Coffe Man Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 am vazut poza de mai sus, este chiar Duci a fost un baiat de miloane si va ramine ptt toti care lau cunoscut...numi vine sa cred ...inca un prieten...piedut:( R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Offffff Doamne, Saracu' baiat. Codoleantze familiei shi prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 D-zeu sa-l ierte.... Prea multi deja... si e abia inceput de sezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 ... imi pare rau... D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace... Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 R. I. P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 ...din cate am auzit..tipul a vrut sa depaseasca camionul in timp ce vorbea la telefon si i-a alunecat roata spate pe pietris cand a dat sa accelereze...R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Din cate am auzit eu a fost o frana lunga, Duti avea o casca Uvex semideschisa, in concluzie nu avea cum sa vorbeasca la telefon. Ceva cam ca si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 Din cate am auzit eu a fost o frana lunga, Duti avea o casca Uvex semideschisa, in concluzie nu avea cum sa vorbeasca la telefon.Ceva cam ca si asta. Ba poti vorbi!!! Dar asta nu conteaza in cazul asta!!! A mai plecat unul dintre noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Odihneas-ca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca Care aveti puneti o poza cu el, sa ramana in amintirea noastra razand, simtindu-se bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 d-zeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 DUMNEZEU SA-L IERTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 21, 2005 Autor Share Postat Aprilie 21, 2005 DUMNEZEU SA-L IERTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 R.I.P.prietenilor si familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Dumnezeu Sa-l Odihneasca... Daca asa a fost? imi-indianul Apr 19 2005, 03:36 PM Post #10 Rookie Group: Members Posts: 23 Joined: 31-May 04 Member No.: 175 Am gasit ceva dar aceasta este una din variante!!! Ei bine, Sambata la ora 10am, un motociclist ce circula regulamentar pe strada Vasile Carlova a fost acrosat de un autoturism BMW, care a parasit locul accidentului. Scena: strada fara marcaje (deci nu are benzi de circulatie), pe partea dreapta (spre raul Bega) circulau cca 5 TIR-uri in frunte cu un trailer. Prin stanga lor, motociclistul depasea coloana (avea motocicleta inmatriculata, casca de protectie si farul aprins). Din vorbele unor martori (am iesit la cca 2 minute in curte), ar fi aparut unul cu un BMW care vroia si el sa depaseasca coloana dar printre camioane si motociclist. Rezultatul: o masa de carne nemiscata, intr-o baltoaca de sange. Am fost cutremurat... A ajuns si Politia dupa 2+5 minute, peste inca 2, salvarea, dar degeaba. Stirea a fost prezentata la protv ca si cum setea de viteza a motociclistului i-a adus moartea: FALS! Intr-adevar, s-a dus dincolo, un biet tanar de 27 de ani, inginer, care probabil avea teluri, familie... Dar altul, pe care-l manca in poponeata, a trebuit sa-l striveasca si apoi sa-si vada de drum mai departe. Intreband la fata locului un organ ce trebuie facut pentru a monta limitatoare de viteza pe asfalt, am primit raspunsul inteligent ca nu astea lipsesc tarii ci ca oamenii trebuie sa aiba constiinta. Da, am spus, aveti dreptate, tovarase! Tocmai primisem cu o zi inainte si raspunsul la cererea catre Directia Circulatie din Primarie de a monta limitatoarele de viteza. Au montat doua indicatoare rotunde cu 30km/h, legate cu sarma de cate un stalp de telegraf. Asta e tot ce pot ei... Apropos de constiinta: nemtii au de vreo 15 ani astfel de denivelari pe toate strazile rezidentiale si la capitolul constiinta... Poate ne reconsideram pozitia fata discutia de aici /index.php?showtopic=17403 Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Scuze, RENEGADE, dar varianta mi se pare cusuta cu ata alba ... cum sa-l acroseze BMW-ul? din spate? (Duci inteleg ca depasea coloana de camioane, BMW la fel) sau din fata? (caz in care Duci a facut o depasire hazardata). Cred ca BMW-urile ucigase inventate de martori oculari nu fac bine nimanui ... soferii de pe camioane TREBUIAU SA VADA CE S-A intimplat si nu cred ca cineva le-a inchis gura in fata Politiei. Nu a existat timp si cash pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Nu e punctul meu de vedere ci al unuia de pe pro-bike.ro. Orice este posibil la noi mai ales cind vorbim de siguranta in trafic a motociclistilor. RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Dumnezeu sa-l odihenasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 NUUUUUUUUUUUUU!!!!! M-am saturat! Prea multi in prea putin timp! Cand o sa inceapa lumea sa constientizeze ca trebuie facut ceva pentru a prevenii asemenea tragedii???? R.I.P. Nyugodj bĂŠkĂŠben Csaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate