ReDeYe008 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Unde gasesc revista Motociclismo? Locuiesc in bucuresti, sectoru 2 colentina si nu am gasit-o nicaieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 daca nu o gasesti la taraba, in OMV se gaseste sigur. la Rodipeturi mai intreaba de ea. se mai gaseste si-n Inmedio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 13, 2008 Autor Share Postat Februarie 13, 2008 daca nu o gasesti la taraba, in OMV se gaseste sigur. la Rodipeturi mai intreaba de ea. se mai gaseste si-n Inmedio. nici unu nu e la minim 5 km de mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Te duci pana acolo,cu scuterul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 Te duci pana acolo,cu scuterul.... lasa c-o iei tu si mi-o aduci acasa... ai venit si tu aici repede dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Nu se gaseste ,frate, pe nicaieri! Eu sunt un cumparator care are doar 2 numere desi vrea sa cumpere revista, trebuie neaparat sa mai lucrati la lantul de distributie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 Nu se gaseste ,frate, pe nicaieri! Eu sunt un cumparator care are doar 2 numere desi vrea sa cumpere revista, trebuie neaparat sa mai lucrati la lantul de distributie! si unde le-ai gasit pe cele 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Mersi pentru interesul fata de revista noastra. Nu stiu insa daca nu se dramatizeaza putin. Ieri, aflandu-ma in Piata Sudului, am aruncat o foarte rapida privire la doua chioscuri de presa si am observat imediat Motociclismo. In toamna, fiind in Timisoara, am verificat in gara si era. Am intrat apoi in primul OMV care mi -a iesit in cale si din nou, am gasit revista. Pentru a obtine revista cu minim de efort, puteti sa va faceti abonament. Problema cu distributia a fost insa inaintata conducerii si multumim pentru semnalari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Hai ca am gasit-o azi la Unirea in fata magazinului, e un chiosc mai catre fantani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 Hai ca am gasit-o azi la Unirea in fata magazinului, e un chiosc mai catre fantani! eu am cautat-o si ieri si nu era...am cautat si la agip, mol, petrom si nu era ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 eu am cautat-o si ieri si nu era...am cautat si la agip, mol, petrom si nu era ... Nu stiu ce sa spun despre agip insa la mol stiu ca la unele statii nu prea le vin reviste noi la timp, iar la petrom daca e statie dinaia veche si nu e petromV nu prea gasesti mai nimic in materie de presa. Try OMV sau niste centre de difuzare a presei dinastea mai mari. Depinde acuma si de nenea care se ocupa de chioscu' lui. Este de exp unu in piata romana care are un nr motociclismo de acuma 3 luni(si in general are destule reviste mai vechi). Toti cei din jur au numarul curent numai el e cu 3 luni in urma. Daca nici el nu se ocupa e si vina lui. Sincer am gasit mai usor Motociclismo prin Bucuresti sau Iasi decat alte reviste(nu neaparat de moto) care is de mult mai mult timp pe piata...deci nu prea pot spune ca o duc chiar asa de rau cu difuzarea(luati in considerare ca sunt abia la numarul 10). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Am mai spus: deocamdata nu suntem in nici o benzinarie in afara de reteaua OMV. Asa e politica, n-avem ce face, pentru o perioada, cel putin. Stim ca sunt ceva probleme cu distributia si avem mult de pierdut din cauza asta, ne straduim sa le remediem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Am mai spus: deocamdata nu suntem in nici o benzinarie in afara de reteaua OMV. Asa e politica, n-avem ce face, pentru o perioada, cel putin. Stim ca sunt ceva probleme cu distributia si avem mult de pierdut din cauza asta, ne straduim sa le remediem. deci tot OMV ramane...sa vad cand am timp ca e ff departe omvu de mine (cel mai apropiat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Se gaseste si la gara de nord lange peroane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) Mersi pentru interesul fata de revista noastra. Nu stiu insa daca nu se dramatizeaza putin. Ieri, aflandu-ma in Piata Sudului, am aruncat o foarte rapida privire la doua chioscuri de presa si am observat imediat Motociclismo. In toamna, fiind in Timisoara, am verificat in gara si era. Am intrat apoi in primul OMV care mi -a iesit in cale si din nou, am gasit revista. Pentru a obtine revista cu minim de efort, puteti sa va faceti abonament. Problema cu distributia a fost insa inaintata conducerii si multumim pentru semnalari. Am vazut si eu in ultimul numar poza de la avatar cu ce moto faceai stoppie. Editat August 12, 2008 de nick28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 apai cu derbi senda baja 125 sm. strasnica motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 apai cu derbi senda baja 125 sm. strasnica motocicleta. incearca si cu KTM apropo, la urmatorul Burn-out Day sau Freestyle Day neaparat sa te inscrii si tu Marc, chiar am vazut ca ai talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) burn out nu fac din principiu, freestyle nu pot oricate filme de gen as consuma.si ktm e al meu, deci nu prea imi vine. si daca imi vine, ma ia politia cand imi iasa mai bine. Editat August 25, 2008 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 numaru 16 s-a expediat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 numaru 16 s-a expediat??? da, s-a expediat. in Bucuresti prin curier rapid si in provincie prin Posta Romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate