Baiazid Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Vrem sa umplem Vama Eu planuiesc sa plec cu prietena de la ARC la 10. (Numai sa cumpar motor pana atunci ) Cine semneaza condica, si ce traseu e mai bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Baiazide, da si mie adresa ta de mail ca Hannibal a plecat si acu dus e. As merge si eu da tre sa ajung si la Tulcea la ai mei. Ai dat motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Axa , Vlad(Ursu), merg cu tine? M-as baga si eu ! Pe unde o luatzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Mielu vine! Cu nevesta desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 (editat) OK!.... vine si io!! Ma primiti?! :lol: Aaa.. inca ceva: as prefera sa nu vin cu trenul! Are cineva loc liber in spate (sau macar cu conserva daca mere careva)?! Daca da, dati-mi si mie va rog, un PM, sau lasati mesaj aici! PS: am si casca! PS2: se pot imparti si banii de benzina! Editat Aprilie 25, 2005 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 idem Lt Navarro, daca fac rost de bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Eu merg la socrii ca nu i-am mai vazut de mult, dar sa betzi o bere shi pentru mine asha cum o sa beau shi eu o bere pentru voi. Distractzi placuta de 1 MAI MUNCITORESC shi asfalt shi nisip uscat in vama!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 (editat) ares, Drog', TheBD, $ilver, pedală, basty "vine" încet şi sigur, că "e" unii care "merge" pe motoare cu cadre rigide, sau pe motoare care "nu poate" atinge 90 km/h ( cică ciopăriştii , care este ) eu cel mai probabil am pasageră mai ales dacă reuşesc să schimb camera de pe spate cu cele 2 petece cu tot..., dacă nu schimb camera, e clar că merg singur. numa bine Editat Aprilie 25, 2005 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Am si eu de gand sa plec sambata dimineata si as vrea sa ma lipesc si io la un grup. Problema e ca am Ij asa ca astia care sunteti cu comuniste sau care mergeti mai incet, dati-mi si mie un mesaj ceva plzzzzzzz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 ghostule de fier, citeste si tu mai sus ca am scris ca noi vom merge incet, 80-90-100 maxim... sambata la 10 la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Baiazidu' zicea ceva de 140 asa ca eu ce sa mai inteleg???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Baiazidu poate merge pasager, ca momentan nu are motor, iar daca merge cu motoru, stiu ca va merge un picut mai tare, dar nu cred ca 140. in mod normal si el merge tot asa, 100 constant, si pe ici pe colo ii mai da in goarna mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 @Ronztu' : Oky doky!... mai e pana trece o saptamana... da' daca nu gasim "loc", cred ca putem lua trenu'! In semn de solidaritate, daca nu gasim amandoi, loc (adica gasesc eu, si tu nu! :lol: :lol: ) renuntz si vin cu tine cu trenul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Mah daca mai sunt si altii cu comuniste, apoi cred ca vin si io. Mai vb oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 care vine cu masina..sa las si io bagaju' la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 bagaj de sex feminin cumva ? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 bagaj de sex feminin cumva ? :lol: aa..buna idee!....ii las ei bagaju' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 26, 2005 Autor Share Postat Aprilie 26, 2005 Sanse sunt mari ca sa am motor de 1 Mai asa ca .. sincer nu voi merge cu 100 kmph .. ceva mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Sanse sunt mari ca sa am motor de 1 Mai asa ca .. sincer nu voi merge cu 100 kmph .. ceva mai repede Baiazid stieeeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Baiazide! Mult mai frumos e sa mergem in grup cu totzii! Metal not plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 26, 2005 Autor Share Postat Aprilie 26, 2005 Baiazide!Mult mai frumos e sa mergem in grup cu totzii! Metal not plastic HAHAHA man stii ce inseamna mers in grup mare? UNUL: vreau pipi ALTU: vreau tzigara ALTU: am obosit PAUZE NESFARSITE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 HAHAHAman stii ce inseamna mers in grup mare? UNUL: vreau pipi ALTU: vreau tzigara ALTU: am obosit PAUZE NESFARSITE. hahaha...te-ai plictisit si tu de mers in grup (mare)? incet-incet o sa va selectati grupul de plimbaretzi dupa modul de mers al fiecaruia.In rest sa ne vedem sanatosi in Vama...ca acolo ie de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Ok am inteles ca se pleaca sambata dar eu vreau sa plec de vineri cu putin noroc sa fiu pe drum dupa pranz. Mai pleaca cineva VINERI ? Hai ca nu vreau sa plec singur. PS. Eu merg in Neptun dar o sa-mi petrec cea mai mare parte a timpului in Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 pai mai pleaca lumea si vineri din cate am auzit....si gabi si cu mine mergem vineri dar oricum astea o sa se discute la arc miercuri mai bine! Cata...ce sa spun...noi vrem sa mergem motoiu dar daca e frig(sau nu face gabi dominatoru' sa consume mai putin) mergem cu masina si iti luam noi "bagaju'" si daca mergem cu masina mai avem un loc in spate pt. cei mai putin norocosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 care vine cu masina..sa las si io bagaju' la el? cik s-ar putea je , Sa vin cu masina asta depinde de vreme si de diverse reglaje la motor dc imi ies acceptabil in rest drum bun si hai la bere Vama asteapta-ne ca venim !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate