ovidiusecu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Dacă sunt în București "mă strâng" și eu. ovidiu.secu - laptop sau ovidiu_secu - mobil Mă chinui de mai bine de o lună să schimb o vorbă cu cel care are SV-ul de la supermarketul de la Olimpia. Niciodată nu-l prind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune. Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Topic de discutii si stabilire a actiunilor. Multumesc. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 de ceva vreme au aparut vreo cativa baieti noi, pe care n'am avut placerea sa'i cunosc inca, dar care sunt tare galagiosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francyss Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 nu stiam ca sunteti asa multi prin zona asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-spider Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Salut. Si eu sunt din zona Vitan, chiar pe Moruzzi, am un dominator dar il tin mai mult acoperit Daca e vorba de o bere puteti conta pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Suntem mulți, dar mulți activează pe topicul "titanilor sector 3" Titani, Balta alba Sector 3... se putea continua topicul pentru ca sectorul 3 e destul de mare. Ar fi mai organizat asa pe zone de sector.. Stau lângă Prosper " P A S A R E A N U D @ Y A H O O . C O M " FĂRĂ ȘPAȚI ASA MAI SCAPI DE SPAM Prezent dacă ieșim la plimbare sau suc "in limita timpul" Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 P A S A R E A N U D @ Y A H O O . C O M " FĂRĂ ȘPAȚI ASA MAI SCAPI DE SPAM este Pasareanu D. sau Pasarea Nud? revenind, tre sa ne gasim o zi a noastra pentru zona vitan/ pta alba iulia, right? luni - marti - miercuri - luat de arc joi - vineri - titanisti sambata - sport /divertisment duminica - familie, curat in casa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 In caz ca vad ceva prin trafic, dau un semn. E greu de trecut cu vederea deflectorul ala Daca vecinul meu cu Hornetul albastru de la intersectia Zizin cu Branduselor da pe aici, il rog sa dea un semn ca sa il stresez cu niste intrebari, ca viitor posesor de Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet04 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Dragut CB-u...felicitari!!!! Editat Septembrie 9, 2009 de hornet04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MADOS Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 M-AS BAGA SI EU, DAR N-AM INCA MOTOR..... OOOOOPS, SE POATE??? STAU LA POSTA VITAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 revenind, tre sa ne gasim o zi a noastra pentru zona vitan/ pta alba iulia, right?luni - marti - miercuri - luat de arc joi - vineri - titanisti sambata - sport /divertisment duminica - familie, curat in casa Cred ca aici ma bag de acum in colo, ca stau mai aproape de alba iulia decat de titan So, cand ne vedem baieti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Dacă sunt în București "mă strâng" și eu.ovidiu.secu - laptop sau ovidiu_secu - mobil Mă chinui de mai bine de o lună să schimb o vorbă cu cel care are SV-ul de la supermarketul de la Olimpia. Niciodată nu-l prind. lol ala din statie, pe langa ala mai sunt zeci crede-ma. Â Daca se hotaraste cineva si are timp, sa ii stanga pe toti din zona din topic, sa ma anunte si pe mine pe mess chatuiesc_2 si apropo veniti sambata duminica la dacorum la cernica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Salutari, eu locuiesc in zona ( Rm. Sarat intersectie cu Rm. Valcea ) de saptamana viitoare ne putem strange la Olimpia in fata la Mega Image. In week sunt la Dacorum si apoi voi fii plecat pana miercuri sau joi. Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 este 1: Pasareanu D. sau 2: Pasarea Nud? revenind, tre sa ne gasim o zi a noastra pentru zona vitan/ pta alba iulia, right? luni - marti - miercuri - luat de arc joi - vineri - titanisti sambata - sport /divertisment duminica - familie, curat in casa ) Propun ziua de joi. R: pentru"nosaint" Initial era Varianta 1 dar dupa 1 an am aflat si varianta 2 :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Fac si eu o propunere de intalnire : LUNI ora 20:00. Nu de alta ...dar oricum urasc ziua aceasta si in felul acesta cred ca putem schimba ceva. Doar o sugestie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadoodc Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Hop si eu... cu broscuta ninja. As veni, daca va hotarati la o zi a saptamanii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Votez pentru Luni, chiar daca am propus Joi. Luni votat de 2 ori mai asteptam un vot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Nu joi si vineri...in rest e ok with me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadoodc Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Luni e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Luni, nici iarba nu creste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 (editat) salutare locuiesc pe vitan si propun sa ne intalnim undeva in parcarea de la MALL avem spatiu garla si este si liniste cand hotarati voi Editat Septembrie 19, 2009 de lucian45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Seara buna tuturor!!! Se pare ca ne vom vedea luni .....haide-ti sa ne auzim cumva la telefon sau pe msg. Datele de contact : dangabrielst sau tel 0746.902.200 Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadoodc Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 salutare locuiesc pe vitan si propun sa ne intalnim undeva in parcarea de la MALL avem spatiu garla si este si liniste cand hotarati voi La mall se cam plateste intrarea, si se uita stramb paznicii daca ocolesti bariera. Bine, nu e ca si cand prima ora ar fi moca, si apoi 1 leu ora... Totusi, mi-ar lua mai mult sa o dezleg decat sa o aduc in parcare la mall. daca mai voteaza cineva acolo, merge. Deci maine? rhadoodc 0756-870-105 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate