betzigash Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Merci, nu am stat sa citesc! ce tare esti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 Gata, my bike is back again ! Upgrade : Kit de lant DID Xenoaneee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvaN- Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 PICS?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Gata, my bike is back again ! Upgrade : Kit de lant DID Xenoaneee Vreau sa vad bestia in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Gata, my bike is back again ! Upgrade : Kit de lant DID Xenoaneee Haha, pai normal, doar e Kawasaki... ma asteptam sa-i pice becurile halogen si kitu' de lant. Ata ete, daca nu v-ati luat Honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 Pozeeee @ Trotinel : Ce sa fac mah, am facut greseala sa-mi iau kawasaki.. aspir la o honda cbr 125 acum ! Cica-s mai fiabile ! Buhahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Pozeeee @ Trotinel : Ce sa fac mah, am facut greseala sa-mi iau kawasaki.. aspir la o honda cbr 125 acum ! Cica-s mai fiabile ! Buhahha cu asigurarea cum ai facut pana la urma?! ai iesit bine ?! bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Haha, pai normal, doar e Kawasaki... ma asteptam sa-i pice becurile halogen si kitu' de lant. Ata ete, daca nu v-ati luat Honda... esty tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 cu asigurarea cum ai facut pana la urma?! ai iesit bine ?! bafta si asfalt uscat Salutare ! Da, am luat banii de pe asigurare si mi-am refacut micutza bestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Salutare ! Da, am luat banii de pe asigurare si mi-am refacut micutza bestie foarte bine ma bucur ca ai luat banutzii si ai refacut motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 esty tare Mai incearca, mai incearca, poate o sa functioneze neuronu' ala si o sa-ti dai seama cand cineva face caterinca... 'Ai gea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patko Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Eu am un Zx11 din 94',si a mea e mortala,dar mi-ar fii de ajuns si una ca a ta ,mai ales k e mai noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 Bun bun, totusi, asa putini posesori de zx10 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) Bun bun, totusi, asa putini posesori de zx10 ? Nu 2007, negru, vreo 26.000 de mii de km. Brici Editat Decembrie 13, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Nu 2007, negru, vreo 26.000 de mii de km. Brici Pai da, ca numai asa te mai "vede" lumea Ce faci bre? merge bestiutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) Pai da, ca numai asa te mai "vede" lumea Ce faci bre? merge bestiutza? Nu merge, bre, alearga. Ce sa fac? Ofticat ca s-a terminat sezonu'. (oarecum..) Singuru' avantaj cind e frig e ca poti sa lasi motoru' sa mai uite de frustrarea aia ca nu-l are pe Rossi in spate si sa mai pui niste vin la fiert. P.S. ala negru de respira greu (ca tre' sa-i schimb filtru'...) zice sa transmit salutari la cumatra Honda. Editat Decembrie 13, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) Nu merge, alearga. Ce sa fac? Ofticat ca s-a terminat sezonu'. (oarecum..) Singuru' avantaj cind e frig e ca poti sa lasi motoru' sa mai uite de frustrarea aia ca nu-l are pe Rossi in spate si sa mai pui niste vin la fiert. P.S. ala negru de respira greu (ca tre' sa-i schimb filtru'...) zice sa transmit salutari la cumatra Honda. Hihihihi. Transmit , transmit! Las' ca vine vara si ne vedem pe la intruniri. Sorry de offtopic Editat Decembrie 13, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Kawasaki...prima mea mobra,mi-a ramas la suflet dar din pacate stau cam prost pe la toate capitolele.Zx10 am avut 2006 si mi s-a parut extraordinara la vremea aia.Pe la 9 mii km deja scotea ulei prin diverse locuri,stabila in viraje dar greoia la manevrat in oras.Cutia nu-i prea oferea elasticitate!In rest eram si eu f incantat pana am descoperit un suzuki si am vazut ca de acolo incep filmele despre mobre:).Una peste alta o mobra f misto,pt ca in comapratie cu frumusetea lui Ar'1 sau inexistentei honda zx10 are personalitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Kawasaki...prima mea mobra,mi-a ramas la suflet dar din pacate stau cam prost pe la toate capitolele.Zx10 am avut 2006 si mi s-a parut extraordinara la vremea aia.Pe la 9 mii km deja scotea ulei prin diverse locuri,stabila in viraje dar greoia la manevrat in oras.Cutia nu-i prea oferea elasticitate!In rest eram si eu f incantat pana am descoperit un suzuki si am vazut ca de acolo incep filmele despre mobre:).Una peste alta o mobra f misto,pt ca in comapratie cu frumusetea lui Ar'1 sau inexistentei honda zx10 are personalitate! are personalitate, dar e urata cu spume si numai probleme face= bani aruncati pe fereastra... nu prea se merita a ? ei acum depinde si cum le nimeresti sa stii ca sunt unele care nu au probleme si merg si in ziua de azi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 (editat) Kawasaki...prima mea mobra,mi-a ramas la suflet dar din pacate stau cam prost pe la toate capitolele.Zx10 am avut 2006 si mi s-a parut extraordinara la vremea aia.Pe la 9 mii km deja scotea ulei prin diverse locuri,stabila in viraje dar greoia la manevrat in oras.Cutia nu-i prea oferea elasticitate!In rest eram si eu f incantat pana am descoperit un suzuki si am vazut ca de acolo incep filmele despre mobre.Una peste alta o mobra f misto,pt ca in comapratie cu frumusetea lui Ar'1 sau inexistentei honda zx10 are personalitate! Am mers cu citeva gixxere de 1000. Foarte misto, mai spre stilu' Honda, controlabile, etc ... da' nu as schimba Zx-10-le pe niciuna din ele, chiar daca te chinui un pic pina ii reglezi suspensia. Adica pina iti scoate par alb Nu stiu, sint convins ca la tine e invers, o fi si o chestiune de "potrivire de caracter" cu motocicleta, nu zic ba... Singuru' lucru care imi place mai mult la Gixxer e ca trage un pic mai bine in ture medii. P.S. scoate ulei nu prin "diverse locuri", ci umezeste usor pe linga garnitura de la capacul de distributie. Aproape toate au treaba asta. Daca te deranjeaza (pe mine nu...), o scoti si o montezi cu grija si cu o pelicula fina de silicon pt. etansari. Eu nu m-am deranjat pt. atita lucru. are personalitate, dar (....) numai probleme face= bani aruncati pe fereastra... nu prea se merita a ? (......) Asa e cu motoarele astea "bullet proof". Daca nu se strica nimic niciodata la ele, nu prea se merita. Sa nu ai tu o satisfactie sa stai cu ea crapata pe marginea drumului, sa nu ai tu bucuria cumparaturilor de Craciun (axe cu came, niste biele, niste supape acolo), si dupa aia tot sa nu mearga... Bani aruncati. Sincer, si eu incep sa fiu nemultumit in legatura cu chestia asta Editat Decembrie 26, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 (editat) Primu' zx10 l-am vazut acum mai bine de 4 ani in Germania si m-a lasat mut... intai pt ca l-am auzit cu cateva secunde bune inainte sa dea curba si secund pt imaginea de monstru(era negru si cu o toba f galagioasa) Eu unu sunt mort dupa modelul 2006...desi majoritatea il considera urat. Am avut ocazia s-o testez anu' trecut in Nurenberg si mi-a fost frica de ea,asa ca m-am dat doar cu zx 6-le Negru cu riimstrips portocalii sau verde kawa cu rimmstrips verde kawa asta e visu' meu Editat Decembrie 26, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 (editat) 06 zici ? am eu o rapandula dasta.... nu ca as vindeo pentru ca este cea mai ceruta la inchiriere dar putem sa vorbim. Ps. mai am si 2 din 08 cu ....3-4.000 de km. a mea 06 are cam 7-8.000. Toate sint tunate la axele cu came chulase, supape, porturi, etc. 0723.160.559. 07.678.55.797. Editat Decembrie 26, 2008 de abalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 06 zici ? am eu o rapandula dasta.... nu ca as vindeo pentru ca este cea mai ceruta la inchiriere dar putem sa vorbim. Ps. mai am si 2 din 08 cu ....3-4.000 de km. a mea 06 are cam 7-8.000. Toate sint tunate la axele cu came chulase, supape, porturi, etc. 0723.160.559. 07.678.55.797. Tentant...totusi Kawa e trecuta la "planuri de viitor" Momentan inca platesc rate la RR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Am mers cu citeva gixxere de 1000. Foarte misto, mai spre stilu' Honda, controlabile, etc ... da' nu as schimba Zx-10-le pe niciuna din ele, chiar daca te chinui un pic pina ii reglezi suspensia. Adica pina iti scoate par alb Nu stiu, sint convins ca la tine e invers, o fi si o chestiune de "potrivire de caracter" cu motocicleta, nu zic ba... Singuru' lucru care imi place mai mult la Gixxer e ca trage un pic mai bine in ture medii. P.S. scoate ulei nu prin "diverse locuri", ci umezeste usor pe linga garnitura de la capacul de distributie. Aproape toate au treaba asta. Daca te deranjeaza (pe mine nu...), o scoti si o montezi cu grija si cu o pelicula fina de silicon pt. etansari. Eu nu m-am deranjat pt. atita lucru. Asa e cu motoarele astea "bullet proof". Daca nu se strica nimic niciodata la ele, nu prea se merita. Sa nu ai tu o satisfactie sa stai cu ea crapata pe marginea drumului, sa nu ai tu bucuria cumparaturilor de Craciun (axe cu came, niste biele, niste supape acolo), si dupa aia tot sa nu mearga... Bani aruncati. Sincer, si eu incep sa fiu nemultumit in legatura cu chestia asta Daca ai mers de la k5 in sus si ti se par mai"controlabile" sigur aveam firi diferite pt ca zx10 se comporta ca pe sine in viraje pe cand suzi iti ridica roata mai mereu pe iesirea din ele.De zx10 trageam dupa 3 luni,de k6 nu am reusit sa-mi fac curaj decat dupa 1 sezon si multe deplasari la pista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Daca ai mers de la k5 in sus si ti se par mai"controlabile" sigur aveam firi diferite pt ca zx10 se comporta ca pe sine in viraje pe cand suzi iti ridica roata mai mereu pe iesirea din ele.De zx10 trageam dupa 3 luni,de k6 nu am reusit sa-mi fac curaj decat dupa 1 sezon si multe deplasari la pista... esti adevarat in cazul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate