Bandit Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 ia zi, cat dai ?:-P Pai tot eu sa dau??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Pai tot eu sa dau??????????? pai da, ca modeul 2004 e mai fain up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 (editat) pai da, ca modeul 2004 e mai fain up Esti de belea. Cred ca drumurile prin Bulgaria te fac sa gandesti asa. Azi am iesit un pic cu mobra, si imi venea sa urlu numai la gandul ca vreau s-o dau. Editat Iulie 1, 2010 de Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 ca vrei sau ca trebuie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 ca vrei sau ca trebuie?? Mda, ............. cam "trebuie". Trebuia sa rasucesti si tu cutitul in rana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Mda, ............. cam "trebuie".Trebuia sa rasucesti si tu cutitul in rana? hai domnu, sa te aud daca tot e de " up" cat vrei pentru a ta in plus fata de a mea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 hai domnu, sa te aud daca tot e de " up" cat vrei pentru a ta in plus fata de a mea ? Sa traiti Domn Sef! Ca sa fiu sincer, diferenta dintre mobrele domniilor noastre, este in jur de 3-4 mii de euroi. Dar nu cred ca a mea vrea sa mearga asa de des prin Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristimotor Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 salut a comandat cineva tobe de aici /index.php?...4&start=400 vreau sa stiu daca i e serios Mesaj completat SALUT BAIETI CARE AVETI PROBLEME CU RADIATOARELE http://www.f650.ro/forum/viewtopic.php?f=28&t=233 SUPER TARE SI IEFTIN Mesaj completat SALUT BAIETI CARE AVETI PROBLEME CU RADIATOARELE http://www.f650.ro/forum/viewtopic.php?f=28&t=233 SUPER TARE SI IEFTIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 salut a comandat cineva tobe de aici /index.php?...4&start=400 vreau sa stiu daca i e seriosMesaj completat SALUT BAIETI CARE AVETI PROBLEME CU RADIATOARELE http://www.f650.ro/forum/viewtopic.php?f=28&t=233 SUPER TARE SI IEFTIN Mesaj completat SALUT BAIETI CARE AVETI PROBLEME CU RADIATOARELE http://www.f650.ro/forum/viewtopic.php?f=28&t=233 SUPER TARE SI IEFTIN Cine are probleme cu radiatoarele, asteapta debransarea populatiei de la sistemul de termoficare....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Cine are probleme cu radiatoarele, asteapta debransarea populatiei de la sistemul de termoficare....... banditule, fain motor ai dar mai mult de 2000 nu dau in plus si inca ceva, @all : up si la mine si o rugaminte catre TOTI varaderistii ( de 1000 smile.gif fratica, daca mergeti sa va schimbati filtrul de AER, mergeti cu REZERVORUL GOL ( daca se poate, pe rezerva) nu ma intrebati de ce, smile.gif si apropo, pentur cei care au avut probleme cu "scurgeri" - e un rahat de furtun de bezina care e cam cuiul lui pepelea imbatrabeste si cam trebuie inlocuit cand scoateti rezervorul, verificati, nu se paote sa nu l vedeti si da, in pana mea, o revizie cu FA, FU, + ulei cam ustura la buzunar dar daca ma gandesc ca doar peste 6000 km o fac deja ma simt mai bine. si asta inseamna dupa Crimeea sper ca idee de consum - motorul incarcat si mers 120 si varfuri de 150 - 6.03 l /100 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) banditule, fain motor aidar mai mult de 2000 nu dau in plus Ai vrut sa zici 20000? Sau 2000 x 3 = 6000 + Varadero al tau ..................... Cred ca asa ma coafeaza. P.S. Cine merge la intalneala de la Predeal? Eu intentionez sa merg Sambata. (daca nu ploua) Editat Iulie 22, 2010 de Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Salutare! Vreau sa-mi iau un Varadero din 2000 care are 55.000 km ...ce parere aveti voi?...sunt prea multi km?...in rest arata bine si merge bine. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baross Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Salutare! Vreau sa-mi iau un Varadero din 2000 care are 55.000 km ...ce parere aveti voi?...sunt prea multi km?...in rest arata bine si merge bine. Multumesc! Daca e ok tehnic si estetic, nu sunt multi km.Vezi ca modelele pe carburatie consuma mult in oras si au numai 5 trepte... Am vorbit cu cineva din Franta care a facut peste 100000km cu Varadero fara probleme la motor-cutie, doar consumabile schimbate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 if you drive on to 200.000 km , your varadero shows 0 km on clock i have 65.000 km but in reality it are 265.000 km -------------------------------------------------------------------------------- that's for MK2 only. MK1 shows max 999 999 km. Astea sunt de pe www.varadero-international.com Mesaj completat Deci, 55000 km nu sunt ceva extraordinar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianmoto19 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 salutare. ce pret are motorul care l-ai gasit din 2000?caut si io unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 salutare. ce pret are motorul care l-ai gasit din 2000?caut si io unul. Probabil ca in jur de 3000-3500. Dar iti fac eu o oferta la al meu din 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BusaZoly Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Am onoare sa va salut Varadistilor!eu nu am Vara. dar urmatorul motor VARADERO 1000!o inrebare,am inteles ca faceti ceva intalnire pt.proprietari Varadero,unde o sa fi si cind,ca mar interesa?multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) Am onoare sa va salut Varadistilor!eu nu am Vara. dar urmatorul motor VARADERO 1000!o inrebare,am inteles ca faceti ceva intalnire pt.proprietari Varadero,unde o sa fi si cind,ca mar interesa?multumesc anticipat! Eu nu cunosc o intalnire a Varaderistilor aici in Romania. Exista o intalnire internationala a posesorilor de Varadero (VIM ) Intalnirile astea internationale nu se tin intr-un singur loc. In fiecare an se tin in cate o tara care se alege cu 2 ani inainte. Anul asta 2010 a fost in Austria, in 2011 o sa fie in Slovacia, iar in 2012 o sa fie in ROMANIA. http://varaderoforumcom.h826747.serverkomp...wforum.php?f=71 Mesaj completat Eu am participat la intalnirea din Austria, si pot spune ca a fost superrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!! Uite, cateva poze din calatoria mea la VIM 12. /index.php?showtopic=537315 Editat August 1, 2010 de Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianmoto19 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 ms pt oferta e belea scula o am si in calc la preferate da momentan nu-mi permit sper ca la adunarea din 2012 sa am ce vreau asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BusaZoly Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Multumesc pt.raspuns!Am citit aic undeva ca cineva vrea sa faca la noi in tara pt.Varadisti de aic,2012 mai e mult pana acolo...,stit ca TDM-isti fac asa ceva la noi in tara,am un pieten cu TDM-ul si el a zis chiar si poze am vazut cu intalnirea lor a fos faina....!asfalt uscat... si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baross Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Eu astept propuneri! Trebuie facuta, oricum, undeva pana pe la 15 octombrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soli Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 (editat) vama-veche Editat August 2, 2010 de soli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 si eu sunt pentru o intalnire....ramane de vazut cam cati am fi interesati si apoi decidem asupra cand si unde...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 eu va propun o locatie faina tare - mai ales pentru sculele noastre - este vorba de Sinemorets, Bulgaria~ 460 km de Bucuresti. avem si loc de campare daca se doreste si sunt si hotelase dragutele Acum prin bunavointa domnului Bogdan Harea am si scootoiler asa ca pana acolo nu cobor din sa o partea din pozele de anul asta , la inceput: http://picasaweb.google.com/bubexu/1MaySin...Ozdgbzr_fuDxgE# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 superb, pentru mine in principiu e ok, oricum n-am mai fost mai la sud de Burgas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate