gabitzu_mobristu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 vand diverse piese de motoare in 2 timpi de cross comuniste si alte crosuri mai mult segmenti si pistoane de 80 cmc si altele dar discutam ce anume piese de moto in 2 t ai ? m-ar interesa pistoane de 41-44 , o aprindere motoplat sau pvl ( se gasesc pe cz'urile de 175 modelu enduro ) sau nush pe la scootere / drujbe .. si alte chestii care fac zgomot mult si merg incet , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Set motor 50cc pt motoare Minarelli super pretz!!!!!Aerox, Aprilia SR, Malaguti complet: piston, segmenti, sigurante, bolt, cilindru, garnituri, chiulasa! Ca nou; trimit prin posta; id mess: iulica_leordeni Tel 0755012789 doar 100ron!!!!! transport inclus in pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Am si eu de vanzare o pereche de manusi XL practic noi. link: /index.php?showtopic=209184 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) De vanzare: Suzuki GSX R 600 - an fabricatie 1999, 25000 km, toba Leo Vinci, stare foarte buna, recent adusa. PRET 3200 EURO. Tel. 0741783516 Editat Mai 12, 2008 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Iaca ce am si eu de vanzare: http://www.royalmotors.ro/masini_sh.php?id_marca=13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-VIP- Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) geaca pilele noua protectii umeri si coate si locas pt coloana marimea 54 (eu am 75kg si 1,80 inaltime si vine ca turnata) de la firma knox model rst series culori negri si rosu si un pic de alb este fabricata in marea britanie este la fel ca cea din poza dar are rosu in loc de nrgru la maneci de la coate in jos. a fost cumparata de la smaeb la re ducere sub prtul de caralog care era putin peste 1000 ron. pret 200 euro nediscutabil. mentionez ca geaca este noua cu etichetele pe ea. daca este cineva interesat sa sune la tel: 0722695345 Editat Mai 15, 2008 de -VIP- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 up cu geaca!! doar pt vipuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-VIP- Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 geaca pilele noua protectii umeri si coate si locas pt coloana marimea 54 (eu am 75kg si 1,80 inaltime si vine ca turnata) de la firma knox model rst series culori negri si rosu si un pic de alb este fabricata in marea britanie este la fel ca cea din poza dar are rosu in loc de nrgru la maneci de la coate in jos. a fost cumparata de la smaeb la re ducere sub prtul de caralog care era putin peste 1000 ron. pret 200 euro nediscutabil. mentionez ca geaca este noua cu etichetele pe ea. daca este cineva interesat sa sune la tel: 0722695345 pe bune?de la salon?de ce o vinzi,daca de abia ai luat-o?poate te suna cineva din bucale!o sa ii spun de tine,dai o bere.daca nu bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_pyt Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 vand si eu cate ceva, detalii mai jos: /index.php?showtopic=209067 /index.php?showtopic=209091 /index.php?showtopic=209070 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-VIP- Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 poze cu geaca din piele knox rst series poate este interesat cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tt mann Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 parbriz cbr 600 f 2003 50 euro 0770481219 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigiberlogea Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) Vand la super preturi !!! M-am saturat sa stau cu ele pe stoc . Produsele se afla la PITESTI !!! nu la mine in Sicilia - ma contactati aici ym: romgift si va spun unde sa va duceti sa le probati. Poze detaliate gasiti pe gigiberlogea.com Preturi ridicole - AGV Ti-tech Evolution - varful de gama AGV (casca lui Rossi ) la 270? !!! pe fc moto e la reducere 340? - http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/...%20Dart-0018%22 Casca - MARUSHIN KINTARO - marimea XXL - 135? AXO RS7 galbene MAR 39 (bune pt 38 !!!) - racing - 80? Geaca DAINESE IMATRA - mar 50 - fost top de gama Dainese- SH - 155? Geaca enduro Acerbis Impact - marimea XL - 80? Geaca enduro Acerbis Hengel - marimea L - 70? Produse care se afla la mine in Sicilia dar vi le trimit prin Atlassib - trimis inclus in pret : Casca NOLAN N61 SPIDERMAN - marimea L - 110? Pantaloni piele Dainese marimea 52 cu protectii - ca si noi - 150? Piese APRILIA RS 125- 8 Piese - 110? In plus va ofer orice toba de la MIVV, Leovince, Akrapovic , GPR, RoadsItalia la preturi incredibile . Bat orice pret din tara ! Pt scooteristii din Pitesti - am orice !!! de la MALOSSI si POLINI la preturi reale - preturi mai mici decat pe easyparts si mult mai mici ca in tara ! Plus carboane, accesorii valtermoto , stickere .... Nu mai aruncati banii aiurea - aveti un Pitestean in Sicilia - profitati de mine ! glumeam YM: romgift Ne vedem in toamna lo o bere in Pitesti Editat Mai 24, 2008 de gigiberlogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Geaca ALPINE STAR, marimea 48, aproape noua. Protectii- coate, umeri si cocoasa. 14 mil NEGOCIABIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_pyt Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Vand la super preturi !!! M-am saturat sa stau cu ele pe stoc . Produsele se afla la PITESTI !!! nu la mine in Sicilia - ma contactati aici ym: romgift si va spun unde sa va duceti sa le probati. Poze detaliate gasiti pe gigiberlogea.com Preturi ridicole - AGV Ti-tech Evolution - varful de gama AGV (casca lui Rossi ) la 270? !!! pe fc moto e la reducere 340? - http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/...%20Dart-0018%22 Casca - MARUSHIN KINTARO - marimea XXL - 135? AXO RS7 galbene MAR 39 (bune pt 38 !!!) - racing - 80? Geaca DAINESE IMATRA - mar 50 - fost top de gama Dainese- SH - 155? Geaca enduro Acerbis Impact - marimea XL - 80? Geaca enduro Acerbis Hengel - marimea L - 70? Produse care se afla la mine in Sicilia dar vi le trimit prin Atlassib - trimis inclus in pret : Casca NOLAN N61 SPIDERMAN - marimea L - 110? Pantaloni piele Dainese marimea 52 cu protectii - ca si noi - 150? Piese APRILIA RS 125- 8 Piese - 110? In plus va ofer orice toba de la MIVV, Leovince, Akrapovic , GPR, RoadsItalia la preturi incredibile . Bat orice pret din tara ! Pt scooteristii din Pitesti - am orice !!! de la MALOSSI si POLINI la preturi reale - preturi mai mici decat pe easyparts si mult mai mici ca in tara ! Plus carboane, accesorii valtermoto , stickere .... Nu mai aruncati banii aiurea - aveti un Pitestean in Sicilia - profitati de mine ! glumeam YM: romgift Ne vedem in toamna lo o bere in Pitesti vreau si eu niste preturi la tobe pt R1 sin 2000 cu high mount. de preferat yoshimura , leo vince sau two brothers. dar este ok sa-mi zici niste preturi si pt alte marci. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 multumiri d-nului gigiberlogea pt minunatia de agv recomand cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-VIP- Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 sa o porti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 msms ...azi am testat-o ce sa zic nu se aude nimic..nu vajaie ca fostul uvex m-a surprins total... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigiberlogea Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Eu iti multumesc domnule guster Sa o porti sanatos si asfalt uscat . Am observat ca in tara Agv , Nolan si X-lite sunt in umbra castilor Arai si Shoei fiind mult subapreciate aici nu e asa . Topurile gama de la AGV ( Ti-Tech) si Nolan (N94) bat multe Arai si Shoei care costa si 200€ in plus. Agv Ti-tech nu o sa te dezamageasca Eu am un Nolan N94 si sunt multumit e comod, silentios. Am avut de unde sa aleg cand mi-am luat-o si nu regret ca am ales Nolan. vreau si eu niste preturi la tobe pt R1 sin 2000 cu high mount. de preferat yoshimura , leo vince sau two brothers. dar este ok sa-mi zici niste preturi si pt alte marci. mersi Salut. Topicul meu de tobe e aici - /index.php?showtopic=193964 dar daca ai scris aici sa vedem cu ce pot ajuta Din marcile tale preferate am doar Leovince . Leovince are doar tobe cu pasaj normal pt R1 00 . Daca vrei cu pasaj normal o sa-ti fac oferta completa : Roads , Leovince, Mivv, Akrapovic , GPR . Cu pasaj inalt am de la MIVV pt R1 98-01 Ovale in inox, carbon sau titan . Detali si preturile de catalog (aduni 20% la pretul de acolo ca sa afli pretul de catalog pt ca nu include tva-ul lor) gasesti aici - http://www.mivv.it/it/prodotti_apri.asp?cl=1&cs=291 Cu pasaj inalt am si de la GPR in carbon , titan sau modelul GPE titan. Ai PM cu cele mai bune preturi. Daca te decizi la o toba o poti plati in Pitesti. Acum puteti comanda orice de la Rizoma, Barracuda si Valtermoto la preturi sub catalog !!! detalii - /index.php?...t&p=1225442 Multumesc , numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Saluti Dau si io o placa video ASUS 6600GT PCI EXPRESS ieftin ca braga nu altceva 0742356298 Si dc tot s aici merci Mishule pt pantaloni..sa ti dea D-zeu sanatate,fericire si ''La Multi Ani!!!'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seals Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 e ziua ta mishule? la multi ani...unde te gasesc sa dai o bere. ca te am invatat sa repari atv euri la avenue ))))))))))))))). acum la bun..stiti careva moto cu atas? ij, jawa...deastea mai ieftine. tx de atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) casca uvex super pret /index.php?showtopic=224335 Editat Iunie 12, 2008 de gusteru_streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 e ziua ta mishule? la multi ani...unde te gasesc sa dai o bere. ca te am invatat sa repari atv euri la avenue ))))))))))))))). acum la bun..stiti careva moto cu atas? ij, jawa...deastea mai ieftine. tx de atentie. De cand tre sa ma invete cineva sa repar??!!! Ai grija de tine! Si de fapt ca sa stie toata lumea: am reparat un ATV dintre primele aparute prin Pitesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amansioboss Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Am o Yamaha fzr 1000 de vanzare la 2000E nici mai mult nici mai putin shi va arat o poza acum pt mai multe detalii se poate vedea aici /index.php?showtopic=224387 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 caut si eu parbriz pt cbr 600 f2 ... preferabil parbriz touring....sau preferabil orice parbriz mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate