Sari la conținut

AM O INTREBARE?


ASX
 Share

Postări Recomandate

Deci am fost azi si am luat alternatorul de la meseriasi.Eu am la nipru releu electronic de Dacie.Cand am montat alternatorul pe motocicleta bateria era destul de descarcata.Abia daca se mai auzea claxonul.Dupa ce am pornit-o becul de la incarcare tot nu se stinge.In turatii mari doar palapie.L-am intrebat pe omul care mi-a facut instalatia electrica si mi-a zis ceva de genul ca firul de la martorul de incarcare e legat la excitatie si e normal ca becul sa palpaie atunci cand incarca si ar trebuie sa se stinga aproape de tot numai atunci cand mergi la un drum mai lung si bateria e incarcata.In fine eu is bata electrica asa ca trebuie sa-l cred.:laugh:

Faza e ca dupa cateva ture claxonul isi revenise deci se auzea cum ar fi trebuit sa se auda cand bateria e incarcata.Deci alternatorul baga.faza e ca dupa ce m-am plimbat cam o ora prin oras in conditii de trafic aglomerat am obeservat ca atunci cand motorul e oprit tot nu am claxon klumea si cand porneam si turam un pic isi revenea.Ciudat e ca la relanti tot nu aveam curent cum trebuie.Si am patit de cateva ori sa mi se opreasca chiar motorul in timpul mersului.Ca si cum bateria ar fi fost goala dar alternatorul baga curent.Poate sa fie de vina si releul?Astept raspuns pentru ca eu nu mai intzeleg nimik.Bizare motoare mai sunt si Neprele astea:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate sa fie bateria dusa din ce spui tu. Incearca sa o iei in casa si a ii refaci incarcarea pe redresor si apoi densitatea acidului.

CA sa te lamuresti mai bine pune un aparat de masura pe bornele bateriei. vezi cat indica cu motorul oprit/pornit la relanty/ in ture mari. tensiunile corecte sunt: 12/13.8/14.4. Releele electronice sunt pretentioase si fac figuri. incearca si cu unul mecanic de dacia

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Di cate mi-a spus rusu care imi aduce piese alternatoru de ural nu se potriveste la nipru, ca, cica carcasa la cel de ural este mai mica si se prinde altfel. Am sa incerc si chestia cu poli aparenti sa vad ce iasa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator DARK-RIDER-82

lasa mai axs , ca exista STRUNGARI! :laugh: EU ASA AS FACE PT 500WATI! bafta la modificari!

 

 

 

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...