icemaN46 Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Are cineva amortizor spate de vânzare de zx10 sau 636? » Post actualizat in 10 Aug 2014 13:41 Are cineva amortizor spate de vânzare de zx10 sau 636? PM vă rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Detine cineva ZX-10R modelul 04-05 ? Am vazut cateva la vanzare care imi fac cu ochiul. Imi puteti spune cate ceva despre partile lui bune si cele rele ?La ce este indicat sa ma uit cand doresc sa achizitionez un astfel de model ?Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Detine cineva ZX-10R modelul 04-05 ? Am vazut cateva la vanzare care imi fac cu ochiul. Imi puteti spune cate ceva despre partile lui bune si cele rele ? La ce este indicat sa ma uit cand doresc sa achizitionez un astfel de model ? Multumesc ! La cadru in special. Fiind modelele din prima generatie au tendinte ridicate de autofisurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 am cautat si eu si din toate care erau pe piatza acum 2 luni, numai 1 nu avea fisuri pe cadru... am luat-o, ce pot sa zic... este o motocicleta exact cum zice lumea, muuuulta putere , vine brusc si iti da palme, nu prea iarta, dar e tare tare distractiva daca iti mai place sa mai rupi aderenta in cube sa ridice botu la depasiri, sa mai simti cum fuge roata spate la cceleratii mai bruste, etc. daca gasesti 1 buna iti zic sa o iei (daca crezi ca o poti controla ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Mi-ar placea una, dar daca au probleme cu cadrul .. nu as vrea sa ma trezesc cu el fisurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 e cineva interesat de un capac monopost negru pt modelul 2004/2005? il am si nu il folosesc; nici nu stiu cat se cer pe el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 e cineva interesat de un capac monopost negru pt modelul 2004/2005? il am si nu il folosesc; nici nu stiu cat se cer pe el.. pune o poza sa vedem despre care model e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 e cineva interesat de un capac monopost negru pt modelul 2004/2005? il am si nu il folosesc; nici nu stiu cat se cer pe el.. Ai idee daca se potriveste si pe 2006-2007? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) cel din poza. @Manu - habar nu am daca merge si la urmatoru model. daca ai drum prin buc, putem sa ne vedem si testam. Editat Octombrie 17, 2014 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Mi-ar placea una, dar daca au probleme cu cadrul .. nu as vrea sa ma trezesc cu el fisurat. s-a inventat aparatul de sudura. oricum nu se rupe singur cum spun unii p-aici, ci de la aterizari aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 daca e sa se fisureze,se fisureaza la orice motoreta ... sincer eu nu am vazut cadru de zx10r fisurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 (editat) lasa ca am vazut eu 3 cand am cautat sa imi cumpar. din 4 motociclete 3 aveau fisuri, una chiar ruptura nu fisura... Editat Octombrie 19, 2014 de SorinCbr900rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 daca e sa se fisureze,se fisureaza la orice motoreta ... sincer eu nu am vazut cadru de zx10r fisurat Si eu am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Daca le dati mult pe o roata ))).Un posesor care detine 10r si cu care m-am plimbat si eu, intrebandu-l ce probleme mai au si astea a zis ca modelul 2004/5 are problema respectiva.Se poate suda si intarii portiunea respectiva. Editat Octombrie 20, 2014 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 degeaba le spui, astia cand aud de sudura parca le spui de clonare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 degeaba le spui, astia cand aud de sudura parca le spui de clonare... ))) lumea intelege gresit o moto accidenta cu , cadru stramb fisurat/rupt.Schimb al meu 9r cu 10r fisurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 daca motoreta nu a avut tangente cu planeta ,nu are cum sa se fisureze/rupe/strambe cadru,nici macar de la datu pe o roata.Spun si ma repet ,la orice moto se poate intampla.L a fostu meu 900RR nu s-a fisurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 cand spui HONDA spui ALTCEVA in legura cu chestia aceasta ,nu poti compara lucrurile ,honda a stiut sa faca sasie foarte bune de foarte mult timp. Nu stiu daca exista cineva care sa nu aprecieze acest lucru . Honda in materie de sasie este altceva fata de concurenta,le-au cam iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 cand spui HONDA spui ALTCEVA in legura cu chestia aceasta ,nu poti compara lucrurile ,honda a stiut sa faca sasie foarte bune de foarte mult timp. Nu stiu daca exista cineva care sa nu aprecieze acest lucru . Honda in materie de sasie este altceva fata de concurenta,le-au cam iesit. pai asta am vrut sa demonstrez...se intampla si la case mari,in ideea in care daca nu-mi taia calea conservaru ,motoreta era ok si acum ,stii cum zic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 cand spui HONDA spui ALTCEVA in legura cu chestia aceasta ,nu poti compara lucrurile ,honda a stiut sa faca sasie foarte bune de foarte mult timp. Nu stiu daca exista cineva care sa nu aprecieze acest lucru . Honda in materie de sasie este altceva fata de concurenta,le-au cam iesit. Corect, mai ales fata de Suzuky ȘASÍU, șasiuri, s. n. 1. Cadru rigid de rezistență care se montează pe osiile unui vehicul cu tracțiune mecanică și care susține caroseria. 2. Nume purtat de diferite tipuri de rame sau de cadre, folosite în industrie, în legătoria de cărți, în tipografie etc. – Din fr. châssis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 ai perfecta dreptate,mea culpa ! » Post actualizat in 20 Oct 2014 10:45Robert merge vanzarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 n-as putea spune ) stiu ca e cel mai prost moment pt asta, dar am zis totusi sa-l pun la vanzare ca cine stie, poate mai sunt doritori de zx10 intreg. cel mai probabil o sa il tin pana in primavara ca atunci se dau ca painea calda singura problema e (inca) ca nu stiu daca o sa mai fiu in tara in primavara sau nu...de aia am zis ca poate il dau acum, ca ar fi mai simplu. om trai s-om vedea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Si eu ma gandeam( sau e de la astenia de toamna:)) ) sa vand mobra stoc,sa vand piesele puse de mine separat pe ebay si sa-mi cumpar una doar pentru circuit mai ieftina ca sa am mai putini bani investiti. Pe strada nu am mai mers si nici nu vreau sa o mai fac in viitorul apropiat,mai intreb asa cum merge vanzarea sa-mi fac o idee daca sa o pun sau nu la vanzare ,stiu ca piata este jos dar cine stie de unde sare iepurele ... vanzare buna Editat Octombrie 20, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 te-ai gandit f bine! eu la R6 asa mi-am mai scos din bani...practic, aproape tot ce nu era stock, am vandut separat. montate pe motor nu iti aduc bani, poate doar creste interesu' cumparatorului - conteaza si asta in lumea in care potentialii clienti intai intreaba daca ai ceva rizoma pe motor =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 daca le-ai cumparat de noi cu siguranta nu o sa-ti recuperezi nici macar jumatate din investitia lor vanzand bunurile cu tot cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate