rommel Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 http://www.bzi.ro/exclusiv-un-motociclist-a-zburat-in-parcul-mimoza-din-pacurari-foto-video-385192 ...chiar 60 de metri a zburat?...la ce viteza?...daca asa a fost atunci considera-te un mare norocos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Anvelopa DOT 07, cu fisuri pe talon. Am zis eu ca-i naspa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 60 de metri ? serios acum ... :crack: astia sunt dobitoci cu diploma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Accident azi 25 August 2013, pe drumul dinspre Vaslui spre Iasi (varianta prin Negresti, Lunca Cetatuii). Undeva in padure, aproape de Iasi. Am ajuns la scurt timp dupa accident.Motociclistul se deplasa spre Iasi (ca si mine), iar Loganul albastru cred ca s-a bagat si i-a taiat fata, virand stanga (a vrut sa intre intr-o curte acolo). Nu-mi explic cat de dobitoc a fost ala cu masina, ca se vede clar cat de drept e drumul si l-a vazut venind.Iar motocicleta nu e o vitezana capabila de 200 km/h, e o capra care mai mult de 90 nu cred ca duce... Am stat pana a venit SMURD ul si Politia. Omul e ok,are cred ca o fractura la picior (tibie). Nu stiu exact, in rest e ok. Pacat ca nu purta geaca/protectii. Avea doar casca am impresia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Accident azi 25 August 2013, pe drumul dinspre Vaslui spre Iasi (varianta prin Negresti, Lunca Cetatuii). Undeva in padure, aproape de Iasi. Am ajuns la scurt timp dupa accident. Motociclistul se deplasa spre Iasi (ca si mine), iar Loganul albastru cred ca s-a bagat si i-a taiat fata, virand stanga (a vrut sa intre intr-o curte acolo). Nu-mi explic cat de dobitoc a fost ala cu masina, ca se vede clar cat de drept e drumul si l-a vazut venind. Iar motocicleta nu e o vitezana capabila de 200 km/h, e o capra care mai mult de 90 nu cred ca duce... Am stat pana a venit SMURD ul si Politia. Omul e ok,are cred ca o fractura la picior (tibie). Nu stiu exact, in rest e ok. Pacat ca nu purta geaca/protectii. Avea doar casca am impresia. Aoleu, asta-i Lebadau, cred ca dupa ce a plecat de Open Camp Vaslui a patit-o.Chiar ieri m-am dat cu capra aia. Urata faza........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 http://www.bzi.ro/exclusiv-un-motociclist-a-zburat-in-parcul-mimoza-din-pacurari-foto-video-385192 ...chiar 60 de metri a zburat?...la ce viteza?...daca asa a fost atunci considera-te un mare norocos! Acum 2 ore am stat de vorba cu el, este cu fractura fixata intr-un fixator extern la piciorul drept, in rest julituri minore, se simte, daca pot spune bine, a zis ca nu se mai urca pe motor...Dar mai vorbim peste un an....Va saluta pe toti! Este la Chirurgir III Sectia Ortopedie Traumatologie etj. I. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 cum arata loganul!!!!!!!!! insanatosire raiderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Dăul, dăul, Lebădăul i-a fărmat puțin Loganul idiotului. Băi, să te faci bine ca să mai putem pune trunchiuri de copaci pe foc. Însănătoșire grabnică. Editat August 26, 2013 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Norocul bizonului cu loganul ca nu era Lebadau cu nipranu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Cred ca e mai degraba norocu' lu' Lebadau, cred ca se lovea mai rau cu nipra... Alta pozitie, alta expunere, altfel (nu) zbori peste ghidon. Norocul bizonului cu loganul ca nu era Lebadau cu nipranu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Acum 2 ore am stat de vorba cu el, este cu fractura fixata intr-un fixator extern la piciorul drept, in rest julituri minore, se simte, daca pot spune bine, a zis ca nu se mai urca pe motor...Dar mai vorbim peste un an....Va saluta pe toti! Este la Chirurgir III Sectia Ortopedie Traumatologie etj. I. Spitalul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Spitalul? Scuze, Spitalul Sf. Spiridon din Iasi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maanu Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/exclusiv-un-motociclist-a-intrat-frontal-intr-o-masina-la-ciric--22245.html stie cineva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Am vorbit astazi cu cineva de la Ortopedie, se pare ca este operat si se afla internat in sectia de ortopedie din cadrul Sp. Sf. Spiridon....Insanatosire grabnica! Asa cum scrie si in articol, un picior rupt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 a fost motorul meu, il stiu, vorbesc cu el si dau de stire daca trebuie ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erikson Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 http://www.bzi.ro/exclusiv-motociclist-accidentat-de-un-sofer-care-nu-i-a-acordat-prioritate-foto-video-394596 detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 sanatate raiderului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 A mai fost azi un accident... stie cineva ceva? Cica pasagera a ajuns la spital cu piciorul rupt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) accident pe Bulevardul Copou : http://www.bzi.ro/exclusiv-motociclist-accidentat-grav-in-copou-foto-video-399121# Editat Noiembrie 2, 2013 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Chiar aseara, cam pe la ora aia, coboram din Copou cand m-am salutat cu un coleg cu moto naked de culoare neagra, sper sa nu fi fost el... In orice caz, sanatate multa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Nu-mi dau seama prea bine, dar ala nu cumva e un Kawasaki Z750 ? O fi a lu' Ciprian de la Madras ? Sper ca nu... Editat Noiembrie 2, 2013 de lionx1987 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Nu-mi dau seama prea bine, dar ala nu cumva e un Kawasaki Z750 ? O fi a lu' Ciprian de la Madras ? Sper ca nu... Ciprian nu are Z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Sa inteleg ca plangi pe rupte la stirile de la ora 5? Eu cel putin asta am inteles din postul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Ciprian de la Madras a fost implicat in accident, motocicleta z750 era lasata in grija acestuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 accident mortal - http://www.bzi.ro/exclusiv-accident-mortal-la-dumbrava-un-barbat-si-a-pierdut-viata-update-foto-401807# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate