Sari la conținut

Se Poate Rupe Lantul De La Roata?

1000f
 Share

Postări Recomandate

Am cumparat lant pentru un yz450f , fiind prea lung am vrut sa scot 2 zale dar am gresit si nu le am scos de langa inchizatoare ,..pot sa înnădesc lantul cu inca o inchizatoare are ceva ? Multumesc !

Editat de Narayan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Moderatori

Fain ai intrat cu bocancii in el de forum,nu tu buna ziua,nu tu nimic de ceva de bun simt... :)

Link spre comentariu

No, acum îl iei de urechi că folosește funcția search... 🤣

Teoretic, dacă tai prea multe zale, lanțul ăla se folosește pe alt motor, cu mai puține zale, deoarece nu-i recomandat să se pună două zale de îmbinare. Așa am văzut în recomandări. Practic, având în vedere că e lanț 520 (sau mă înșel?!) și uzul este pentru off-road (parcă), oricum nu va ține sute de ore, deci în teorie nu ar trebui să te afecteze. Data viitoare fii mai atent, știu pe cineva cu Hayabusa (lanț 530 zvmx, preț mare, era și gold), l-a tăiat de l-a făcut țambal. A luat altul nou, i l-am tăiat și nituit eu, că săracul s-a lămurit cu "lasă, man, știu eu câte zale trebuie tăiate...

Repet: nu se recomandă, dar ai avantajul unei mobre ușoare, deci n-ar fi o problemă, cred...

Link spre comentariu

E lanț cu siguranță sau cu za de închidere care se nituiește? Mă gândesc că o za nituită în plus. Doar că dacă te-a dus mintea să-l scurtezi de la jumate și nu de la capăt :crack: îți recomand să mergi la cineva care se pricepe, nu e rocket science nituirea unei zale dar sunt niște chichițe de care trebuie ținut cont.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Narayan a spus:

Am cumparat lant pentru un yz450f , fiind prea lung am vrut sa scot 2 zale dar am gresit si nu le am scos de langa inchizatoare ,..pot sa înnădesc lantul cu inca o inchizatoare are ceva ? Multumesc !

Nu, n-are nimic. Iti cumperi o za de legatura pe modelul lantului, ori cu nituri si o nituiesti, ori cu agrafa si n-are nimic. Atentie sa fie o za de calitate.

Acum 25 minute, ENEOS a spus:

E lanț cu siguranță sau cu za de închidere care se nituiește? Mă gândesc că o za nituită în plus. Doar că dacă te-a dus mintea să-l scurtezi de la jumate și nu de la capăt :crack: îți recomand să mergi la cineva care se pricepe, nu e rocket science nituirea unei zale dar sunt niște chichițe de care trebuie ținut cont.

Nu vrea sa-l lungeasca, nu l-a scurtat prea mult, doar ca n-a spart la zaua de legatura originala. Dei o sa fie doua zale de legatura, una originala, a lantului, si asta pe care o pune el.

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

Acum 2 ore, shashka a spus:

Depinde de cate ori l-ai taiat. Daca l-ai taiat o data si era scurt, si l-ai mai taiat si a doua oara, si tot scurt a ramas, atunci sigur ceva nu e in regula.

poate lung

ca daca e scurt si tai din el tot il scurtezi ..

Link spre comentariu

Acum 6 ore, shashka a spus:

Depinde de cate ori l-ai taiat. Daca l-ai taiat o data si era scurt, si l-ai mai taiat si a doua oara, si tot scurt a ramas, atunci sigur ceva nu e in regula.

Aaa?!?.! Ce-a facut?!

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...