emylyo Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Are careva idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Are careva idee? cu nimik...tota lumea face prostia asta....de ce oare???? nu suntem instare sa ne spalam singuri motoarele? avem motoare asa meri incat treb spalate la spalatoria auto???? dak spalai motorul cu mana avea ceva? era mai urat? deja am comenzi de lustruire a cadrului din cauza petei de pe cadru nu mai spalati motoarele cu SPUMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Asa a facut si fostul proprietar al motorului meu Acum se observa dungi mai albe,curse pe cadru si tobele originale.Am inteles ca poate fi lustruit,dar numai de cineva care stie sa lucreze cu aluminiul ,altfel se inegreste si apoi dat cu un lac special sa nu isi schimbe culoarea in timp.Mai multe nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Asa a facut si fostul proprietar al motorului meu Acum se observa dungi mai albe,curse pe cadru si tobele originale.Am inteles ca poate fi lustruit,dar numai de cineva care stie sa lucreze cu aluminiul ,altfel se inegreste si apoi dat cu un lac special sa nu isi schimbe culoarea in timp.Mai multe nu stiu VEZI K SCRIE CEVA MARE CU ROSU PUTIN MAI JOS....CE SCRIE??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 si eu am spalat-o anul trecut cu spuma activa...din necunostinta de cauza...oricum, cica este la Louis un fel de polish pt aluminiu...dar nu stiu exact ce si cum, asa am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Are careva idee? va parea comic .. din ce am auzit .. cu pasta de dinti iti recapata luciul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 CIF, pasta de dinti, TIX, pasta de slefuit aluminiu de la OMV-uri. Eu nu am probleme de-astea ca imi spal motocicletele cu motorina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 CIF, pasta de dinti, TIX, pasta de slefuit aluminiu de la OMV-uri. Eu nu am probleme de-astea ca imi spal motocicletele cu motorina. eu am mai vazut baieti care spala motorul cu benzina si cu tigara aprinsa in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 eu am mai vazut baieti care spala motorul cu benzina si cu tigara aprinsa in gura ia un castron, umple-s cu benzina si arunca o o tigara aprinsa in el. stii ce se intampla...fix pix! se stinge tigara. nu va mai uitati la filme din haliud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 frate si eu am aceasi belea cadru patat .... cum il curatam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 VEZI K SCRIE CEVA MARE CU ROSU PUTIN MAI JOS....CE SCRIE??? Tu nu vezi la ce ora am postat eu? La diferenta de 2 minute.Nu aveam cum sa vad postul tau.Ma bucur ca esti tu destept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 petele o sa dispara cu timpul , poate niciodata. singura solutie este lustruirea cadrului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 deci emilio... ai inteles da? ca la americani.... OGLINDA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 exista un polish italian in cutie ca de ness dar un pic mai mica cu alb/albastr/etc nu mai stiu exact. scrie pe ea "pasta abraziva". nu va speriati, e pt. vopsea si nu face rau. eu cu d-aia am rezolvat cazul. are si ceva diluant in ea. am cumparat-o de la d-astia care vand vopsele si fac culori dupa retete. --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 09:29 -------------daca vreti, veniti sa va fac o proba sa nu dati banii (10RON parca) degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Exista si polish dar si alte motociclete la care nu se pateaza nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salut, si eu il duc pe al meu la spalatorie dar inca nu am avut probleme , secretul e sa-i rogi ca inainte sa puna spuma sa dea bine cu apa , si sa dilueze un pic solutia (cu apa) din care se face spuma ,si sa nu lase pe ea pana cand incepe sa se usuce , eu asa procedez si inca nu am avut surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salut, si eu il duc pe al meu la spalatorie dar inca nu am avut probleme , secretul e sa-i rogi ca inainte sa puna spuma sa dea bine cu apa , si sa dilueze un pic solutia (cu apa) din care se face spuma ,si sa nu lase pe ea pana cand incepe sa se usuce , eu asa procedez si inca nu am avut surprize. si bineinteles sa nu fie motorul si tobbele incinse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Noi la service ne spalam motoarele (si masinile) cu produsul asta Raport calitate/pret f bun, NU pateaza, etc. Pe unele produse de la ei scrie clar ca nu se folosesc decat la anumite zone si ca pateaza suprafetele de aluminiu, etc P.S. O investitie buna e wap-ul, chiar si cele de mai mici dimensiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 si cel mai important e, sa clatesti cu wap-ul intensiv zonele predispuse si cele de deasupra, ca sa nu mai ramana zeama d-aia activa si nici de unde sa se scurga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Noi la service ne spalam motoarele (si masinile) cu produsul asta Raport calitate/pret f bun, NU pateaza, etc. Pe unele produse de la ei scrie clar ca nu se folosesc decat la anumite zone si ca pateaza suprafetele de aluminiu, etc De unde il cumparati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
internullo00 Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 nu mai ai ce sa faci cacatu ala de solutie intra in reactie cu aluminiul si se pateaza .a patito si un prieten cu un honda vtr si nu a mai reusit sa faca nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 De unde il cumparati? http://mafra.ro/?id=131 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 http://mafra.ro/?id=131 am vazut in SELGROS ...se gaseste in comert nu numai pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 mai fratilor , spuma are soda causica care disolva aliminiu ... si eu spal cu damf karcker da folosesc sampon auto cu ceara si dau eu in locurile sensibile cu aparatu meu mai mic ca sa nu stric ceva pe la partile electrice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 eu am wap cu rezervor de detergent in care bag tot jedi self de la mafra. merge f bine, dau intai cu spuma, las un minut, pe urma cu apa, iese bec inclusiv parbrizul plin de muci. nu am aluminiu vizibil pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate