apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 io prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 cu ce motor vrei sa vii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 apoi cu Hayabusa, plec joi de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 ne vedem acolo atunci ... Eu ma gindesc s-o iau mai pe neasfaltate, sa mai vad din frumusetile locurilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 sigur ne vedem acolo Radule! apoi intrunirea noastra a posesorilor de DRuri se amana pe septembrie?? ...ca ma gandesc, amu in iulie / august cam toata lumea e cu concediile.... ce zici?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) Sa mai treaca citeva zile si povestim, ca am luat destula ploaie in ultima iesire la Motor Fest Valea strajii ... dar probabil prin august la sfirsit sau septembrie. Depinde si de cine ce si cum ... Editat Iulie 2, 2018 de raducod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Cred ca bag si eu un man... Dar probabil cu masina, ca in fiecare an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Muretto, tu vii la MAN sau mergi la Nordkapp? @all: dragi colegi, ne-om vedea la MAN si punem tara la cale si pentru intrunirea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 De la Bucuresti sunt doar 180km .... deci e vb doar de chef domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Da da Radule, bine punctat! Doar chef si diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Voi fi la MAN și alături de voi doar cu gândul. Cu trupul și fiara voi fi pe drumurile colbuite ale nordului încercând să oripilez comunitatea mobristică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 drumuri bune si toate cele bune colegule! te salutam, si sa ne revedem cu bine si cat de curand la intrunirea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Mulțam fain dar tu fă bine și păstrează-mi vișinată, că mi-e o seteee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 auzi colegule, stai linistit, va fi si palinca, si visinata! diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Cred ca bag si eu un man... Dar probabil cu masina, ca in fiecare an. Cred ca bag si eu un man... Dar probabil cu masina, ca in fiecare an. Stimabile, cind te hotarasti ca vii ? ca am rezervat deja paturi, si poate ar fi fain sa fim in aceeasi locatie ... » Post actualizat in 03 Jul 2018 15:34 ...n-am rezervat pentru tine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 Din pacate iar nu mi s-au aliniat astrele. La cum a plouat in ultimul timp am ramas in urma cu proiectul. Practic nu stiu daca am reusit sa adun o saptamana ( in zile...ca legate nici o sansa) de munca de in ultima luna. Asa ca zic pas si dau cu sapa grav in week la recuperare. Chiar imi pare rau ca aveam chef. Cer scuze daca am incurcat pe careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 lasa colegu, ne intalnim la toamna cu totii la intrunirea posesorilor de DRuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Sa zicem ca am am ajuns.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 la Nordkapp sau la MAN sau acasa?? hai lamureste-ne ca nu inteleg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 (editat) Normal, Nordkapp. Acum suntem in Tromso. Editat Iulie 23, 2018 de Muretto Grundieg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Drumuri bune in continuare, si toate cele bune! O sa ai ce povesti la intrunire..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 O întâlnire neplanificata cu domnul Raducod la Man a fost impulsul de care aveam nevoie pt a repune Big-ul pe străzi. Începutul arata cam asa... Încă aștept sa vina culbutorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Are domnul director farmecul sau convingator.... Bafta la mesterit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Când ajung pe la București trec pe la tine sa îmi dai și mie sculili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate