Ulita Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Va salut, Stiti cumva unde pot tapita si modifica o sea de Hornet? Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Va salut, Stiti cumva unde pot tapita si modifica o sea de Hornet? Merci fain! ai incercat la onoserv ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Mă poate ajuta cineva cu un gps împrumut pentru o zi (sau câteva ore - mâine interval ora 14 pana la 3-4dimineața când mă întorc). Am nevoie de el în BucureÂşti. Plata se face în bere/ se discută. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Va salut, Stiti cumva unde pot tapita si modifica o sea de Hornet? Merci fain! Daca nu doresti neaparat in Brasov, uite aici pe cineva care lucreaza excelent ( atat manopera cat si materiale ), la un pret bun : /index.php?/topic/291524-reparatii-sei/ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Mă poate ajuta cineva cu un gps împrumut pentru o zi (sau câteva ore - mâine interval ora 14 pana la 3-4dimineața când mă întorc). Am nevoie de el în BucureÂşti. Plata se face în bere/ se discută. Asfalt uscat. Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Daca nu doresti neaparat in Brasov, uite aici pe cineva care lucreaza excelent ( atat manopera cat si materiale ), la un pret bun : /index.php?/topic/291524-reparatii-sei/ . Merci mult de tot pentru informatie,dar cautam pe cineva din imprejurimi. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Merci mult de tot pentru informatie,dar cautam pe cineva din imprejurimi. Numai bine! Loți (sau se scrie...sau cum se citeÂşte...) - 0723 908692 (Sacele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 (editat) salut, cine poate sa imi imprumute asa ceva: http://www.scule.info.ro/admin/poze/thumb_...31249650321.jpg cred ca surubul buclucas e de 6, dau e bere doua, trei, multumesc! http://www.scule.info.ro/admin/poze/thumb_6694673031249650321.jpg Editat Iunie 15, 2011 de CalinMZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denesu Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 salut, cine poate sa imi imprumute asa ceva: http://www.scule.info.ro/admin/poze/thumb_...31249650321.jpg cred ca surubul buclucas e de 6, dau e bere doua, trei, multumesc! http://www.scule.info.ro/admin/poze/thumb_6694673031249650321.jpg Salut, esti nostim. 2-3 beri la un bar te costa mai mult decat sa iei acea trusa din praktiker sau bricostore.Iar daca nu faci gaura corect ai sanse mari sa strici capul extractorului.Am asa ceva dar nu pot sa-ti zic acum daca e intreg si celde care ai tu nevoie.Daca tii mortis putem intra in amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Salut, esti nostim. 2-3 beri la un bar te costa mai mult decat sa iei acea trusa din praktiker sau bricostore.Iar daca nu faci gaura corect ai sanse mari sa strici capul extractorului.Am asa ceva dar nu pot sa-ti zic acum daca e intreg si celde care ai tu nevoie.Daca tii mortis putem intra in amanunte. nu credeam ca e asa ieftin, imi cumpar un set in cazu asta , praktiker sau bricostore zici.... ms de pont! multam, numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 In piata la Bartolomeu am gasit cu vreo 15 lei daca imi aduc bine aminte, dar se rup repede, nu stiu daca cele din magazinele de mai sus sunt mai bune. La Hornbach erau 32 lei acum ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 sau la Curtea de Fier pe Lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Aveti idee unde pot formata/sterge datele de pe un CDI de Peugeout in Brasov? Bump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 salut, cine poate sa imi imprumute asa ceva: http://www.scule.info.ro/admin/poze/thumb_...31249650321.jpg cred ca surubul buclucas e de 6, dau e bere doua, trei, multumesc! http://www.scule.info.ro/admin/poze/thumb_6694673031249650321.jpg nu faci treaba cu ele!!!! cauta alte metode!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Salutari, Ma gandeam sa fac o tura in weekend pe transfagarasan, dar pe http://www.transfagarasan.net/ scrie ca e inchis pana in 31 iunie 2011. E corecta informatia? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Da, este corecta. Poti insa urca pana la Balea Cascada. Grija totusi la praful care mai e prin curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Salu' tuturor. Are careva din intamplare vreun pinion de spate pt Honda CBR 954 ? Chiar si uzat, doar sa nu aibe dinti rupti ( ca al meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 dupa fix 2 ani de la rebobinare, mi-a picat din nou statorul. de fapt e inca in picaj ultima rebobinare am facut-o la nenea din stupini si am dat vreo 300 RON. aveti vreo alta recomandare mai ieftina si mai buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denesu Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 dupa fix 2 ani de la rebobinare, mi-a picat din nou statorul. de fapt e inca in picaj ultima rebobinare am facut-o la nenea din stupini si am dat vreo 300 RON. aveti vreo alta recomandare mai ieftina si mai buna? la cei din Sacele ai incercat ? inainte de centru , undeva pe stanga este scris si in partea de sus a portii (rebobinari ...etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 la cei din Sacele ai incercat ? inainte de centru , undeva pe stanga este scris si in partea de sus a portii (rebobinari ...etc.) da, la aia am fost acum 2 ani si au zis ca nu fac decat masini de spalat si chestii casnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 n-are nimeni un pinion de spate nou/uzat de 929 sau 954 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Salu' tuturor. Are careva din intamplare vreun pinion de spate pt Honda CBR 954 ? Chiar si uzat, doar sa nu aibe dinti rupti ( ca al meu ) Am de GSX_R 600 .Daca se potriveste ,il donez. dupa fix 2 ani de la rebobinare, mi-a picat din nou statorul. de fapt e inca in picaj ultima rebobinare am facut-o la nenea din stupini si am dat vreo 300 RON. aveti vreo alta recomandare mai ieftina si mai buna? Exista un meserias in Sfantu Gh. Dupa piata centrala ,a doua straduta la stanga pe colt.o poarta verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Am de GSX_R 600 .Daca se potriveste ,il donez. Multumesc Sam, dar nu se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Salu' tuturor. Are careva din intamplare vreun pinion de spate pt Honda CBR 954 ? Chiar si uzat, doar sa nu aibe dinti rupti ( ca al meu ) donez de gsxr 750 `98 daca iti e bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Salut craksman. Nu prea se potriveste nici ala. Multumesc baieti, pana la urma o sa iau un kit nou si o sa rezolv problema. Numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate