khrisstyan Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Vand HTC HD2 UP 0728218816 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
88VIC Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Salut, Nu stiti unde se vand casti second prin Cluj? M-ar interesa ceva cat de cat ieftin.. vreau o casca provizorie pana imi iau una definitiva si mai calumea. Marimea S (55-56 cm la capatzana) si sa fie fullface. Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Salut, Nu stiti unde se vand casti second prin Cluj? M-ar interesa ceva cat de cat ieftin.. vreau o casca provizorie pana imi iau una definitiva si mai calumea. Marimea S (55-56 cm la capatzana) si sa fie fullface. Multzam. Daca nu gresesc sunt 2 locuri de unde poti cumpara casca SH in Cluj. O varianta este "oserul de sambata" si daca imi amintesc bine, este un topic undeva aici pe forumul Cluj, intitulat BURSA LOCALA, daca o iei de la coada la cap ai sa vezi destule anunturi cu casti disponibile. Propun sa vizitezi proprietarul, care mai mult ca sigur te va lasa sa incerci casca. Exista cazuri cand se vand casti de calitate superioara la preturi semnificativ mai mici fata de pretul de nou. Bafta! Editat Septembrie 26, 2012 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
88VIC Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Daca nu gresesc sunt 2 locuri de unde poti cumpara casca SH in Cluj. O varianta este "oserul de sambata" si daca imi amintesc bine, este un topic undeva aici pe forumul Cluj, intitulat BURSA LOCALA, daca o iei de la coada la cap ai sa vezi destule anunturi cu casti disponibile. Propun sa vizitezi proprietarul, care mai mult ca sigur te va lasa sa incerci casca. Exista cazuri cand se vand casti de calitate superioara la preturi semnificativ mai mici fata de pretul de nou. Bafta! OK.. ma gandeam si eu la varianta cu OSER. Am gasit insa de vanzare la cineva casti fullface noi (cel putin asa par) marca LAZER la 200 ron bucata. Credeti ca e un pret OK... stiam ca pentru casti noi preturile incep de undeva de la 400 ron in sus... Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellriderCJ Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 2 catelusi foarte draguti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Vand una bucata paltalonii piele dupa cum scrie si aici http://www.adventure...1/rapidcart-43/ MEZZANO VECTOR RSX-98 + Slidere Pantaloni piele bovina de 1,5 mm Protectii hard genunchi/tibie+ protectii soft solduri laterale Multiple sisteme de reglaj brau si picior Articulatii pentru un confort marit Fermuar YKK pentru prindere de geaca Slidere detasabile incluse in pret paltalonii is marimea 30 si is noi . I-am comandat si surpriza (mici) eu am 1.88 si undeva la 85 kg. pretul lor este de 220 lei up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellriderCJ Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 piese yamaha fzr 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 OK.. ma gandeam si eu la varianta cu OSER. Am gasit insa de vanzare la cineva casti fullface noi (cel putin asa par) marca LAZER la 200 ron bucata. Credeti ca e un pret OK... stiam ca pentru casti noi preturile incep de undeva de la 400 ron in sus... Mersi. Is casti bune, daca nu te deranjeaza ca nu is Nike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 De ce stricati (off) Topicul omului cu offtopicul vostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) OK.. ma gandeam si eu la varianta cu OSER. Am gasit insa de vanzare la cineva casti fullface noi (cel putin asa par) marca LAZER la 200 ron bucata. Credeti ca e un pret OK... stiam ca pentru casti noi preturile incep de undeva de la 400 ron in sus... Mersi. Spune-mi te rog unde sunt castile acelea, o adresa sau un numar de contact, are un prieten nevoie de o casca S, noua, undeva la 200 lei. Multumesc. PS Vorba lu' @ghiavolu, daca nu ai mari pretentii, la 200 lei Lazer e o casca ok Editat Septembrie 26, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Pai, daca nu te deranjeaza ca nu te aliniezi cu purtatorii de SHOEI, eu zic ca poti purta si LAZER, doar ii firma din 1919 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 http://www.louis.de/_20f249fd87f4dbd379840146f4d164b24a/index.php?topic=wgr&grwgr=150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 are cineva de dat pt o geaca, o mesada , pe care nu o mai foloseste sau e ramasa de ceva geaca? 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Am eu de la fosta mea geaca da nu cred ca se potriveste fermoarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 GPS Garmin Etrex Legend H -folosit ,dar in stare excelenta . Detalii tehnice aici :My link. Pret 400 ron negociabil . Trimit prin curier cu plata banilor in cont . Detalii pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Vand pantaloni moto marca Engelbert Strauss, marimi 44-56, diverse culori: gri cobminat/ alb combinat Insertii benzi reflectorizante 3M Scotchlite Centura talie flexibila FlexBelt Buzunare protectii genunchi Material pentru o durabilitate crescuta: CORDURA 10 buzunare cu diferite modele de inchidere ( capse, Velcro si fermuar ) Sistem dublu cu Velcro pentru purtarea diferitelor accesorii. Produsul este nou, sigilat in ambalajul original. Pret: 110 lei 0744 973 166 / marcel_tulbure@yahoo.com Vand jachete fleece ( polar ), marca Engelbert Strauss Made in Germania, fibra Dryplexx micro ( www. Dryplexx.com ). Evacuarea transpirației optimă datorită poliesterului. Rezistență la spălări repetate. Material Dryplexx, concept Onion, cu densitatea de 490 g / m Doua buzunare exterioare, doua interioare. Marime disponibila: XXL Culori: negru Stare produs: nou, sigilat Pret: 125 lei Vand jachete anti-vant si ploaie ( windstopper ), Softlight Outer Shell, marca Engelbert Strauss Made In Germania, fibra Dryplexx. Protecție optima împotriva vantului datorită membranei integrate anti-vant. Materialul este supus unui tratament hidrofob, pentru a permite apei sa alunece. Tesatura hidrofoba ce permite evacuarea umiditatii Âşi o respirabilitate optima. Trei buzunare exterioare, doua interioare. Marime disponibila: XL Culori: negru Stare produs: nou, sigilat Pret: 140 lei Vand salopeta de lucru, marca StoneKit, cu piept si spate. Sistem prindere cu bretele Culori disponibile: verde Marimi disponibile: 52 Tara origine: Austria Multiple buzunare exterioare Produdul este nou, sigilat. Pret: 85 lei Pantaloni sunt si pe bleumarin inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Vand Baterie Moto VARTA Am pus acidul in ea de 1 saptamana, e noua. am si garantie la ea. Motivul vanzarii este ca omul cui am dat motocicleta nu a vrut bateria. YB 12AL-A A costat 220 lei noua, faceti o oferta! iulica_leordeni sau 0755012789 Editat Septembrie 27, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Vand pantaloni moto marca Engelbert Strauss, marimi 44-56, diverse culori: gri cobminat/ alb combinat Insertii benzi reflectorizante 3M Scotchlite Centura talie flexibila FlexBelt Buzunare protectii genunchi Material pentru o durabilitate crescuta: CORDURA 10 buzunare cu diferite modele de inchidere ( capse, Velcro si fermuar ) Sistem dublu cu Velcro pentru purtarea diferitelor accesorii. Produsul este nou, sigilat in ambalajul original. Pret: 110 lei 0744 973 166 / marcel_tulbure@yahoo.com Vand jachete fleece ( polar ), marca Engelbert Strauss Made in Germania, fibra Dryplexx micro ( www. Dryplexx.com ). Evacuarea transpirației optimă datorită poliesterului. Rezistență la spălări repetate. Material Dryplexx, concept Onion, cu densitatea de 490 g / m Doua buzunare exterioare, doua interioare. Marime disponibila: XXL Culori: negru Stare produs: nou, sigilat Pret: 125 lei Vand jachete anti-vant si ploaie ( windstopper ), Softlight Outer Shell, marca Engelbert Strauss Made In Germania, fibra Dryplexx. Protecție optima împotriva vantului datorită membranei integrate anti-vant. Materialul este supus unui tratament hidrofob, pentru a permite apei sa alunece. Tesatura hidrofoba ce permite evacuarea umiditatii Âşi o respirabilitate optima. Trei buzunare exterioare, doua interioare. Marime disponibila: XL Culori: negru Stare produs: nou, sigilat Pret: 140 lei Vand salopeta de lucru, marca StoneKit, cu piept si spate. Sistem prindere cu bretele Culori disponibile: verde Marimi disponibile: 52 Tara origine: Austria Multiple buzunare exterioare Produdul este nou, sigilat. Pret: 85 lei Pantaloni sunt si pe bleumarin inchis pantalonii Engelbert Strauss ii recomand cu placere ...am si eu o pereche si sunt foarte multumit : protectie buna la vant , nu transpiri in ei , exagerat de foarte multe buzunare foarte practici ...recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Vand casca PROBIKER nou, la cutie, marimea S56. Pret 200 Ron. Tel: 0744291621. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Caut o pereche de manusi marimea M sau L. Preferabil sa fie negre si ceva mai groase. Calin N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 vand echipament si accesorii chopper pentru chopperisti......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Vand geaca textila BI ESSE marime XL in stare perfecta.Are protectii spate, umeri, coate, antebrat, insertii reflectorizante, buzunare multiple, mesada detasabila. Potriveste pe o persoana de 1.80-1.85 m si 100-110 kg. Pret:200 lei neg - casca Airoh S4 marime XL stare f buna - 200 lei neg Tel:0745.001.888 sau mail predeleanu_s@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Vand Baterie moto JP Moto 6V 13Ah (B38-6A) Cumparata de 1 luna , folosita ... maxim 10 ore (drum de RAR si 2-3 ture in centru)practic e noua Pret: 80 lei http://www.magazinuldebaterii.ro/cumpara/baterie-moto-jp-moto-6v-13ah-b38-6a-2790188 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 vand echipament si accesorii chopper pentru chopperisti......... gecile de piele cam la ce pret sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Vand Kawasaki Z1000. Detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate