Ravenitza Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Cred totusi, macar putin, ca tara noastra merita un coltisor in acest forum, unde sa postam filmulete din plimbarile noastre prin Romania. Vedem si noi ce tara frumoasa avem desi uneori negam asta. Locurile neatinse de civilizatie sunt mirifice. Asa ca rog sa postati aici filmuletele din excursiile voastre, dar cele frumos realizate, nu filmulete din care nu se intelege nimic. Am gasit pe youtube 3 filmulete dintr-un tur de Romania facut de niste straini si excelent de bine montat si realizat: part 1 gaGkKeS6sUU&feature=related part 2 -tH-1cHXzAY&feature=related part 3 L2weXps2keQ&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kick Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 sunt de acord..e o tara frumoasa. p.s. cred ca-s filmulete facute de romani totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Am gasit pe youtube 3 filmulete dintr-un tur de Romania facut de niste straini si excelent de bine montat si realizat: Nu cred ca le merge saitul dar ar trebui sa fie asta http://www.tmtours.net/round/index.html sau /index.php?...l=round+romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 nu are importanta de cine e facut... pe mine ma intereseaza sa punem aici filmuletele noastre despre romania...excursii moto! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Foarte frumoase imagini! Mi-a placut enorm sa revad locuri in care am fost, si sa descopar noi locuri de vizitat. Da tara noastra este foarte frumoasa si sunt sigur ca mai sunt multe alte lucruri frumoase de vazut. Felicitari protagonistilor, data viitoare cand mai faceti o asemenea escapada poate ne spune-ti si noua. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Am gasit pe youtube 3 filmulete dintr-un tur de Romania facut de niste straini si excelent de bine montat si realizat: Is romani de-ai nostri toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Ce romana buna au strainii Ce mumos era dominatorul meu acum 2 ani, acum e ceva mai fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ce spui Mircea?? A ajuns Dominatorul tau vedeta pe ''teava ta'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 (editat) OK: specificare: filmuletele sunt facute de romani de'ai nostri. Acum puneti si voi altele? din excursiile voastre? Eu acum tai unul facut de mine, amatoare. si o sa il pun aici Editat Februarie 17, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Cred totusi, macar putin, ca tara noastra merita un coltisor in acest forum, unde sa postam filmulete din plimbarile noastre prin Romania. Vedem si noi ce tara frumoasa avem desi uneori negam asta. Locurile neatinse de civilizatie sunt mirifice. Asa ca rog sa postati aici filmuletele din excursiile voastre, dar cele frumos realizate, nu filmulete din care nu se intelege nimic. Am gasit pe youtube 3 filmulete dintr-un tur de Romania facut de niste straini si excelent de bine montat si realizat: Faina treaba ce au facut oamenii astia!Mai rau e ca avem o tara frumoasa si ne batem jos de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 fffffff faine.....avem o tara minunat de faina........si montaju....de exceptie ....mi-au placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 super frumos. intr'adevar, sunt foarte multe locuri frumoase si'n Romania. @elena, asteptam filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 am invatat si putina editare video e foarte slab, dar e un drum superb: Cheia astept sa mai puneti si voi!!! _0df2zSuuMo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 super vreau so eu!!! las ca vine ea caldura. frum clipul raven. hai lume, cine mai are filmari???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parapantistul Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 super vreau so eu!!! las ca vine ea caldura. frum clipul raven. hai lume, cine mai are filmari???? Ia uite ce am gasit la enduristi, cei cu BMW: /index.php?showtopic=175161 Sper sa nu se supere cel care a deschis topicul acolo ca eu mi-am permis sa dau linkul aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 da si acela e tare misto l-am vazut... altcineva? mi-e greu sa cred ca nu ati filmat in calatoriile moto lasa ca mai caut si eu pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 NQ1hmhf53tE BFpdnNZJOWI vyrh5ewJr5w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 Transalpina - Romania sPR-1x9R0ng Transalpina 2007 dEGLkVq-y4k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreascu Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=69...93054&hl=en O drumeție din iulie 2007... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Transalpina - Romania sPR-1x9R0ng Hehe...iete si filmuletul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 felicitari daca mai ai pune aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Mai am unul, Cheia-Valeni. 73Agpg9oigk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Mai am unul, Cheia-Valeni. faine meleaguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Elena, cu filmuletul dinspre Cheia mi-ai adus aminte de filmuletul facut de Baiazid exact acum un an...in care mi se cam vede mie fundul tot drumul ca stateam pasager pe motorul din fata, iar pentru Transalpina...te urasc! Trebuie sa ajung anul asta pe acolo! Ce zici: facem o tura pe SLR-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 Elena, cu filmuletul dinspre Cheia mi-ai adus aminte de filmuletul facut de Baiazid exact acum un an...in care mi se cam vede mie fundul tot drumul ca stateam pasager pe motorul din fata, iar pentru Transalpina...te urasc! Trebuie sa ajung anul asta pe acolo! Ce zici: facem o tura pe SLR-uri? sigur, poate vine si o amica cu un DR...ca restu care ii stiu is cu vitezane nu se baga ei pe Transalpina dar mai vorbim alte filmulete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate