Narayan Postat Joi la 15:16 Share Postat Joi la 15:16 (editat) Am cumparat lant pentru un yz450f , fiind prea lung am vrut sa scot 2 zale dar am gresit si nu le am scos de langa inchizatoare ,..pot sa înnădesc lantul cu inca o inchizatoare are ceva ? Multumesc ! Editat Joi la 15:19 de Narayan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Joi la 17:22 Moderatori Share Postat Joi la 17:22 Fain ai intrat cu bocancii in el de forum,nu tu buna ziua,nu tu nimic de ceva de bun simt... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 17:26 Share Postat Joi la 17:26 Sigur se poate De unde tot gasiti topicuri vechi de 17 ani???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Joi la 17:47 Share Postat Joi la 17:47 No, acum îl iei de urechi că folosește funcția search... Teoretic, dacă tai prea multe zale, lanțul ăla se folosește pe alt motor, cu mai puține zale, deoarece nu-i recomandat să se pună două zale de îmbinare. Așa am văzut în recomandări. Practic, având în vedere că e lanț 520 (sau mă înșel?!) și uzul este pentru off-road (parcă), oricum nu va ține sute de ore, deci în teorie nu ar trebui să te afecteze. Data viitoare fii mai atent, știu pe cineva cu Hayabusa (lanț 530 zvmx, preț mare, era și gold), l-a tăiat de l-a făcut țambal. A luat altul nou, i l-am tăiat și nituit eu, că săracul s-a lămurit cu "lasă, man, știu eu câte zale trebuie tăiate... Repet: nu se recomandă, dar ai avantajul unei mobre ușoare, deci n-ar fi o problemă, cred... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Joi la 18:29 Share Postat Joi la 18:29 E lanț cu siguranță sau cu za de închidere care se nituiește? Mă gândesc că o za nituită în plus. Doar că dacă te-a dus mintea să-l scurtezi de la jumate și nu de la capăt îți recomand să mergi la cineva care se pricepe, nu e rocket science nituirea unei zale dar sunt niște chichițe de care trebuie ținut cont. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Joi la 18:52 Share Postat Joi la 18:52 (editat) Acum 3 ore, Narayan a spus: Am cumparat lant pentru un yz450f , fiind prea lung am vrut sa scot 2 zale dar am gresit si nu le am scos de langa inchizatoare ,..pot sa înnădesc lantul cu inca o inchizatoare are ceva ? Multumesc ! Nu, n-are nimic. Iti cumperi o za de legatura pe modelul lantului, ori cu nituri si o nituiesti, ori cu agrafa si n-are nimic. Atentie sa fie o za de calitate. Acum 25 minute, ENEOS a spus: E lanț cu siguranță sau cu za de închidere care se nituiește? Mă gândesc că o za nituită în plus. Doar că dacă te-a dus mintea să-l scurtezi de la jumate și nu de la capăt îți recomand să mergi la cineva care se pricepe, nu e rocket science nituirea unei zale dar sunt niște chichițe de care trebuie ținut cont. Nu vrea sa-l lungeasca, nu l-a scurtat prea mult, doar ca n-a spart la zaua de legatura originala. Dei o sa fie doua zale de legatura, una originala, a lantului, si asta pe care o pune el. Editat Joi la 18:54 de Speedy.K Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Vineri la 07:57 Share Postat Vineri la 07:57 n-are treaba daca e lant nitui, dar daca avea za de legatura, plm cand nu te duce capu... vai de copite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Vineri la 09:30 Share Postat Vineri la 09:30 Depinde de cate ori l-ai taiat. Daca l-ai taiat o data si era scurt, si l-ai mai taiat si a doua oara, si tot scurt a ramas, atunci sigur ceva nu e in regula. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Vineri la 11:45 Share Postat Vineri la 11:45 Acum 2 ore, shashka a spus: Depinde de cate ori l-ai taiat. Daca l-ai taiat o data si era scurt, si l-ai mai taiat si a doua oara, si tot scurt a ramas, atunci sigur ceva nu e in regula. poate lung ca daca e scurt si tai din el tot il scurtezi .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 16:08 Share Postat Vineri la 16:08 Acum 6 ore, shashka a spus: Depinde de cate ori l-ai taiat. Daca l-ai taiat o data si era scurt, si l-ai mai taiat si a doua oara, si tot scurt a ramas, atunci sigur ceva nu e in regula. Aaa?!?.! Ce-a facut?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Vineri la 18:00 Share Postat Vineri la 18:00 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Aaa?!?.! Ce-a facut?! Daca citesti atent, ai sa-ti dai seama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Vineri la 18:02 Share Postat Vineri la 18:02 N-are cum:)) Tre să-i esplici cu pumte și virguli. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Vineri la 18:11 Share Postat Vineri la 18:11 (editat) Prin semne...🫢🫥🫨 Editat Vineri la 18:11 de Lucian_M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 18:15 Share Postat Vineri la 18:15 Vorba femeii: de lunga poa' sa fie cat de scurta, de groasa sa nu fie prea subtire... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 18:50 Share Postat Vineri la 18:50 Șefu', de 3 ori am tăiat și lanțul tot scurt a rămas!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Vineri la 19:41 Share Postat Vineri la 19:41 Ăsta era răspunsul corect! Unii au prins cu sârma, cică rezistă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate