mishu_dark Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Ar merge pe un motor de 125? La Lidl Tg Mures, pe Livezeni 6, au tankbag uri mici/medii, Crivit, la 60 de lei bucata (reduse de la 130). Daca ai pe cineva cu drum acolo... Calitatea buna, magnetii tin, echiparea e bunicica la banii astia. am avut si eu unu de la lidl...foarte bun !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Ar merge pe un motor de 125? La Lidl Tg Mures, pe Livezeni 6, au tankbag uri mici/medii, Crivit, la 60 de lei bucata (reduse de la 130). Daca ai pe cineva cu drum acolo... Calitatea buna, magnetii tin, echiparea e bunicica la banii astia. Merci de pont.Nu am drum pe acolo dar pot incerca la Lidl in timisoara. am avut si eu unu de la lidl...foarte bun !!!! Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Merci de pont.Nu am drum pe acolo dar pot incerca la Lidl in timisoara. Merci Cel din Tg Mures e nou deschis, de aceea au pe stoc tot felul de oferte. N am vazut pe la alte Lidl uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 /index.php?/topic/711339-bursa-locala/?p=3738411 Alta solutie nu am,astept sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 schimb pantaloni moto noi,marime 60(ptr oameni cu greutate...)cu cizme moto nr 42,negre.info adipop33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_prodan2006 Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Caut o pereche de mănuși, 3 sezoane, mărime M, de preferat din piele. Buget undeva la un 100 de lei. Mi-au plăcut astea http://motorai.ro/manusi-moto/manusi-highway-1-classic-ii--product--201369 dar aș vrea și să le pot proba înainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Sal daca iti plac vino sa le probezi 0744355652 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Salut..caut si eu manusi...ceva pe negru are cineva? La un pret decent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_prodan2006 Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Sal daca iti plac vino sa le probezi 0744355652 mersi Merci tare mult! Iti iau numarul si luni te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Vand 2 cutii Moto Detail nou noute cu placa de prindere inclusa, pot fi folosite fie ca side-case-uri fie ca top case cu 200 lei bucata. Vand consola PSP e1004 noua, cu garantie 2 ani, cu 250 de lei. (Asigur modarea) http://mercador.ro/oferta/psp-e1004-nou-ID1KcJw.html Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 (editat) Kawasaki zzr 600 E7 an 1999 -> 1450 euro Link: http://olx.ro/oferta/kawasaki-zzr-600-e7-an-1999-urgent-IDZWSR.html Editat Mai 4, 2014 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_SPO_ Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 O vand pe ELVIRA: Suzuki GSXF 750 din 2004. 2750 Euro negociabil. Tel: 0728287028, Spo http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-gsxf750-din-2004-567993.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 casca bull masura s 100lei urme de uzura normale ,,lipsa ornament bot ochelari hebo stare buna anti fog 100 lei pantaloni piele protectii genunchi cateva urme de uzura 100lei neg sissy bar si cutie de scule vulcan 750 stare buna 200lei furca ktm urme de uzura normale de offroad ..lucreaza foarte bine semeringuri in stare buna ,,nu curge ..perfecta pt proiecte 300lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_prodan2006 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Manusile au ajuns la mine, le-am cusut bretelele la loc, ca noi. Multumesc inca o data, mare domn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) vand yamaha dragstar pregatita de sezon, cauciucuri noi,reglat supape carburatoare,schimbat ulei si kit semeringuri furca schimbat ulei,filtru de ulei,montat hypercharger cu jiglere marite tobe goale,sunet foarte placut comenzi avansate,scaune foarte comode la drum lung.mai ofer inca un set de tobe complecte originale.am trecut la ceva mai mare.pret 3350 eur.neg tel. 0744291621 pret nou 3150 eur. Editat Mai 5, 2014 de yamcsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muresanhoratiuv Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Vand un cauciuc SH Michelin Anakee 150/70/R17 M/C 69H. Pret 100 lei. E prea mare pentru mobra mea. L-as da si la schimb cu ceva de 130/80/R17 de enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) mersi Manusile au ajuns la mine, le-am cusut bretelele la loc, ca noi. Multumesc inca o data, mare domn! am si o jacheta moto tot 100 lei la cine ii place vine si o vede fara defecte,mersi Editat Mai 5, 2014 de romyc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zvoner5 Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 (editat) Vand casca Held Segana 7295, folosita un sezon, necazuta, curatata dupa fiecare tura, Motivul vanzarii este ca, ori din cauza formei capului meu, ori din cauza formei castii, ochelarii de soare mi se aliniaza tot timpul in campul vizual si drept urmare nu ii pot folosi. Dealtfel, casca isi face treaba si am fost multumit de ea. Atata doar ca faptul ca nu pot merge cu viziera deschisa si cu ochelarii de soare lasati mi se pare extrem de deranjant. Atasez si o poza, pot face si poze reale, la cerere. Ca pret, m-am gandit ca 300 de lei ar fi corect, eu am luat-o cu 470 anul trecut. Vand casca Held Segana 7295, folosita un sezon, necazuta, curatata dupa fiecare tura, Motivul vanzarii este ca, ori din cauza formei capului meu, ori din cauza formei castii, ochelarii de soare mi se aliniaza tot timpul in campul vizual si drept urmare nu ii pot folosi. Dealtfel, casca isi face treaba si am fost multumit de ea. Atata doar ca faptul ca nu pot merge cu viziera deschisa si cu ochelarii de soare lasati mi se pare extrem de deranjant. Atasez si o poza, pot face si poze reale, la cerere. Ca pret, m-am gandit ca 300 de lei ar fi corect, eu am luat-o cu 470 anul trecut. Am uitat sa precizez marimea XL, de fapt L dar la Held marimile sunt decalate. Eu port L 59/60 si imi vine perfect. Editat Mai 6, 2014 de zvoner5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 (editat) Salut Vand Topcase Givi E36 Monokey ( 36 lt ) . Stare generala buna. Se poate vedea in Cluj . Pret 250 ron 0751471617 Pret nou 230 ron Editat Mai 6, 2014 de dozzer_bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zvoner5 Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Vand casca Held Segana 7295, folosita un sezon, necazuta, curatata dupa fiecare tura, Motivul vanzarii este ca, ori din cauza formei capului meu, ori din cauza formei castii, ochelarii de soare mi se aliniaza tot timpul in campul vizual si drept urmare nu ii pot folosi. Dealtfel, casca isi face treaba si am fost multumit de ea. Atata doar ca faptul ca nu pot merge cu viziera deschisa si cu ochelarii de soare lasati mi se pare extrem de deranjant. Atasez si o poza, pot face si poze reale, la cerere. Ca pret, m-am gandit ca 300 de lei ar fi corect, eu am luat-o cu 470 anul trecut. Am uitat sa precizez marimea XL, de fapt L dar la Held marimile sunt decalate. Eu port L 59/60 si imi vine perfect. Material ABS, culoare negru mat, pinlock-ready, viziera clara si chin curtain integrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Caut un cauciuc spate cross 130/80 18. De preferat la schimb cu ceva ce am eu prin garaj, dar il iau si cu bani linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Vand pinlock nou pentru casti Shoei: Raid1/Raid2 , Xr1000, X-spirit1 , pentru viziere CX-1 sau CX-1V - Pret 70Ron Vand pinlock nou pentru casti Arai: "type L" Quantum, Astro, Chaser, Viper GT , nu stiu exact pentu ce modele ( pt chaser se potriveste 100%) . Pret: 70 Ron Tel. 0757048716 Email. tamas_900@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 mersi VINDUTA .Mersi Manusile au ajuns la mine, le-am cusut bretelele la loc, ca noi. Multumesc inca o data, mare domn! am si o jacheta moto tot 100 lei la cine ii place vine si o vede fara defecte,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Caut un cauciuc spate cross 130/80 18. De preferat la schimb cu ceva ce am eu prin garaj, dar il iau si cu bani linistit. Ca de obicei pt tine ... hai pe la mine si-ti dau eu unul ieftin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Daca n o dai pana n 20 ale lunii, o iau eu. Count me in. Material ABS, culoare negru mat, pinlock-ready, viziera clara si chin curtain integrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate