Trotinel Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) Cu amabilitatea domnului Costy, avem poze cu noile culori pt RS 125. Parere personala: , urate rau !!! Cu exceptia Spain's No. 1, care oricum nu e mai frumos ca modelul anterior - Spain's Editat Martie 6, 2008 de Trotinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 o sa faca furori rs`u alb cu rosu printre dinamovisti .parerea mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Intr-adevar au stricat...la modelu 2006-2008 cel mai frumos este spain's...iar la cel 2000-2005 cel Negru-rosu...Leul fiind rosu,modelul pana in 2000 cel replica Rossi Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Prinde destul de bine alb-rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 mai frumos e Spain's No 1,iar cel negru cu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 uite ca fiecaruia ii place altceva...gusturile nu se discuta (se comenteaza) ...mie imi place cel negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Mie imi place cea cu rosu si alb, eu zic ca e frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PortocalioSu Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 cum s-a spus si mai sus gusturile nu se discuta.....eu cred ca toate sunt frumoase....macar sa le avem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Aia rosie cu alb imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Cat costa un rs din 2008? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Ceva imbunatatiri tehnice are? Sau doar culori noi ca pretext pt un pret mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 (editat) Eu zic ca o sa fie la acelasi pret sau chiar mai ieftin. In 2007, s-au ieftinit cu vreo 400 euro, si pe langa culori noi (Spains No.1) au avut si Euro 3. Deci... Editat Martie 8, 2008 de Trotinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 deci doar difera anul de fabricatie si o culoare in plus? dupa 3 ani motocicleta sa arate si sa fie la fel...puteau sa o modifice si ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 poate au bagat-o pe injectie...ca dintre cate vad cam pe toate au inceput sa le bage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 arata ca o chinezarie rs'u cu rosu si alb... parerea mea , gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 pe www.youtube.com aprilia rs 2008 pe negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Eu cred ca o sa schimb 48'le cu 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 mi se pare destul de reusit modelul negru/rosu ... cel cu alb nu imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) poze cu aprilia rs50 2008 cica singura diferenta este numarul 1 scris in fara Editat Mai 5, 2008 de le_KiKi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 poze cu aprilia rs50 2008cica singura diferenta este numarul 1 scris in fara Ce urat e coloritu asta spain`s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 da ) sa nu faci greseala sa iti iei naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Cat costa un rs din 2008? 2,900 Euro fara TVA, cel putin asa scrie pe site la proar:http://www.proar.ro/motociclete-aprilia-rs-125-139-produs.html are Euro 2 si ii tot carburator. culoarea aia neagra parca-i prea sumbra . puteau sa combine si ei ceva peacolo sa mai puna ceva rosu pe rezervor da cu "nr. 1" cred ca incep sa si-o ia in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 2,900 Euro fara TVA, cel putin asa scrie pe site la proar:http://www.proar.ro/motociclete-aprilia-rs-125-139-produs.html are Euro 2 si ii tot carburator. culoarea aia neagra parca-i prea sumbra . puteau sa combine si ei ceva peacolo sa mai puna ceva rosu pe rezervor da cu "nr. 1" cred ca incep sa si-o ia in cap 5200Euro pret final, Are euro3 si are carburator electronic. da ) sa nu faci greseala sa iti iei naiba Nici gand ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 Prin coloritul asta Spains, cei de la Aprilia au reusit sa darame titlul de cea mai frumoasa motocicleta de 125. Prosti ba prosti... Trebuiau sa faca numai negre, ramaneau in istorie... Decat sa-mi iau Spains, mai bine imi iau Mobra 50S ca a lu Penis, si bineinteles dupa aia imi iau Cbr, ba nu RS, ba nu R125, ba nu Varadero, ba nu Rieju, ba nu PLM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Hahahahah Trotinel stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate