emylyo Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Deoarece este praf la noi ca la nebuni vreau sa ai fac o mica revizie.Revizie dar cu ce ca nu mai vine comanda.Aveti idee daca as putea improviza cu altceva?Si o curiozitate-kn air flow vine cumva deja uns ca era pus recent cand am luat moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 K&N nou vine uns. O data pe an e suficient sa il speli si ungi pt moto strada. Intervalul recomandat de ei e chiar mai mare (zeci de mii de mile) De altfel se zice ca filtreaza mai bine cand e mai imbacsit si totusi ramane mai permisiv chiar si asa decat unul stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Du-te sa-ti iei spray de uns de la UMI, dealer Motul, cei care vand alarme la Ciclop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 ai doua variante: - mergi la power motors si cumperi kit de spalat si uns (ei vand filtre DNA ) , costa 70 ron. - speli filtrul cu benzina sau spray de curatat carburatoare si apoi il ungi cu ulei de 2 timpi sau 10w40. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Eu am cumparat sambata trecuta de la magazinul Paulas (sau cum s-o chema) de la intrarea in Ploesti pe DN1. Kitul este pt filtrele de aer K&N, contine doua recipiente, unul cu o solutie de spalare si unul cu ulei. A costat 60 ron. Are si instructiuni detaliate de utilizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Eu am cumparat sambata trecuta de la magazinul Paulas (sau cum s-o chema) de la intrarea in Ploesti pe DN1. Kitul este pt filtrele de aer K&N, contine doua recipiente, unul cu o solutie de spalare si unul cu ulei. A costat 60 ron. Are si instructiuni detaliate de utilizare. Instructiunile detaliate sunt si in alta limba decat a renumitilor HHeine si Goethe ca astia de la paulas sunt dealeri de lousi.de si tampitii aia de nemti au obiceiul sa trimita lucruri cu instructiuni numai in limba lor la toata lumea de pe glob? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 ai doua variante: - mergi la power motors si cumperi kit de spalat si uns (ei vand filtre DNA ) , costa 70 ron. - speli filtrul cu benzina sau spray de curatat carburatoare si apoi il ungi cu ulei de 2 timpi sau 10w40. succes Ignora mesajul asta! --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 01:33 ------------- Instructiunile detaliate sunt si in alta limba decat a renumitilor HHeine si Goethe ca astia de la paulas sunt dealeri de lousi.de si tampitii aia de nemti au obiceiul sa trimita lucruri cu instructiuni numai in limba lor la toata lumea de pe glob? Astia de la Louis au impresia ca Romania este inca aliata cu Germania. .de pe vremea lui Ghitler. . deci, orice roman tre sa stie germana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) Filtrul se spala perfect cu detergent lichid de bucatarie (nu in jet puternic, doar sub apa in cadere libera dinspre partea curata spre cea murdara). Il clatesti, il lasi sa se usuce bine la soare sau in casa (nu feon / aeroterma; eventual doar calorifer) si-l impregnezi cu ulei de motor. Editat Martie 6, 2008 de Sanchez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 louis are magazine doar in germania si austria, si e o firma destinata vorbitorilor limbii lui Luther (sau Goethe, cum vreti voi ) pentru anumite tari din ue, pot sa trimita prin posta comenzi. Insa pentru romania nu se poate face nimic. ei nu trimit marfa persoanelor fizice din romania La noi exista doar firme care importa de la ei pe baza de comanda, asa ca ... ...voi nu cumparati de la louis, ci de la o firma romaneasca, care ar trebui sa dea detalii despre produse in limba noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 hai nu mai spune, nu trimit persoanelor fizice? eu am fost anul trecut in germania si am luat ceva _cacaturi_ de la un magazin louis si cu ocazia asta mi-am facut card. cand am comenzi mai mari dau comanda de pe cardul meu si imi pun puncte pe el. cand sunt mici dau la altcineva ca e mai ieftin transportul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 In nici un caz nu se spala cu benzina.... Uleiul poate fi si de furca? Adica unul subtire? sau neaparat unul de motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Eu l-am spalat cu solutie de spalat geamuri si ceva lichid pt curatat aragazul si a iesit super curat , dar din pacate am uitat sa il si ung , tre sa il lasi sa se usuce bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 daca tot dati o gramada de bani pe ele, la ce naiba le spalati cu tot felul de detergenti de vase, rufe, geamuri, benzine, motorine, de gandaci etc?! Adica intrebarea e mai mult retorica, intrucat fiecare face cum il taie capul... Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Bineinteles ca mi-am gasit kit kn la salonul auto-moto si nu la moto ,ci culmea la auto.Il voi folosi ca atrae si nimic altceva.Va multumesc pt sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Eu l-am spalat cu solutie de spalat geamuri si ceva lichid pt curatat aragazul si a iesit super curat , dar din pacate am uitat sa il si ung , tre sa il lasi sa se usuce bine. Bine ca nu l-ai lubrifiat cu Durex Play. . Decat sa pui branza in borcan si sa lingi borcanu pe dinafara, mai dadeai 20 dolari si iti luai un kit de curatare/lubrifiere KN> Auzi la el, solutie de spalat geamuri. . De ce nu iti speli si lenjeria cu solutie de curatat aragazul? Si daca esti constipat sa tragi vreo cateva gaturi de Mister Muscolo Idraulico Gel?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Bine ca nu l-ai lubrifiat cu Durex Play. . Decat sa pui branza in borcan si sa lingi borcanu pe dinafara, mai dadeai 20 dolari si iti luai un kit de curatare/lubrifiere KN> Auzi la el, solutie de spalat geamuri. . De ce nu iti speli si lenjeria cu solutie de curatat aragazul? Si daca esti constipat sa tragi vreo cateva gaturi de Mister Muscolo Idraulico Gel?!?!? super cea mai buna replica a ta pana acum ,m-am tavalit de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Ce destepti sunt unii , m-am stricat de ras, ce sa zic , foarte destept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 solutie de curatat - 30 ron, spray de uns - 42 ron la dobrescu la magazin....pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Daca nu ti-a venit inca kit-ul, du-te pe la toti dealerii KN ca sigur gasesti un kit prin rafturi. Vezi ca au KN si la Ciclop la etajul 1, unde vand si scule Sony pentru auto.. . si mai au si la UMI si la dealerul de Motul de langa reprez. Ford din Berceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 Mersi mult de info.Filtrul il comandasem de cateva luni si...pauza.Am fost la Cotroceni si am vazut ca au ,dar speram sa fie un kit,nu separat.Am mai rabdat sperand sa curat filtru kn cu...kit de curatare kn ca aia stiu mai bine ce trebuie.Am tot asteptat comada si..nu s-a gasit.Am gasit cand si unde ma asteptam mai putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate