raducod Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Salut. Da jugul superior jos si da o gaura cu burghiu de 8-10mm in surubul ciudat, dupa ce-i dai centru cu un dorn. Gauresti pina vezi ca se desprinde marginea ramasa. Restul surubului se va putea desuruba cu mina. In locul lui pune un surub normal, fara loctite sau sa-l string f tare (8-10Nm). Daca vrei sa-l servisezi, spala-l cu ce ai (benzina, spray curatat d frina, wd40), băiţă, sufla-l, pina nu mai iese jeg din el, dupa care trebuie gresat cu grafit ! Daca n-ai, cumpara-ti. Poti gresa si cu altceva dar apar complicatii ulterioare. Oricum, daca acum poti sa-l demontezi usor, nu mai e asa de complicat de servisat. Pe de alta parte, agatatul cheii in butuc poate fi si din alte cauze, nu doar jeg Daca-l dai jos si nu te descurci, suna-ma ... Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 Multumesc pentru informatii. Mi-am facut timp si am scos contactul. Al meu e prins in 2 suruburi. La 650 RS piulita de la jug e de 30 mm, in caz ca ajuta pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 M-am hotărât acu ceva vreme să pun şi a doua tobă de titan pentru că am crezut că evacuarea nu-i cum ar trebui să fie. Toba e de pe un motor cam de aceeaşi cilindree dar regimul de evacuare a gazelor este foarte diferit. ...şi am avut dreptate, diferenţa e mare. Acum rupe adrenţa mai uşor decât înainte... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Adică ai băgat un burlan în loc de tobă și gazele ies mai ușor, fără pierderea specifica de putere ? Deci ai câștigat vreo 3-4 cai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 Adică ai băgat un burlan în loc de tobă și gazele ies mai ușor, fără pierderea specifica de putere ? Deci ai câștigat vreo 3-4 cai ? .. asa superficial ma stii ??!! Evacuarea originala e facuta din doua tobe si un acumulator de gaze. Toate cintaresc mult, chiar exagerat de mult ..... De aceea ma zis sa pun tobe de titan. Am pus initial doar una, fara acumulator, si se pare ca nu are destul debit de evacuare, toba avind filtre si labirint, iar gazele au virf de presiune considerabil. Daca era burlan, da, ai fi avut dreptate. Acum sunt doua, iar Yul din teava de 2" e pe post de acumulator .... De aceea, acuma ies gazele normal, poate chiar mai usor fata de original (sectiunea pe iesire acum e mai mare decit cea originala). La carburatoare am gasit alt punct de maxim .... ceea ce-mi confirma ceea ce simt la acceleratie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 Oricum, tragea foarte bine motorul si inainte (din ce-am vazut eu). Asa ca 2-3-4 caluti in plus nu strica.Sa ne spui daca se pastreaza si consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 una .. alta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Poate interesează pe cineva :https://m.olx.ro/oferta/suzuki-dr-650-rs-IDbga6t.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Dom' Radu, faceți teste MENSA cu noi ? Sau sunt singurul care nu s-a prins despre ce e vorba ? Haideți, ziceți, că vreau să râd și eu când aflu poanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 cine merge la MAN ? ca m-ar bate gindul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 io prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 cu ce motor vrei sa vii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 apoi cu Hayabusa, plec joi de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 ne vedem acolo atunci ... Eu ma gindesc s-o iau mai pe neasfaltate, sa mai vad din frumusetile locurilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 sigur ne vedem acolo Radule! apoi intrunirea noastra a posesorilor de DRuri se amana pe septembrie?? ...ca ma gandesc, amu in iulie / august cam toata lumea e cu concediile.... ce zici?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) Sa mai treaca citeva zile si povestim, ca am luat destula ploaie in ultima iesire la Motor Fest Valea strajii ... dar probabil prin august la sfirsit sau septembrie. Depinde si de cine ce si cum ... Editat Iulie 2, 2018 de raducod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Cred ca bag si eu un man... Dar probabil cu masina, ca in fiecare an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Muretto, tu vii la MAN sau mergi la Nordkapp? @all: dragi colegi, ne-om vedea la MAN si punem tara la cale si pentru intrunirea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 De la Bucuresti sunt doar 180km .... deci e vb doar de chef domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Da da Radule, bine punctat! Doar chef si diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Voi fi la MAN și alături de voi doar cu gândul. Cu trupul și fiara voi fi pe drumurile colbuite ale nordului încercând să oripilez comunitatea mobristică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 drumuri bune si toate cele bune colegule! te salutam, si sa ne revedem cu bine si cat de curand la intrunirea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Mulțam fain dar tu fă bine și păstrează-mi vișinată, că mi-e o seteee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 auzi colegule, stai linistit, va fi si palinca, si visinata! diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate