ser79ban Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Eu am vazut plexi "portionat" prin Bricostore. Arunca o privire pe-acolo. D'ala subtirel (aprox 1mm)? N-as recomanda, e mult prea flexibil. E un topic despre parbrize and stuff si pe acolo se vehicula "Macrolon" ca idee de material pentru parbrize. Cautati-l pe Bogdan Harea si aflati mai multe despre parbrize daca vreti "home-made". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 @switch: M-ar interesa si pe mine parbrizul ala, daca nu il vrea freerider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 La freerider place parbriz, freerider doreste parbriz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 mie nu imi place parbrizul. si am montat un Givi pe Domi . in afara de faptul ca prinde mustele pe care le-as lua pe geaca nu face decat sa arunce tot curentul de aer spre casca facand sa iti doresti sa mergi mai incet sau sa iti fi cumparat dopuri de urechi. iar sa stau pitit dupa parbriz e aiurea. pierzi din viteza de reactie si mi se pare incomod. parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 mie nu imi place parbrizul. si am montat un Givi pe Domi . in afara de faptul ca prinde mustele pe care le-as lua pe geaca nu face decat sa arunce tot curentul de aer spre casca facand sa iti doresti sa mergi mai incet sau sa iti fi cumparat dopuri de urechi. iar sa stau pitit dupa parbriz e aiurea. pierzi din viteza de reactie si mi se pare incomod. parerea mea. pentru viteza la care merge domi chiar nu cred ca ai nevoie de asa ceva. in plus e si senzatie aia de: ''tot mai putin forestier poate motoreta asta''. mie chiar ca nu-mi place cum arata, parca e ala din desene animate cu gainusa aia care fuge cu viteza de lupul ala...dominatoru trebuie sa arate asa mai barbat care nu fuge de lup, caruia nu-i trebuie palarie de vant si ploaie ca se duce tot farmecul si ajungem la touring batranesc...io la 59 ani inca ma simt tanar. apropos vedeti ca maine e ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 pentru viteza la care merge domi chiar nu cred ca ai nevoie de asa ceva. in plus e si senzatie aia de: ''tot mai putin forestier poate motoreta asta''. mie chiar ca nu-mi place cum arata, parca e ala din desene animate cu gainusa aia care fuge cu viteza de lupul ala...dominatoru trebuie sa arate asa mai barbat care nu fuge de lup, caruia nu-i trebuie palarie de vant si ploaie ca se duce tot farmecul si ajungem la touring batranesc...io la 59 ani inca ma simt tanar. apropos vedeti ca maine e ziua mea Las ma ca e mai bine sa aia sapca atunci cind esti prin padure, sa nu patesti ca iepurasul. Eu zic sa te limitezi la o aniversare, maxim doua, pe luna. Mai sunt si altii, las-o incolo de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 mie nu imi place parbrizul. si am montat un Givi pe Domi . in afara de faptul ca prinde mustele pe care le-as lua pe geaca nu face decat sa arunce tot curentul de aer spre casca facand sa iti doresti sa mergi mai incet sau sa iti fi cumparat dopuri de urechi. iar sa stau pitit dupa parbriz e aiurea. pierzi din viteza de reactie si mi se pare incomod. parerea mea. Iti dau un pic casca mea aia gri (scorpionu) si vedem dup'aia ce mai zici de parbriz In alta ordine de idei, e clar ca nu avem parbrizuri pt toata lumea. La brico se gasesc foi de plexi de la vreo 50-80 lei bucata, grosime 3 sau 4. Ajunge pt 2-3 parbrizuri destul de lejer. Trebe doar facut un mulaj intai. Cu asta va pot ajuta, care va bagati: parbrizul meu e cam harcea-parcea (lipit in 3 locuri) asa ca daca se strica la mulare nu-i problema. Ma bag si eu la unu din parbrizele noi Si da, se strica la mulare. Ambele mele carene fatza sunt 'incretite' de la ghips. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Azi e ziua lui Dorin LA MULTI ANI ! Sa ne traiesti,sa ne cinstesiti si sa ne mai duci in padure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Da' chiar. Sa faca cinste la intrunirea anuala de cite ori e ziua lui anul asta pina la intrunire. Asa, ce daca-i batrin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tracul Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Sunt curios care sunte preturile la United Motors. Avand in vedere ca lucrez langa ei o sa dau o fuga sapt care vine si o sa postez niste preturi. Ce-i drept stiu ca e foarte util. Daca ai putea sa imi imprumuti parbrizul pentru mulaj ar fi super (deja cumpar berea ). Imi poti aproximativ dimensiunile lui? Incerc sa fac rost de o bucata de plexi si sa stiu cam ce sa cer. Avand in vedere ca am foarte multe cheltuieli cred ca o sa imi incerc rabdarea si sa comand de la heidenau. Nu . In nici un caz nu vreau sa imi fac Dominatorul bling. Probabil daca voi mai avea resurse financiare si daca nu gasesc in final solutii pentru proiectoare , voi merge pe un xenon pe far . Pentru un singur balast se poate gasi loc. De sudat rezervorul ...... as avea sange dar totusi vreau sa prind intalnirea dominatoarelor ..... am auzit ca Sf Petru are un naked si nu tine pasul pe forestiere . mulaj (matrita) iti pot imprumuta eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Eu si acuma stau cu inceputul ala de parbriz albastru in camera. N-am mai avut chef de terminat la el. Iarna trecuta m-am dat rotund ca fac din fibra masca noua (si am luat-o in barba ca nu-s in stare). Anul asta nici nu am mai ajuns cu motorul la garaj d-apoi sa mai si lucrez ceva la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 mersi mult de urari...cadourile le primesc si prin curierat, grabiti-va ca peste doua zile trebuie sa va ganditi la alte cadouri Dane iti place prin padure...sper ca nu cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 LA MULTI ANI DORIN. Sa fii sanatos si sa ai parte de toate cele bune. Eu sper sa reusesc sa ma apuc si sa il si termin dar sa vedem. Vad ca parerile sunt impartine in ceea ce priveste utilitatea lui. Cred ca depinde mai degraba de ce vrea fiecare de la motoreta lui. Eu practic o tarasc pe sosea si forestiere. Eu fiind mic si ea cam grea nu prea o bag pe endureala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 LA MULTI ANI DORIN. Sa fii sanatos si sa ai parte de toate cele bune. Eu sper sa reusesc sa ma apuc si sa il si termin dar sa vedem. Vad ca parerile sunt impartine in ceea ce priveste utilitatea lui. Cred ca depinde mai degraba de ce vrea fiecare de la motoreta lui. Eu practic o tarasc pe sosea si forestiere. Eu fiind mic si ea cam grea nu prea o bag pe endureala. mersi mersi. si tie La multi ani si Un an nou fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 mersi mult de urari...cadourile le primesc si prin curierat, grabiti-va ca peste doua zile trebuie sa va ganditi la alte cadouri Fa o lada de bere pachet si trimite-o prin curier ca sa nu te cari cu ele a vara-toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Fa o lada de bere pachet si trimite-o prin curier ca sa nu te cari cu ele a vara-toamna. pai am auzit ca o aduc la vara( cand e buna), baiatii de la bucuresti care au suporti laterali ca sa tina echilibru la motorete. hai sa mai vorbim si de motorete ca de nu ne dau astia afara de pe site: dominatorul poate duce in topcase bere, apa de izvor, vin de izvor, iar la restu nu ma pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 LA MULTI ANI, BATRANE! No, da vezi ca dominatoru nu duce apa in topcase , ca rugineste (apa) Mulajul ala de parbriz, pentru ce model e? Noua ne cam trebe de 96+, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Da da si eu am auzit ca apa tinuta in topcase rugineste. am auzit ca se face ungere buna cu bere..... trebuie testat yup, de 96+ ne trebuie parbrizul cu toate ca si mai vechi nitel zic ca ne-ar ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 ce uleiuri mai folositi la gatit ? untura foloseste cineva? semisintetica, minerala? ce marci de untura mai stiti bune la dominatoare si cu preturi 3 in 1? vreau sa schimb motor(s)ex-ul sa vad cum e si cu altul asa cum fac si fetele in general. diversificat, ca doar nu-i slanina sa se termine. este pentru toata lumea daca face bine ungerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Eu am folosit si folosesc Yacco 10W50 full sintetic pentru domi meu. Acelasi ulei am bagat si in domi cel micut 250 si am fost foarte multumit. Asta la 4T. In trecut a mai fost o dragoste mare intre mine si un enduric 2T mai batran ca mine. a fost..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Eu am folosit si folosesc Yacco 10W50 full sintetic pentru domi meu. Acelasi ulei am bagat si in domi cel micut 250 si am fost foarte multumit. Asta la 4T. In trecut a mai fost o dragoste mare intre mine si un enduric 2T mai batran ca mine. a fost..... Din cate stiu, full-sintetic nu e recomandat pentru Domi; in plus, e si mai scump decat semi-sintetic. Eu am fost si raman multumit cu Motul 5100 (semi-sintetic): 10w40 iarna, 15w50 vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 aoleu, IAR ULEI. Treceti inapoi pe discutia despre bautura ca de ulei m-am saturat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Salut! Postez si aici pentru ca sar putea sa am mai mult noroc! Am nevoie de ajutorul vostru! Imi tacane dominatoru. De cand ii frig face si mai urat! Am ajuns la concluzia ca trebe desfacut si aflat de ce suna! Daca aveti careva sa'mi dati niste sfaturi, niste tipuri sau ceva, va rog pm sau contact ym al_locului Mersi mult, Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Tzacanitul e la ghidon, cumva? Serios acu, probabil e de la supape. Regleaza-le (e treaba de mai putin de o ora daca stii ce faci) si vezi cum suna. Atentie cum reglezi pe dreapta fatza. Acolo e posibil sa te pacalesti la primu reglaj. Tot o posibilitate e si lantul de distributie. Asta se schimba foarte rar, insa la cat de vechi sunt mobrele noastre, un nou intinzator + lant s-ar putea sa fie necesare, mai ales ca nu stim cum au fost abuzare mobrele si cu cat de putin (si prost) ulei au mers. Editat Ianuarie 14, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Salut! Postez si aici pentru ca sar putea sa am mai mult noroc! Am nevoie de ajutorul vostru! Imi tacane dominatoru. De cand ii frig face si mai urat! Am ajuns la concluzia ca trebe desfacut si aflat de ce suna! Daca aveti careva sa'mi dati niste sfaturi, niste tipuri sau ceva, va rog pm sau contact ym al_loculuiMersi mult, Adi Nu-l desface! De cand nu ai reglat tachetii (nr de km)? In principiu, asta e primul reglaj care trebuie facut. Tacanitul poate fi si de la lantul de distributie. Poate vei rade, dar poate fi si de la lantul de transmisie (e intins cat trebuie?)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate