Sari la conținut

Motociclist "accidentat" De Politia Harlau


orestte
 Share

Postări Recomandate

celor care il acuza pe motocilcist le-ar fi convenit sa fie opriti asa?

am vazut doar filmul , motocicleta este chiar in botul masinii si amandoua sunt iesite de pe carosabil , deci asa au ramas din impact , masina este lovita in stanga initial , deci s-au dus direct in el , se afirma ca erau in grup , si ca apoi n-au vazut ca respectivul a intors , deci era pe la coada plutonului , dar chiar nu conteaza , daca erau in grup nu ii lua pe toti radarul cu 116 km / ora ?

nu tot politia a zis ca tiganul ala a violat-o pe aia in italia si acum nu mai sunt siguri nici daca el a omorat-o ? cand l-au batut pe ala Garceii bulgari ca li s-a parut nu stiu ce ? sunt la fel , si astia nu fac exceptie , vor veni cu tot felul de dovezi sa-l scoata vinovat , sunt ca o caracatita , se sustin , altfel vor cadea toti

clanurile mafiote le blocheaza la fel ? mergea fara nr , fuck , cred ca au dejucat un 11 aprilie , parca atunci au fost atentatele nu ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 901
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Stati sa inteleg... motociclistul a refuzat sa opreasca la semnalele agentilor de circulatie? sau cum? Daca cumva nu a vrut sa opreasca, atunci fara suparare, isi merita soarta si ar trebui sa fie invatatura de minte pentru restul amatorilor de senzatii tari cu politia romana. Legea e lege si pe 2 roti si pe 4 ...daca nu te duce capu' sa intelegi ca 3 luni fara permis sunt mai bune decat 3 luni de spitalizare + 1 an de recuperare + dosar penal, atunci forteaza-ti norocul.

 

Rugam pe cei care stiu exact ce s-a intamplat, sa ne comunice toate detaliile. Politia e instruita sa nu faca asa ceva decat in anumite cazuri...ma indoiesc ca l-au oprit asa ca sa-l intrebe de ce nu-i merge semnalu' dreapta.

 

 

esti un prost....ti-ar placea ca la urmatoarea ta abatere sa-ti rupa unu` picioarele?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intru totul de acord.

Aici nu se discuta daca motociclistul a fost sau nu a fost vinovat, daca moticiclistul a respectat sau nu a respectat politia.

Aici se discuta metodele abuzive si periculoase prin care politia a inteles sa opresca si sa ceara socoteala unui motociclist.

Aici se discuta crearea unui precedent periculos, precedent care ar putea lovi in oricare din noi, chiar daca suntem sau nu suntem vinovati.

Aici nu dam sentinte de felul "asa ii trebuie sau bine a facut ce a facut politia", aici incercam sa sustinem pe un coleg motociclist care a fost accidentat de niste politisti mult prea zelosi fara ca el sa o fi meritat.

"Colegii" tai umbla toti fara numar si nu opresc la semnalele politiei? Ca ai mei nu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din punctul meu de vedere...da-l in dick-ul meu de prost. semeni vant, culegi furtuna...

am ascultat si declaratiile politiei, si ale retardatului, si este clar ca politia a avut dreptate. chiar recunoaste ca a intors de 2 ori din fata politiei caci stia ca il luase radarul...

e clar ca nu este politia de vina in privinta ACCIDENTULUI. cat despre cum s-au comportat politistii dupa...e putin exagerat, dar nu foarte tare. totusi saracul om suferind avea putere sa se zbata. pentru ce?

si eu aseara cand am vazut filmul, am injurat politia ca voi, restul gloatei, dar dupa ce am studiat mai atent problema...nu a mai fost asa.

va place sa gasiti chichite impotriva politiei, nu? va simtiti mai rebeli...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aaa, si nu cred ca este bine ca-i provocam pe MILITENI ca venim cu tirul si sa vedem atunci cum ne opresc pt ca le-ar da superiorii lor niste panzere , T 65 , si .... stim cum vor proceda sa scape societatea de niste scursuri asa ca noi

au daramat casa peste tiganii aia prinsi cu akmu in casa ?

cand trebuie sa actioneze in forta sunt niste cacaciosi , stiu sa se dea viteji in fata unor mult mai slabi decat ei , ca de obicei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La general ... se pare ca nu ajungi prea bine daca umbli cu o motocicleta fara numar, depasesti viteza legala (esti prin de radar) si nu opresti la semnalele politiei. Voi astia care va atacati asa, pana la urma care e problema ?? Va este frica de faptul ca daca o sa va aflati in situatia descrisa mai sus o sa patiti ca baiatul asta ?? Daca esti corect .... opresti la semnalul politiei. Numai pui de ghost rider vad pe aici (pentru cei care se simt). Aaaa ... si daca ramaneti fara replica, mai bagati o injuratura ceva ca vad ca pe altii lucru asta ii face sa se simta barbati.

Editat de claudiu nx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

uite cum se procedeaza in tari civilizate dupa ce il urmaresc si cu elicopter si politie atunci cand omul pica se duc frumos la el il intreaba daca ii bine ii ridica motoru ca la carte nu il bruscheaza sau dinalea nota 10 nai ce comenta > uite filmuletu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si chiar nu ma dau rebel sau nu le gasesc nod in papura , cand te certi cu vreunul in trafic ca nu te-a vazut este vreunul prin preajma?de cate ori ti-au spart masina , au gasit pe cineva?

iti fura masina si el vine sa iti spuna cat te costa s-o recuperezi

marea majoritatea sunt analfabeti , au creierul cat o musca , nu stiu decat "da sefu",f multi corupti , chiar nu si-au dat seama ca nu poate fugi de acolo ? nu le stiu regulamentul , poftim sa-l imobilizeze , dar cum observau ca nu poate fugi nu-l puteau lasa in pace ? o tineau langa in prostia lor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cristi_skif ..... ;). Tu chiar crezi ce zici ?? Mai bine da un edit la postul ala si baga o poezie de Eminescu.

Claudiu nx,iti doresc sa fii ,,oprit",in acelasi,, mod" si dupa asta te rog sa ,,reciti"ceva de Eminescu. SAU poate esti...........GABOR.........si nu stim noi(motociclistii) Era sa uit........ :bow: am citit ,,posturile''tale,ESTI NUMAI PILDE :bow:

Editat de cristi_skif
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As incerca sa iti explic mai multe in legatura cu amicul tau dar ma tem ca nu vei intelege niciodata. Nu sunt politist. Ti-am raspuns ca sa ai un somn mai linistit (e ultimul rasp pe care o sa il primesti). Spe informarea ta ... si politistii pot fi motociclisti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma intreb cum de nu i-au tras si un glont in picior...sa nu mai fuga....

 

rebeli sau nu.. ..fiecare raspunde pentru ceea ce face, ...

 

dar ce au facut politistii poate fi un precedent periculos pentru NOI motociclistii......asa ca trebuie luata atitudine pe cale oficiala fata de "politaii zelosi" care la serviciu aplica ce au vazut in filmele americane....

......socant e si ce declara seful lor (poate nu avea carnet..poate era baut...curse...bla ,bla, bla....adica dupa mintea lui intai te omor si la urma vad cine esti...)......asemenea oameni ar trebui sa ne lase...or fi lucrat ca militieni inainte de "89 ???

 

...................................................................

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine e tipu din platou ???? baiatu cu treining alb ??

 

mai nou cine draq sunt aia ??ca nu inteleg abia acuma am dat pe otv si nu inteleg ce si cum ...a vb ala la tel ... accidentatu si acuma astia...are vre`o legatura sau ??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baiatu in trening alb i cu alt caz...oricum il asteapta Diaconescu la Bucuresti la emisiune pe baiat dupa ce se face bine ;)

 

 

da am auzit cand l`a invitat :bow:)) stai sa vezi ce`o sa se lase cu telefoane si scandal :bow:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TARA DE (cuvant urat) !!! (cred ca e scuzabil acum)

 

TREBUIE SA FACEM CEVA !!!

cluburile din tara trebuie sa reactioneze oficial

 

noi mergem maine la manifestarile de Ziua Politiei Romane !?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca de aia il asteapta. Il asteapta sa spuna cum sa intamplat mai exact.

Si asta vara mergeam linistit in afara orasului cand din spate vine o masina de politie cu viteza cu semnale sonore...nu stiam ca eu sunt vizat, trag usor pe dreapta sa treaca si cand ajung in fata mea intorc masina cu frana de mana.Opresc motorul pe loc insa cu motorul pornit se dau jos 3politisti vin la mine unul tinea de ghidon unu striga STAI PE LOC! dar eu eram pe loc ;) zice sa opresc motorul de tot opresc imi dau casca jos imi cere actele ii prezint actele sau uitat la acte dupaia se uitau ca prostii la mine mi-au dat actele si au plecat am ramas :bow:

Am crezut ca aia o fi noua metoda de a opri un motociclist aflat in trafic, dar m-am inselat erau niste tarani ca restu polistilor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...