foxbat Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 pai chestia e ca ...poate "doar pare" nou ai desfacut sa vezi ? adica , de ex, daca la montaj nu se uita mecanicul ca lumea, cuzinetii aia de jos pot fi montati gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) Povestea e veche. 2 motoare in garantie, practic noi. Au curs amandoua, la primul drum in primavera, la mine pe stanga, la un prieten pe dreapta. Eu mai agitat le-am schimbat in scurt,in garantie, el nici acum . La mine s-a rezolvat, la fel si la el. Simeringurile analizate cu lupa nu difereau in buza de contact de cele noi. Mister total. Tot felul de teorii. In anii care au urmat am uns toamna jambele cu ceva ulei si am frecat-o pe loc putin inainte de pauza. Nu s-a mai repetat. Editat Februarie 24, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 stai ca tu ai furci " inversate":) noi nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) Vlady-80:eu am incercat sa pun Givi de la 2004 la 2009 si nu am reusit.Difera foarte mult la punctele de prindere.In final am cumparat Givi de 2009. Eu am reusit sa montez crash barul GIVI model 2009 pe motocicleta mea 2004, toate prinderile sunt identice merg la fix, mai putin jos la scut . Alt aspect (putin negativ) este faptul ca acest crash bar are talpa de prindere pe cadru ceva mai mare si nu mai ai un acces asa de bun la surubul de relatiu (modelul 2009 nu are asa ceva) . Pe mine personal nu ma deranjeaza, nu reglez relantiul toata ziua, doar o data si bine ! Acum analizez treaba cu cricul central, sa vad dac il pot face sa potriveasca Editat Februarie 25, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondan Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 salut care ai fost azi prin gherla cu varadero? .. ..ceva clujean....cj--HIH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Salutare, as vrea sa trec pe gume de strada, actualele haidenau-uri "mixte" sunt ( defapt au fost) niste mizerii. Cei care aveti gume de strada, ce recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Eu de ceva timp ma gandesc sa incerc michelin pilot road 3. Am vorbit cu priteni care folosesc asa ceva si sunt multumiti de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondan Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 ce parere aveti de cauciucurile shinko? a incercat care-va? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 O mica nelamurire am si eu : la varadero modelul 2003 ---- injectie, calculatorul de bord arata lL/100 , km/L. Intrebare acesta este consumul instant? Se stabilizeaza la o anumita valoare dupa un numar de km ? Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 sal Vlady, nu sestabilizeaza e consumul instant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 5, 2014 Autor Share Postat Martie 5, 2014 1920196_468605316585264_1325908561_n.jpg O mica nelamurire am si eu : la varadero modelul 2003 ---- injectie, calculatorul de bord arata lL/100 , km/L. Intrebare acesta este consumul instant? Se stabilizeaza la o anumita valoare dupa un numar de km ? Multumesc . ara un pic prea mult!!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 sal Vlady, nu sestabilizeaza e consumul instant mai bine nu il puneau, uneori ma sperie ara un pic prea mult!!?? era perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 stai un pic, iar vorbim de consum ? are 1000 CMC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 (editat) stai un pic, iar vorbim de consum ? are 1000 CMC !!! nu vorbea nimeni de consum, vorbeam de ce anume arata ceasul ala de bord nu m-am tras pe cour cand am avut modelul pe carburatie, nu o voi face nici acum, atat doar ca ma asteptam ca cifra aia din bor sa se stabilizeze, ma asteptam sa fie media nu cel instant ARE CINEVA NEVOIE DE UN CRIC CENTRAL PENTRU MODELUL CARBURATIE vand eu unul OEM cu toate partile componente, este second insa este ok . Editat Martie 7, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 nu te mai uita acolo,. really Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 salutare, cand merg printre masini si dau "spritz-uri"scurte , o data la x spritzuri da in nas. ca si cum i-ar pune careva mana in admisie. sa inteleg ca e vremea sa curat carburile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondan Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 care ce baterii folositi? ce baterii recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 orice de 14 A ( toplite, yuasa.) ce gasesti la un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondan Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 eu am emotion si asta e al 6-lea an de folosinta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Eu de ceva timp ma gandesc sa incerc michelin pilot road 3. Am vorbit cu priteni care folosesc asa ceva si sunt multumiti de ele. mai bine sa te gandesti sa pui Michelin Piloat Road 4 ,astea sunt urmatoarele si la mine.....citeste despre ele vezi care ce si cum ....si apoi vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 (editat) Inceput de sezon 2014 Sighisoara 09.03.2014 Editat Martie 9, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondan Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 are careva sau stie de ceva discuri frina fata second in stare buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 din ce vad aici http://www.subito.it/accessori-moto/disco-anteriore-honda-cbr-600f-vfr-800-varadero-palermo-59247616.htm se potrivesc de la mai multe modele. sa sti unde sa mai intrebi, cauti. spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fil_stefan Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Salut, sunt de curând și eu posesor de varadero xl1000 V din 2004, îmi place foarte mult motorul cu excepția unui singur lucru, este prea rigid, nu e confortabil nici măcar pe asfalt puțin mai prost, nu mai zic pe un drum neasfaltat. Rugămintea mea este următoarea, eu sunt din Ploiești, as vrea sa mai vad o alta motocicleta la fel ca a mea sau chiar mai veche sa pot face o comparație, cineva mai apropiat și eventual cât mai curând, poate are a mea arcul schimbat sau articulațiile acelea de sub amortizor altfel, nu vreau sa investesc într un amortizor care e destul de scump fără sa știu exact despre ce e vorba. (nu trebuie neapărat sa merg, vreau neapărat sa vad), dacă e cineva în Ploiești sau undeva în apropiere, chiar și București... Va mulțumesc! Scuze de greșeli, tastatura telefonului e de vina Nu știu de ce mi a luat cuvântul ala, am vrut sa scriu"cat mai curând" Nu știu de ce mi a luat cuvântul ala, am vrut sa scriu"cat mai curând" Cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 fil stau in Otopeni, daca ai drum te poti uita, urca putin pe a mea. vezi ca la amortizorul spate ai reglaj cu muuulte "clickuri" in alta ordine de idei, cine mai doreste cine mai pofteste /index.php?/topic/709686-28-30-martie-termale-bulgaria-c-e/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate