m4v3rick Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 25roni/cap vita furajata daca aterizezi de vineri; 20 lei grei per cap vita furajata daca ajungi numa sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Amr 2 zile sau mai exact 48 ore va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 KRONSTADT BIKERS motoParty 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 salutare la toti,am inteles k e si concurs micu' rossi...taxa ptr. participare? si ma ofer voluntar ptr. amenajare sau orice altcv ptr. concurs.O sa vb cu FLN despre voluntariat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 de mult nu m-am mai distrat asa!! )) ceva grade de rudenie cu faptura !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Am ajuns acasa. Multumim...stiti voi pentru ce! Keep in touch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 MOTO SAPIENS Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Ahoi! Anul acesta cand e intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Anu` asta avem Micul Rossi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Anu` asta avem Micul Rossi? Am vazut un afis acum vre-o saptamana. O sa fie. Dar nu am retinut exact cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
APASU" Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 16 iunie la Honda Kampur DN1-DN73, Ghimbav, Brasov Sper sa apara pe aici un organizator sa confirme/anunte evenimentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) 16 iunie la Honda Kampur DN1-DN73, Ghimbav, Brasov Sper sa apara pe aici un organizator sa confirme/anunte evenimentul. Va aparea si evenimentul imediat pe forum https://www.facebook.com/events/444391228906389/ Editat Iunie 11, 2012 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 yeeeeeey,tura asta ma prezint si eu cu agregatul din dotare (in toamna schimbasem lichidul de frana si n-am reusit sa aerisex frana ). Daca e nevoie de manpower la organizare, eu sunt disponibil dupa 4 jumate zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 http://observator.a1.ro/social/Sute-de-motociclisti-petrec-timp-de-trei-zile-in-m_66023.html# Ne-am distrat impreuna la Buzau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 (editat) KRONSTADT BIKERS - MOTOPARTY V P.S. Click Editat August 28, 2012 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Se mai tine Christmas Party-ul anu asta? Daca da, pe ce data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 depinde cine intreaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 unul care va fi prezent negresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 sa va tine dar ca de obicei nu va fi deschis decat pt cei invitati.George, esti binevenit si te voi anunta data exacta cand vom avea confirmarea definitiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asterix83 Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Salutare tuturor. Sunt un incepator "motorist" prin zona si as avea o intrebare/propunere pentru veteranii din Brasov. Am citit pe un alt forum (nu dau nume pentru a nu face reclama) un concept foarte bun si bine venit pentru incepatori. Un program de "metorat" care sa vina in ajutorul proaspetilor absolventi de scoala moto. Adica, ceea ce vreau sa spun, si ceea ce ar presupune un asemenea mentorat, este sa se organizeze niste plimbari scurte pentru a oberva gresesile si conduita de drum a incepatorilor pentru a invata/remedia "defectele". PS. Tin sa precizez ca nu sunt chiar un copil "inconstient" (30 ani impliniti), si cu 12 ani experienta cat.B. Sunt doar un incepator moto care doreste sa invete cat mai multe din experienta veteranilor In speranta ca voi gasi doritori pentru acest lucru, incepatori ca si mine / veterani, Asfalt uscat si sa auzim de bine ; ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 Salutare tuturor. Sunt un incepator "motorist" prin zona si as avea o intrebare/propunere pentru veteranii din Brasov. Am citit pe un alt forum (nu dau nume pentru a nu face reclama) un concept foarte bun si bine venit pentru incepatori. Un program de "metorat" care sa vina in ajutorul proaspetilor absolventi de scoala moto. Adica, ceea ce vreau sa spun, si ceea ce ar presupune un asemenea mentorat, este sa se organizeze niste plimbari scurte pentru a oberva gresesile si conduita de drum a incepatorilor pentru a invata/remedia "defectele". PS. Tin sa precizez ca nu sunt chiar un copil "inconstient" (30 ani impliniti), si cu 12 ani experienta cat.B. Sunt doar un incepator moto care doreste sa invete cat mai multe din experienta veteranilor In speranta ca voi gasi doritori pentru acest lucru, incepatori ca si mine / veterani, Asfalt uscat si sa auzim de bine ; ) salut.cu ce te putem ajuta noi, Kronstadt Bikers de ai postat aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asterix83 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 salut.cu ce te putem ajuta noi, Kronstadt Bikers de ai postat aici? Salutare. In primul rand, ms pt raspuns. Am postat aici deoarece din cate stiu "Kronstadt Bikers" este o comunitate de "moto-biciclisti" cu vechime si prin urmare exista destui veterani. Doleanta mea este exact ceea ce am postat anterior. Daca se gasesc doritori pentru a impartasi si celorlalti din vasta lor experienta in "calaritul" mobrelor Cu respect, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate