimbare astazi? Aveti ideie si de un traseu frumos si nu mai lung de 100-150km? Asta daca nu va deranjeaza sa iesiti cu un incapator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 babydihor. in ce consta evenimentul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 babydihor. in ce consta evenimentul ? Curse legale dupa cum am auzit,nu am fost pana acuma dar acesta va fi ultimul din acest an. Asta scrie la event pe facebook: "Jucu de SUS (21 km de CLUJ NAPOCA)IN SPATELE FOSTEI FABRICI NOKIA, etapa nationala, ultima pe anul acesta la CLuj...VA ASTEPTAM CU DRAG LA UN PARTY LA FATA LOCULUI SI AFTER PARTY IN 2 CLUBUI DIN CLUJ...CU STIMA ADRIAN FR0ZEN" Asta am gasit pe youtube: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 suna interesant daca sunt in cluj, conteaza pe mine. tinem legatura vine cineva pe meses azi? ady_clau2003 ? eu plec intro ora, doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_clau2003 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Astazi nu pot, merg acasa. Am motocicleta de 2 saptamani si nu prea m-as aventura... Daca vrei iesim alta data, daca nu te deranjeaza sa astepti dupa un incepator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 ce ziceti de o iesire , maine .. adica sambata 15.09.2012 la cheile turzi ? poate o punem si de-o prajeala ..... sau ceva in genu nah , care aveti chef .... maine la ora 11 sub pod la calea floresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Daca mai vrea sa vina cineva ar fi indicat sa imi dati un id de mess pe privat sa ne vedem toti si mergem impreuna...Drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Salut, azi la ora 11-11,15 o tura la Oradea - Felix, o baie si in jurul orei 16 ne punem pe drum spre Cluj. La 11,15 sub pod in Manastur. Daca vrea cineva da un semn aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Curse legale dupa cum am auzit,nu am fost pana acuma dar acesta va fi ultimul din acest an. Asta scrie la event pe facebook: "Jucu de SUS (21 km de CLUJ NAPOCA)IN SPATELE FOSTEI FABRICI NOKIA, etapa nationala, ultima pe anul acesta la CLuj...VA ASTEPTAM CU DRAG LA UN PARTY LA FATA LOCULUI SI AFTER PARTY IN 2 CLUBUI DIN CLUJ...CU STIMA ADRIAN FR0ZEN" Asta am gasit pe youtube: Acesta este afisul final ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 O iesire azi-maine pe undeva? incepatorii sau profesionisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 pff, ce as iesi eu daca nu as fi beteag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 eeh..las ca-ti trece pana vine iarna : )) ce ai patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Am iesit cu ady_clau2003 la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 O auzit ca is faine flicurile in curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oli_cluj Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 nu are nimeni chef de o tura ? asa ca de sambata la amiaza. tel 0752201992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 are cineva chef de o iesire pana la colibita? maine dimineata tel 0744424818 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 are cineva chef de o iesire pana la colibita? maine dimineata tel 0744424818 De o iesire as avea eu chef, dar nu asa departe, ca tre sa fiu inapoi in Cj pana la 15:00 cel tarziu...si nu vreau sa ma trezesc cu noaptea-n cap Undeva prin zona, vrea careva sa-nvartim roata? nu conteaza unde...pe la un 11:00, asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 12:30 pod manastur - plimbare usoara Cool plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Dovezi ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) Dovezi ... ? Am fost eu cu el...si amandoi...ne-am ratacit putin...dar pana la urma am iesit la un drum principal a fost misto plimbarea Dovezi n-avem, ca de emotii ca ne-am ratacit am uitat sa fecm poze Editat Septembrie 23, 2012 de shackalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) Dovezi ... ? ma esti Toma Necredinciosu Editat Septembrie 23, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate