hellriderCJ Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 piese yamaha fzr 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 OK.. ma gandeam si eu la varianta cu OSER. Am gasit insa de vanzare la cineva casti fullface noi (cel putin asa par) marca LAZER la 200 ron bucata. Credeti ca e un pret OK... stiam ca pentru casti noi preturile incep de undeva de la 400 ron in sus... Mersi. Is casti bune, daca nu te deranjeaza ca nu is Nike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 De ce stricati (off) Topicul omului cu offtopicul vostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) OK.. ma gandeam si eu la varianta cu OSER. Am gasit insa de vanzare la cineva casti fullface noi (cel putin asa par) marca LAZER la 200 ron bucata. Credeti ca e un pret OK... stiam ca pentru casti noi preturile incep de undeva de la 400 ron in sus... Mersi. Spune-mi te rog unde sunt castile acelea, o adresa sau un numar de contact, are un prieten nevoie de o casca S, noua, undeva la 200 lei. Multumesc. PS Vorba lu' @ghiavolu, daca nu ai mari pretentii, la 200 lei Lazer e o casca ok Editat Septembrie 26, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Pai, daca nu te deranjeaza ca nu te aliniezi cu purtatorii de SHOEI, eu zic ca poti purta si LAZER, doar ii firma din 1919 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 http://www.louis.de/_20f249fd87f4dbd379840146f4d164b24a/index.php?topic=wgr&grwgr=150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 are cineva de dat pt o geaca, o mesada , pe care nu o mai foloseste sau e ramasa de ceva geaca? 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Am eu de la fosta mea geaca da nu cred ca se potriveste fermoarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 GPS Garmin Etrex Legend H -folosit ,dar in stare excelenta . Detalii tehnice aici :My link. Pret 400 ron negociabil . Trimit prin curier cu plata banilor in cont . Detalii pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Vand pantaloni moto marca Engelbert Strauss, marimi 44-56, diverse culori: gri cobminat/ alb combinat Insertii benzi reflectorizante 3M Scotchlite Centura talie flexibila FlexBelt Buzunare protectii genunchi Material pentru o durabilitate crescuta: CORDURA 10 buzunare cu diferite modele de inchidere ( capse, Velcro si fermuar ) Sistem dublu cu Velcro pentru purtarea diferitelor accesorii. Produsul este nou, sigilat in ambalajul original. Pret: 110 lei 0744 973 166 / marcel_tulbure@yahoo.com Vand jachete fleece ( polar ), marca Engelbert Strauss Made in Germania, fibra Dryplexx micro ( www. Dryplexx.com ). Evacuarea transpirației optimă datorită poliesterului. Rezistență la spălări repetate. Material Dryplexx, concept Onion, cu densitatea de 490 g / m Doua buzunare exterioare, doua interioare. Marime disponibila: XXL Culori: negru Stare produs: nou, sigilat Pret: 125 lei Vand jachete anti-vant si ploaie ( windstopper ), Softlight Outer Shell, marca Engelbert Strauss Made In Germania, fibra Dryplexx. Protecție optima împotriva vantului datorită membranei integrate anti-vant. Materialul este supus unui tratament hidrofob, pentru a permite apei sa alunece. Tesatura hidrofoba ce permite evacuarea umiditatii Âşi o respirabilitate optima. Trei buzunare exterioare, doua interioare. Marime disponibila: XL Culori: negru Stare produs: nou, sigilat Pret: 140 lei Vand salopeta de lucru, marca StoneKit, cu piept si spate. Sistem prindere cu bretele Culori disponibile: verde Marimi disponibile: 52 Tara origine: Austria Multiple buzunare exterioare Produdul este nou, sigilat. Pret: 85 lei Pantaloni sunt si pe bleumarin inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Vand Baterie Moto VARTA Am pus acidul in ea de 1 saptamana, e noua. am si garantie la ea. Motivul vanzarii este ca omul cui am dat motocicleta nu a vrut bateria. YB 12AL-A A costat 220 lei noua, faceti o oferta! iulica_leordeni sau 0755012789 Editat Septembrie 27, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Vand pantaloni moto marca Engelbert Strauss, marimi 44-56, diverse culori: gri cobminat/ alb combinat Insertii benzi reflectorizante 3M Scotchlite Centura talie flexibila FlexBelt Buzunare protectii genunchi Material pentru o durabilitate crescuta: CORDURA 10 buzunare cu diferite modele de inchidere ( capse, Velcro si fermuar ) Sistem dublu cu Velcro pentru purtarea diferitelor accesorii. Produsul este nou, sigilat in ambalajul original. Pret: 110 lei 0744 973 166 / marcel_tulbure@yahoo.com Vand jachete fleece ( polar ), marca Engelbert Strauss Made in Germania, fibra Dryplexx micro ( www. Dryplexx.com ). Evacuarea transpirației optimă datorită poliesterului. Rezistență la spălări repetate. Material Dryplexx, concept Onion, cu densitatea de 490 g / m Doua buzunare exterioare, doua interioare. Marime disponibila: XXL Culori: negru Stare produs: nou, sigilat Pret: 125 lei Vand jachete anti-vant si ploaie ( windstopper ), Softlight Outer Shell, marca Engelbert Strauss Made In Germania, fibra Dryplexx. Protecție optima împotriva vantului datorită membranei integrate anti-vant. Materialul este supus unui tratament hidrofob, pentru a permite apei sa alunece. Tesatura hidrofoba ce permite evacuarea umiditatii Âşi o respirabilitate optima. Trei buzunare exterioare, doua interioare. Marime disponibila: XL Culori: negru Stare produs: nou, sigilat Pret: 140 lei Vand salopeta de lucru, marca StoneKit, cu piept si spate. Sistem prindere cu bretele Culori disponibile: verde Marimi disponibile: 52 Tara origine: Austria Multiple buzunare exterioare Produdul este nou, sigilat. Pret: 85 lei Pantaloni sunt si pe bleumarin inchis pantalonii Engelbert Strauss ii recomand cu placere ...am si eu o pereche si sunt foarte multumit : protectie buna la vant , nu transpiri in ei , exagerat de foarte multe buzunare foarte practici ...recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Vand casca PROBIKER nou, la cutie, marimea S56. Pret 200 Ron. Tel: 0744291621. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Caut o pereche de manusi marimea M sau L. Preferabil sa fie negre si ceva mai groase. Calin N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 vand echipament si accesorii chopper pentru chopperisti......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Vand geaca textila BI ESSE marime XL in stare perfecta.Are protectii spate, umeri, coate, antebrat, insertii reflectorizante, buzunare multiple, mesada detasabila. Potriveste pe o persoana de 1.80-1.85 m si 100-110 kg. Pret:200 lei neg - casca Airoh S4 marime XL stare f buna - 200 lei neg Tel:0745.001.888 sau mail predeleanu_s@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Vand Baterie moto JP Moto 6V 13Ah (B38-6A) Cumparata de 1 luna , folosita ... maxim 10 ore (drum de RAR si 2-3 ture in centru)practic e noua Pret: 80 lei http://www.magazinuldebaterii.ro/cumpara/baterie-moto-jp-moto-6v-13ah-b38-6a-2790188 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 vand echipament si accesorii chopper pentru chopperisti......... gecile de piele cam la ce pret sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Vand Kawasaki Z1000. Detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 1. Vand jante Enzo CUP. ET 35 J7,5 16' +cauciucuri vara 205/55/16 pret 600 lei 2. Kit xenon H7 (Un bec, 1 balast + cablaj) pret 80 lei Kit-ul complet a fost cam 2 ani pe masina dupa care 'jumate' l-am pus pe moto, cealalta jumate se vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Vand aripa spate din fibra de sticla pt Honda CB600f Hornet. Aripa este noua, nefinisata (necesita vopsire). Pret: 150 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Se vand urmatoarele: 1 x pereche Cizme TCX X Five Plus (aproape noi) , Goretex (100 % impermeabile ), foarte confortabile, nr.42 - pret 450 RON 1 x pereche Ghete Probiker pentru oras, folosite dar in stare acceptabila , nr.42 - pret 40 ron 1 x Pantaloni Vanucci cu membrana Sympatex (sunt impermeabili, testat la plooaie sanatoasa) cu mesada detasabila, aproape noi, marimie L - pret 450 RON 1 x manusi no-name (cros) , le-am folosit in zilele caniculare la mersu in oras, sunt foarte aerisite, marime M - pret 40 ron 1 x Geaca Cycle Spyrit (marimea M echivalent) destul de purtata dar in stare buna, si fara probleme,mesada detasabila, water repelent (tine lejer la ploi mai mici - eu am impermeabilizat-o cu spray special luat de pe louis pentru eficienta mai mare) - 250 RON 1 x Costum Cycle Spyrit (dama) (cred ca e echivalent S) - aproape nou, pantalonii au fost purtati doar de doo ori(marime 38 scrie la pantaloni), mesada detasabila, water repelent - 550 ron 1 x pereche rain boots (supra papuci) merg peste papuci marimea 42 - 25 RON email: filip.cristian@gmail.com, tel: 0746162295 Negociem la fata locului acolo unde se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 care ai xt 600 aici in oras? modelul dinainte de 660. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Vand genunchiere Super Shield, folosite de cateva ori de prietena mea peste blugi. Modelul e acesta: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20019224&lang=en Pret: 50 lei Telefon: 0741 296 965 Vand genunchiere Super Shield Vandute! ----- M-ar interesa o pereche de pantaloni moto, textili, cu protectii si ce sa se potriveasca unei femei de 1.57. Oferte pe privat va rog. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) adaug si un cicle spirit aceeasi marime la 160 ron. valabil Editat Octombrie 1, 2012 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate