switch Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 E gata in proportie de 95%. Sper sa scap de bibileala pana vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 E gata in proportie de 95%. Sper sa scap de bibileala pana vineri fara poze nu te credem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 In rest... Romani, mai vine cineva la aceste eveniment soft-enduro: /index.php?/topic/672806-festival-moto-cu-caracter-soft-enduro/? Pe scurt: 15-16-17 iunie 2012 in Muntii Sureanu. Da, eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Da, eu! Am sperat sa pot veni si eu, dar, din pacate, am un eveniment sambata de la care nu pot lipsi. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 de unde as putea jicloarele?amandoua vreau sa le schimb,ma ajuta careva cu un sfat?cu un site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) de unde as putea jicloarele?amandoua vreau sa le schimb,ma ajuta careva cu un sfat?cu un site? Jiclorul principal e la fel ca cel de Dacie (dimensiuni - si filet), vorbesc serios, nu e gluma. Daciile mai vechi aveau jiclor de 155, poti sa cauti pe la piese auto. Eventual diseara cand ajung acasa fac o poza cu cel de Dacie si de Domi - sa vezi ca sunt la fel. Editat Iunie 14, 2012 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 da,dar ii de 140,nu-i cam mic?amu am desfacut un carburator,si alalalt ii de 48,unde il gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 da,dar ii de 140,nu-i cam mic?amu am desfacut un carburator,si alalalt ii de 48,unde il gasesc? La domi din 96 jiclorul principal era de 145, iar cu cel de 155 de Dacie merge brici (a mai trebuit scos gatul de cauciuc de la filtrul de aer ce e sub sa). Daca vrei sa iei seturi: http://www.motobikeshop.com.ro/Magazin/index.php?main_page=product_info&cPath=189_409_411&products_id=74125 http://www.motobikeshop.com.ro/Magazin/index.php?main_page=product_info&cPath=189_409_411&products_id=74124 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 daca pun un jicler de relanti mai mic,am gasit unu la fel dar nu de 48 cat era originalu ci de 38 ce se intampla?are rost sa ma necajesc sa il schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Nu pune jiclor mai mic la ralanti, nu o sa mai mearga , eventual pui de 50-55 slow jet ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 am luat un slow jet de 55 si celalalt ii de 155 si merge inecat,uda bujia si intrerupe cand accelerez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 am luat un slow jet de 55 si celalalt ii de 155 si merge inecat,uda bujia si intrerupe cand accelerez. Slow-ul e prea mare... am luat un slow jet de 55 si celalalt ii de 155 si merge inecat,uda bujia si intrerupe cand accelerez. Slow-ul e prea mare... vezi daca il poti pacali din reglajul de aer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Trebuie sa reglezi surubul pilot si apoi sa vezi ce face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) Pentru cei care nu cred decat cu poze si pentru prieteni: Editat Iunie 14, 2012 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 It's Alive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Pentru cei care nu cred decat cu poze si pentru prieteni: Salutare, unde ai gasit husa pentru rezervor? Arata foarte bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Arata bine! Felicitari! Chiar asa, de unde ai luat husa si cu cat? La mine a inceput sa se zgarie rezervorul de la genunchere si nu stiu ce sa ii fac, sa gasesc ceva "tankpad-uri" pe care sa le pun cumva pe lateral, sau sa incerc o husa din-aia, dar la mine find vopseaua originala, daca acopar rezervorul se va vedea pe carene "Dom" si pe partea opusa "nator" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Switch, ai gasit pin pentru scarite? Nu mai stiu unde era anuntul tau cu cumpar sa urmaresc discutia.. Arata bine mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Pentru cei care nu cred decat cu poze si pentru prieteni: fa o poza mai in detaliu la bordul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Asa arata (poza veche, inainte de facelift): Asta e bordul (ma rog, pe gri nu negru): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 La vanzare toba ARROW de inox pentru dominator,cu racorduri,tot ce trebuie.E pentru RD02,la RD08 posibil sa trebuiasca confectionata o brida de prindere. Toba are DBkiller,vata pusa proaspat in ea,suna f bine. Motivul vanzarii e zgomotul prea mare fara Dbkiller,si prea mic cu. Cel mai bine ma inteleg cu tobele stoc chiuretate,chiar daca is cu cateva kile mai grele. Pret 300 lei negociabil. Toba e fosta lui SACAL,poze sunt la pagina 674. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 ce diferenta majora ii intre main jet de 145 si 155?se simte o diferenta de putere?sau doar de consum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Pai se simte ca are putere de la turatie mai mica, trage pana in rosu fara probleme, consumul a scazut un pic, si motorul merge mai rece cu cateva grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heres Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 se poate pune si mai mare?ex:165? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate