Zainea Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) Ala e un conector pentru alimentarea suplimentara a unei placi video noi, nu? Nu ti-a venit cu placa? Incearca la firmele de PCuri mai mari care au si service, s-ar putea sa gasesti (gen depositu de calculatoare, shortcut comp, 2net, flamingo). Yo o sa vb cu un prieten sa vad daca iti gasesc. am cautat cam pe la toate pana si la importatori directi gen Aline, tot la magazin(mikad0) de cabluri si accesorii am gasit si asta pe comanda in 2 zile . intradevar este un cablu adaptor care se combina cu cablurile de la sursa( mufa molex) si iese intr-o mufa cu 6 pini (pci-express 2) pentru placile mai noi si daca ti-o comanzi de pe net si iti vine prin curier ai toate sansele sa iti vina fara. ps offtopic: cum se simte leoaica ? Editat Decembrie 10, 2008 de Zainea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Caut disperat , DISPERAT! punte de GOLF 1 ... daca aveti vre-un pont... v-as fi recunoscator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Are cineva niste coarne de cerb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Am eu cateva. Dar sper ca nu vrei sa faci pe renul si iti trebuie coarne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Are cineva niste coarne de cerb? Cat platesti chirie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Cat platesti chirie? Na... la faza asta m-ai bagat in ceatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Cine ma poate ajuta in weekendul 19-21 dec cu niste sanii i-as ramane pofund dator...Promit ca voi avea grija de ele! Revin cu rugamintea.Mai e o saptamana Editat Decembrie 12, 2008 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 am si eu de-o "rugaciune": cine are si poate sa inchirieze 2 tunuri de zapada? chiar daca nu-s sanii, macar zapada sa fie. altfel, nisip si soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 ba, sanii, zapada dar petarde nu aduce nimeni?macar aia care veniti singuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Joia si vinerea viitoare se anunta ninsori... sper sa aibe dreptate... ca altfel... ne dam cu sanii pe iarba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 ce uamenii seriosi ,da'va draq , numai de sani si petarde vorbiti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 ce uamenii seriosi ,da'va draq , numai de sani si petarde vorbiti...... Fiecare cu ce-l doare... tu poti vb de evrei daca vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Fiecare cu ce-l doare... tu poti vb de evrei daca vrei! eu nu vreau sa vb de jidani ...vreau sa-i......stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 bre, estetzi offtopic... jet d'acilea. Asadar..HEEEELP ! Cine stie unde gasesc in Brasov un atelier de tapitzerie sau pe cineva care are capsator pentru tapitzerie? Imi este necesar pentru a capsa un pic la saua motocicletei, am facut-o boboc dar trebuie prinsa. Please HELP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zainea Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 pe zizin mai sus de intersectia cu traian pe dreapa e o dinasta de tapiterie. scrisul cu galben destul de mare si parca avea si preturi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 adica pe zizin, de la traian spre Saturn, pe partea dreapta? incerc azi sa merg pe acolo sa gasesc locatia... Mersi. Cat despre pret, nu cred ca mi-ar putea lua prea mult pe 10 capse, oriunde as merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Vezi ca mai e si la intersectia Calea Bucuresti cu Berzei, in parcu ala un atelier din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zainea Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 adica pe zizin, de la traian spre Saturn, pe partea dreapta? dap intre intersectia cu traian si gemeni pe zizin dar ti-am zis imposibil sa nu gasesti ca e scris mare cu glaben. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Joia si vinerea viitoare se anunta ninsori... sper sa aibe dreptate... ca altfel... ne dam cu sanii pe iarba ) Nu conteaza zapada.Am cautat ceva pe YouTube si uite ce-am gasit: Copii:sa nu incercati asa ceva acasa.Aceia sunt niste profesionisti! Orice asemanare cu realitatea este pura intamplare.Personajele din film sunt fictive Si sa nu fiu off topic:caut chingi si shufe 3-5 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 am eu,de-alea late de tir.......le iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Nu conteaza zapada.Am cautat ceva pe YouTube si uite ce-am gasit: Copii:sa nu incercati asa ceva acasa.Aceia sunt niste profesionisti! Orice asemanare cu realitatea este pura intamplare.Personajele din film sunt fictive Si sa nu fiu off topic:caut chingi si shufe 3-5 m Ce derbedei dom'le... cum sa te dai pe asfalt cu sania!? CLAR TERBUIE SA FII PROFESIONIST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Vezi ca mai e si la intersectia Calea Bucuresti cu Berzei, in parcu ala un atelier din asta am primit deja cateva adrese cu ateliere de tapiterie....dar nu ma mai ajuta. Astazi mi-am achizitionat propriul meu utilaj de capsat pentru tapiterie, cu tot cu capsele aferente de diferite dimensiuni. Mi-am facut singur saua, a iesit boboc . Deci daca aveti vreo sha de capsat, vreo canapea sau fotoliu, da-ti de veste..imi deschid biznis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Pierdut portofel aseara, in jurul orei 23:30 in zona Rapid de pe Victoriei... Continea: acte (CI, permis, certificate de inmatriculare pt masina si motor, carduri) pe numele Turcu Sergiu-Emanuel + 1800RON. Gasitorului ofer atata bere cata poate bea si duce in spate! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Stiti vreun tamplar bun (si ieftin)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Stiti vreun tamplar bun (si ieftin)? ieftin gasesti numai dulgher! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate