DCSAN20 Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 P.S. Cum se masoara simeringurile ? Vezi ca majoritatea au scrise dimensiunile pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2005 Admin Share Postat Mai 2, 2005 (editat) P.S. Cum se masoara simeringurile ? Mai, chiar esti paralel,da' nu-i nici o nenorocire..! Iei un subler si masori diametrele interior,exterior si inaltimea lui.Daca nu stii sa faci asta pune pe cineva si apoi noteaza-ti cotele. Intr-adevar,scrie si pe el,dar eu am montat cu diametrul exterior cu 1mm mai mic si n-a avut nici pe dracu..L-am luat putin cu smirghel si merge bine de tot.Este foarte posibil sa nu gasesti dimensiunea respectiva.. Acum tu ai doua variante: 1.Ia-te dupa ce au zis unii sfatosi de pe aici cum ca n-ar merge,ca nu este bine,etc si comanda-ti cumva originale de afara,dar ai de asteptat ceva vreme sau.. 2.Pune mina si monteaza-ti de Fartec Brasov(merg de tuna..)si maine ma cauti sa ma cinstesti!! Multa bafta.. Luigi Vicol Editat Mai 2, 2005 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Mai 2, 2005 Autor Share Postat Mai 2, 2005 Am inteles. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2005 Admin Share Postat Mai 2, 2005 Am inteles. Multumesc. Sa fii iubit! Daca nu te descurci suna-ma si ti le iau eu de aici si ti le trimit prin posta. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Intr-adevar,scrie si pe el,dar eu am montat cu diametrul exterior cu 1mm mai mic si n-a avut nici pe dracu..L-am luat putin cu smirghel si merge bine de tot. Cred ca mai mare ai vrut sa zici la diametru exerior nu mai mic ca daca-l mai luai si cu smirghel sigur o face-ai cu up-side down pe doamna furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 da, avem si noi rulmentzi buni, din cate stiu, Barlad sunt cei mai buni, dar nici Alexandria care e acum cumparata de KOIO nu e varza. Am pus rulmentzi cu role de Barlad si vad ca sunt buni(nu m-am uitat la ce scrie dupa indicativ daca sunt de auto sau moto). Aia de la rusi pe care ii aduce Tunaru sunt mai buni, au colivia din teflon. Mie mi-a zis faza cu simeringurile care lucreaza axial si nu radial un inginer de la Baza De Aprovizionare A Industriei de la Laromet, asa ca ii dau crezare... Ce sa-i faci daca nici Cristi nu gaseste simeringuri de furca pe aer/ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 3, 2005 Admin Share Postat Mai 3, 2005 Cred ca mai mare ai vrut sa zici la diametru exerior nu mai mic ca daca-l mai luai si cu smirghel sigur o face-ai cu up-side down pe doamna furca. Dom'le cine stie cunoaste..! P'orma mi-am dat seama de greseala(erau mai mari,intr-adevar!),dar era prea tirziu sa mai corectez.. Am crezut ca nu observa nimeni M-ai prins,nebunaticule!! P.S:Merci pentru corectura.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 ca sa nu deschid alt thread.. si eu sufar de aceeasi problema.. dar eu nu m-as baga sa-mi desfac singur furca la pegaso, iar la united motors mi-au cerut 1,5 mil manopera plus 700 perechea de simeringuri, asa ca poate puteti sa-mi recomandati si mie pe cineva la care sa ma pot duce sa mi le schimbe si mie... chiar si cu din alea fartec... Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Dom'le cine stie cunoaste..! P'orma mi-am dat seama de greseala(erau mai mari,intr-adevar!),dar era prea tirziu sa mai corectez.. Am crezut ca nu observa nimeni M-ai prins,nebunaticule!! P.S:Merci pentru corectura.. Luigi Vicol Ma bucur ca ai curajul raspunderii si-ti asumi criticile . Iar cel mai important ca nu esti ranchiunos. MAXIMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 ca sa nu deschid alt thread.. si eu sufar de aceeasi problema.. dar eu nu m-as baga sa-mi desfac singur furca la pegaso, iar la united motors mi-au cerut 1,5 mil manopera plus 700 perechea de simeringuri, asa ca poate puteti sa-mi recomandati si mie pe cineva la care sa ma pot duce sa mi le schimbe si mie... chiar si cu din alea fartec...Thx Daca ai semeringurile le schimb eu daca nu si nu curg tare le refolosesc pe alea vechi si dau si garantie. 0740244879 . Ducu Bai sa nu ma injurati stiu ei cine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 se poate scoate,curata,strange arcul...si s-ar putea sa mearga...raman insa la parerea mea:semeringuri de translatie si nu de rotatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 poate puteti sa-mi recomandati si mie pe cineva la care sa ma pot duce sa mi le schimbe si mie MOTOTECH doru tel0722.337811 au si site mie mi-au spus ca operatiunea costa 1.000.000 manopera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 MOTOTECH doru tel0722.337811au si site mie mi-au spus ca operatiunea costa 1.000.000 manopera Nu merge siteul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PIA Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 (editat) suna la 0723211823 moto-design si te rezolv Recomandari din partea clientilor "Multumiti" : http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=5807 Editat Mai 8, 2005 de PIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berzelius Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 In concluzie cine imi zice si mie de unde iau ulei de furci (Am GS 500E) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Mai 9, 2005 Autor Share Postat Mai 9, 2005 Dual Turs Bdul Ghencea nr 24 acolo semnificatia uleiului de furca este alta. Ei le dau caracteristica HPX nu W ...cat o fii Tie iti trebuie 15 W...de la uleiuri Moll, sau Mobil...etc.. iar de la Dual Turs HPX 15 Este si Site. www.motociclete.com.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 La noi se gaseste special de la Valvoline,"Fork Oil" scrie pe el si e desenat un motor de teren pe el.Da dupa cite stiu eu(poate si gresesc ca a doua cifra e viscozitatea),asta e tare fluid,ceva de genu XXW-90 (XX-temperatura minima mediului ambiant,90-viscozitatea). Daca nu e asa,corectati-ma sa nu scriu neadevaruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berzelius Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Am gasit valvoline, am cumparat, dar acum mare dilema mare... Cit ulei intra intr-o furca de gs 500? Daca stie cineva precis dintr-o documentatie, il rog frumos sa ma ajute si pe mine cu informatia. multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Mai 21, 2005 Autor Share Postat Mai 21, 2005 Ai aflat ? daca nu, sa ma intrebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Ai aflat ? daca nu, sa ma intrebi Te intreb eu,cat intra?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate