dead_man_walking Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 click here IN CHOPPERS WE TRUST nu este inca gata din punct de vcdere al firmelor care fac choppere, dar o sa fie peste maximum 1-2 luni pentru ca nu am timp sa ma ocup de ea ma chinui sa pun informatiile pe care le am cap la cap shi sa-mi iasa ce vreau am conceput-o ca pe o baza de date, in primul rand, am postat firmele care fac choppere shi cateva poze, restul urmand sa fie descoperit pe siteul firmelor respective orice sfaturi sunt bine venite ar trebui sa va grabitzi pentru ca mai am doar vreo 3 zile fara bannerele lor puse pe siteul meu deocamdata majoritatea sunt cele puse de mine aici sau de robi ( chopperele din belgia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 nu-mi place ... insa te felicit pentru efort, oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 e foarte mişto siteul ca idee..spor în continuare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Ca idee e super misto. Scuze de interventie, dar cred ca ai mai putea lucra un pic la prezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 Scuze de interventie, dar cred ca ai mai putea lucra un pic la prezentare. pai tocmai aceta este scopul topicului, sa criticatzi, pentru ca altfel nu fac siteul mai bun; off topic: sa shtii ca nu alerg mielu prin etrusco daca critici siteul ideea este sa fac o baza de date cu cat mai multe siteuri de choppere aspectul "comercial" ma intereseaza mai putzin oricum, il fac eu shi nu shtiu decat HTML, asha ca nu are cum sa iasa cine shtie ce capodopera shi am doar 12MB pe serverul lor, asha ca pozele trebuie sa fie deestul de mici, ca sa incapa toate siteurile pe care le am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Pt micsorat de poze pot sa-ti dau un programel daca esti interesat , eu il folosesc zilnic si este f. bun, nu strica calitatea pozelor si le micsoreaza considerabil (deci o poza de 180-200kb ajunge la 25-30). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 super faina pagina....mersi pt cuvintele adresate la persoana mea...pe pagina ta cu cit mai multa informatie pui cu atit mai bine FELICITARILE MELE PT PAGINA SALUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Nu e rau dar e prea simplu mai baga ceva prin el,background,si mai multe culori ca parca e de la pompe funebre.Incearca sa-l editezi cu Dreamweaver,ai acolo ceva butoane flash,si il faci tot HTML dar cu aspect mai placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 @reptile: nu am programul shi nici nu am prea mult timp, daca reushesc sa strang 100-150 de siteuri cu chopper custom, sunt multzumit, nu ma intereseaza aspectul pentru ca nu este un site comercial, cine e interesat studiaza cateva fotografii shi daca ii plac intra pe linkul postat de mine pentru a afla mai multe despre chopperele respective ideea e sa fie cat mai multe siteuri ca sa fie un fel de baza de date referitaore la producatorii de choppere MI-AM FACUT BANNER LA SITE e facut profesionist, pe cuvant, shi sunt modest!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 @reptile: nu am programul shi nici nu am prea mult timp, daca reushesc sa strang 100-150 de siteuri cu chopper custom, sunt multzumit, nu ma intereseaza aspectul pentru ca nu este un site comercial, cine e interesat studiaza cateva fotografii shi daca ii plac intra pe linkul postat de mine pentru a afla mai multe despre chopperele respectiveideea e sa fie cat mai multe siteuri ca sa fie un fel de baza de date referitaore la producatorii de choppere MI-AM FACUT BANNER LA SITE e facut profesionist, pe cuvant, shi sunt modest!!! Atunci itzi urez sa strangi cat mai multe link-uri si sa ai cea mai mare baza de date din domeniu din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 poate ar fi interesant sa pui niste poze la link uri... in rest, e ok, succes, si la mai multe linkuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 cine stie poate faci si tu un update.. la datele intrunirilor.. pe la cluburile MC .. ici colo marfa bannerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 cine stie poate faci si tu un update.. la datele intrunirilor.. pe la cluburile MC .. ici colo marfa bannerul imi place ISTORIA, d-aia mai e road hogs acolo modific shi intrunirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 (editat) shi am doar 12MB pe serverul lor Daca ai nevoie de mai mult spatiu, rezerva-ti mai multe hostinguri si pui linkuri catre hostingul respectiv pe butoanele pe care le ti pe site-ul principal (cu domeniul bine cunoscut). Oricum, initiativa e faina si informatiile la fel! Ai putea sa imbunatatesti un pic aspectul (doar daca vrei, ai zis ca nu te preocupa latura asta). Bannerul e super! Bafta in continuare! PS: daca vrei sa faci galerie foto, iti pot da si eu poze daca vrei; am multe dar nu mai stiu de unde sunt luate (adresele site-urilor) Editat Iunie 9, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 Daca ai nevoie de mai mult spatiu, rezerva-ti mai multe hostinguri si pui linkuri catre hostingul respectiv pe butoanele pe care le ti pe site-ul principal (cu domeniul bine cunoscut).Oricum, initiativa e faina si informatiile la fel! Ai putea sa imbunatatesti un pic aspectul (doar daca vrei, ai zis ca nu te preocupa latura asta). Bannerul e super! Bafta in continuare! PS: daca vrei sa faci galerie foto, iti pot da si eu poze daca vrei; am multe dar nu mai stiu de unde sunt luate (adresele site-urilor) daca ai poze cu choppere care nu sunt facute de firme recunoscute, ci facute acasa, potzi sa-mi trimitzi pt ca am shi o sectziune cu home made choppers mihai.dobrin@reinvest.ro cand o sa se umple spatziul initzial, normal ca o sa-mi deschid alte contrui si punem <a href=www.....>XXX CHOPPERS</a> bannerul nu l-am facut eu, ci un prieten!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 CRED IN MOTOARELE FACUTE DE NOI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 CRED IN MOTOARELE FACUTE DE NOI. lil debul, tzi-am trimis shi pm, tzi-am scris shi in alt topic: unde a inceput ofensiva??? unde ne implicam shi noi??? etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 DE LUNI VIN SI EXPLICATIILE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate