Vittore Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 bine ca n-a pus-o si pe irina loghin , manelistu` asta pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) achile daca puneai o poza cu un 1200gs sau gsa,mai era cum mai era asa ai pus o poza cu un rezervor+motor+niste fiare+aripa fata+cutii urata cu spume Editat Februarie 12, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 a ajuns motocicleta uitasem cum e sa tragi de varadero pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Foarte frumoasa si mai ales foarte accesorizata Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si sa ai multi kilometrii pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 multumesc Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 a ajuns motocicleta uitasem cum e sa tragi de varadero pe loc Are un singur defect , CA NU ESTE A MEA , foarte frumoasa sa ai norok de ea si multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Are un singur defect , CA NU ESTE A MEA , foarte frumoasa sa ai norok de ea si multi km fara incidente Vladi, trebuie sa recunosc si eu ca exemplarul de fata imi place foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Vladi, trebuie sa recunosc si eu ca exemplarul de fata imi place foarte mult da ai vazut ce spuneam eu dar tu nu bat man bat man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Vladi, trebuie sa recunosc si eu ca exemplarul de fata imi place foarte mult si eu cred ca dragos1972 e un tip fain. dar de motor nu zici nimic ? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) multumesc la toata lumea motocicleta a primit si cric central hai sa mai invioram topicul putin,care ce mai aveti pe mobre a mea: -parbriz givi -crashbar givi -genti laterale givi V35 cu genti interne -topcase givi E55 maxia -cric central sw motech -priza 12v in "torpedou" -tank bag bagster,husa de rezervor e comandata -mansoane incalzite oxford in raft(urmeaza la montaj) -filtru de aer inca nu am ajuns la el sa vad daca e stok sau altceva Editat Februarie 15, 2012 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) multumesc la toata lumea motocicleta a primit si cric central hai sa mai invioram topicul putin,care ce mai aveti pe mobre a mea: -parbriz givi -crashbar givi -genti laterale givi V35 cu genti interne -topcase givi E55 maxia -cric central sw motech -priza 12v in "torpedou" -tank bag bagster,husa de rezervor e comandata -mansoane incalzite oxford in raft(urmeaza la montaj) -filtru de aer inca nu am ajuns la el sa vad daca e stok sau altceva catamai dotarea , dar nici eu nu ma plang desi sunt mai mikulut ...... da nu-i stres ca cresc eu -parbriz inalt -crash bar -top case 52 l honda -genti laterale aluminiu -cric central -priza 12 v -sistem avarii -gentuta ghidon honda -alarma -manere incalzite lipsa dar tot are un mare neajuns , este doar transalp inca nu Vardero :( Editat Februarie 15, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 multumesc la toata lumea motocicleta a primit si cric central hai sa mai invioram topicul putin,care ce mai aveti pe mobre a mea: -parbriz givi -crashbar givi -genti laterale givi V35 cu genti interne -topcase givi E55 maxia -cric central sw motech -priza 12v in "torpedou" -tank bag bagster,husa de rezervor e comandata -mansoane incalzite oxford in raft(urmeaza la montaj) -filtru de aer inca nu am ajuns la el sa vad daca e stok sau altceva Sa-ti dai si tu cu parea despre manerele incalzite Oxford. Sant cele cu reglarea in trepta sau continuua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 eu am fost multumit pe fosta varadero de ele,le aveam cand am fost sa pun ungatorul) sunt modelul race,cel cu butoane,in 4 trepte aderenta f buna,datorata zimtilor marunti(gen randalina),dar stangul care ti mana mai lejer pe el,in 16000 nu prea mai avea zimti nu am avut probleme electrice cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 eu am fost multumit pe fosta varadero de ele,le aveam cand am fost sa pun ungatorul) sunt modelul race,cel cu butoane,in 4 trepte aderenta f buna,datorata zimtilor marunti(gen randalina),dar stangul care ti mana mai lejer pe el,in 16000 nu prea mai avea zimti nu am avut probleme electrice cu ele si un pret unde se pot cumpara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 pret,pe la 170 ron restul pe pm sa nu se considere reclama ups au scos produsul de la oferta acum vad 249,eu am luat la 170 pe 15 sau 16 ianuarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 si eu cred ca dragos1972 e un tip fain. dar de motor nu zici nimic ? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Va salut De cateva zile sunt posesorul unui Varadero din 2003. Promit sa revin cu poze, momentan e in garaj la "desfacut"...inspectat, gresat, curatat....etc. Am mai avut un exemplar din 2000, e drept ca putin timp, sunt curios sa descopar diferentele. Acesta din 2003 vine dupa vreo 3 Africane si 3 SuperTenere, detinute alternativ pe parcursul catorva ani. Revin cu poze si impresii....sa vad cum "ma inteleg cu ea" Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 sa o stapanesti sanatos,asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 eu am fost multumit pe fosta varadero de ele,le aveam cand am fost sa pun ungatorul) sunt modelul race,cel cu butoane,in 4 trepte aderenta f buna,datorata zimtilor marunti(gen randalina),dar stangul care ti mana mai lejer pe el,in 16000 nu prea mai avea zimti nu am avut probleme electrice cu ele Sunt intradevar intre cele mai reusite manere incalzite. Ai 4 trepte de reglaj, incalzeste dar nu frige. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Salut tuturor, de azi sunt mandru posesor de varadero 2004 . Citeam subtitle-ul "...pentru cei mari" si ma furnica putin pe spate...mi-am luat ditamai vaca de motor . Dar e exact cum mi-am dorit, sa ma simt bine pe ea si suficient cat sa ma chinuie putin la 1.76 ai mei. Nu mai pomenesc despre fostul proprietar, un om de nota 10+. O sa bag niste poze cand o aduc acasa, deocamdata tot ce pot sa spun e ca anu' asta o sa curga kilometrii intr-o veselie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 bravo, poze ?, detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 am o poza facuta de vechiul proprietar. am luat-o la un super mega pret, ~35k km, fata de poza are rezervorul putin infundat si suportul de oglinda dreapta rupt. m-am mirat ca are soc desi motorul e pe injectie la cine ma duc si eu pentru facut una-alta, gen cand o fi de schimbat lichidu de frana in cbs-ul ala? NASU parca activa pe-aicisha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 NASU bantuie peste tot!!! Sa te bucuri de ea, frumoasa jucarie si mai ales la bani putini cu 3000 a plecat a mea de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) m-am mirat ca are soc desi motorul e pe injectie asa e si vfr-ul 800 model 1998-2001, si eu m-am mirat cand am vazut. s-o stapanesti sanatos si fara incidente! Editat Martie 23, 2012 de georgem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 sa o stapanasti sanatos hai ca se mai misca topicul din ce vad ai si tobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate